LUSTGEVOELEN OPWEKKEN MET ONZE WETLOOK EN FISHNET STOCKINGS – BLACK – S/M

Voor heerlijke avonden met je partner

Onze Wetlook and Fishnet Stockings – Black – S/M zijn een lekker speeltje voor jou en je partner waardoor je samen kunt genieten van heerlijke avonden. Door te kiezen voor de Wetlook and Fishnet Stockings – Black – S/M maak je een verleidelijke stijl en beleving mogelijk waardoor je je leven in de slaapkamer kunt spannender maken.

De Wetlook and Fishnet Stockings – Black – S/M is perfect voor een avond vol een sensuele beleving en heerlijke verrassingen. De Wetlook and Fishnet Stockings – Black – S/M geeft je een slanker silhouet en een honingachtig schijnselet dat uitnodigend naar sensuele avonturen lonkt. Door de ruige netstof benadruk je al je verleidelijke vormen en breng je je partner op ideeën.

De Wetlook and Fishnet Stockings – Black – S/M is gemaakt van een hoogwaardige polyester en spandex mix, wat de snelheid van beweging zal verhogen en zorgt dat de stof makkelijk beweegt en nauwsluitend om je lichaam zit. De Wetlook and Fishnet Stockings – Black – S/M biedt je ook een perfecte pasvorm zonder dat het oncomfortabel aanvoelt. Perfect om in te lopen en te poseren.

Eigenschappen

De Wetlook and Fishnet Stockings – Black – S/M heeft de volgende eigenschappen:

  • Gemaakt van hoogwaardige polyester en spandex mix
  • Verstelbare lusjes aan de zijkant
  • Draagcomfortabel
  • Draagbaar voor kleine en grote maten
  • Ruig netstof dat verleidelijk is

Wat is het?

De Wetlook and Fishnet Stockings – Black – S/M van Ladykiller,nl is een verleidelijke en sensuele lingerie. Deze is gemaakt van een hoogwaardige polyester en spandexmix, wat ervoor zorgt dat je je mooi en sexy voelt en heerlijk zal bewegen.

De stof is soepel maar stevig genoeg om vast te zitten en niet te verslappen. Het is zoontwerp dat ryskuurt en verleidelijk is. De Wetlook and Fishnet Stockings – Black – S/M hebben verstelbare lusjes aan de zijkanten die ervoor zorgen dat ieder figuur de beste pasvorm krijgt. Dit speeltje is voor zowel kleine als grote maten geschikt.

Hoe gebruik je het?

De Wetlook and Fishnet Stockings – Black – S/M is eenvoudig te gebruiken. Trek de Wetlook and Fishnet Stockings – Black – S/M aan en je hebt binnen enkele seconden een verleidelijke look. Je kunt de Wetlook and Fishnet Stockings – Black – S/M gemakkelijk combineren met andere lingerie sets uit onze shop Ladykiller.nl en met andere speeltjes voor de ultieme beleving in de slaapkamer.

Voor extra voordeel kun je de verstelbare lusjes aan de zijkant gebruiken. Door de lusjes aan te trekken krijg je een nauwsluitende pasvorm, wat betekent dat je jouw sensuele look compleet creëert. Je kunt ervoor kiezen om deze lusjes aan de achterkant van de Wetlook and Fishnet Stockings – Black – S/M te sluiten, of als je iets meer specification wilt, kun je de lusjes aan de zijkant sluiten.

Voor wie is het geschikt?

De Wetlook and Fishnet Stockings – Black – S/M is geschikt voor iedereen die een sensuele look wil creëren die comfortabel, flirterig en sexy is. Of je nu alleen of met je partner bent, de Wetlook and Fishnet Stockings – Black – S/M kan jouw spannende beleving naar een hoger niveau tillen. Dit speeltje is perfect voor alle mannen, vrouwen en genderfluïdgen die hun leven in de slaapkamer spannender willen maken.

Hoe het je leven kan verbeteren?

Dankzij de Wetlook and Fishnet Stockings – Black – S/M ervoer je de beleving van verleiding en aantrekking. Zet de stap naar een betere slaapkamer en ontdek jouw diepste fantasieën. Leef je uit en kies voor sensueel plezier en passie. Probeer verschillende combinatie's met andere speeltjes uit onze shop Ladykiller.nl en maak je foto's voor als herinnering.

Naast de Wetlook and Fishnet Stockings – Black – S/M, verkopen we ook een breed assortiment aan andere produceen om je leven in de slaapkamer spannender te maken. In onze shop Ladykiller.nl hebben we een assortiment aan knuffels, , sets en veel meer om je liefdesleven te stimuleren. We hebben ook een breed assortiment aan sensuele olie's, en veel meer om je partners te verrassen.

Hoe moet je de Wetlook and Fishnet Stockings – Black – S/M reinigen?

De Wetlook and Fishnet Stockings – Black – S/M is gemaakt van hoogwaardige polyester en spandexmix en is daardoor eenvoudig schoon te maken. We raden aan om de Wetlook and Fishnet Stockings – Black – S/M met milde detergent en water schoon te maken en daarna te laten drogen in een luchtige ruimte. Vermijd hierbij om de Wetlook and Fishnet Stockings – Black – S/M met agressieve producten te wassen.

Hoe zit het met de prijs?

De Wetlook and Fishnet Stockings – Black – S/M is verkrijgbaar voor een betaalbare prijs in onze shop Ladykiller.nl. Neem de kans om jouw leven in de slaapkamer spannender te maken. Kies voor de Wetlook and Fishnet Stockings – Black – S/M en geniet van een avond vol verrassingen. Ben je niet tevreden? We hebben een gratis retourbeleid waarbij je binnen een bepaalde tijdslimiet kunt retourneren als je niet tevreden bent.

Probeer de Wetlook and Fishnet Stockings – Black – S/M voor je eigen spannende avonturen

Wil je een heerlijke avond beleven met je partner? Kies dan voor de Wetlook and Fishnet Stockings – Black – S/M van Ladykiller.nl. Probeer de Wetlook and Fishnet Stockings – Black – S/M en ervaar verleiding en genot. Combineer de Wetlook and Fishnet Stockings – Black – S/M met andere speeltjes uit onze shop Ladykiller.nl om je partners in de watten te leggen.

Om je leven in de slaapkamer spannender te maken, raden wij je aan om de Wetlook and Fishnet Stockings – Black – S/M te proberen. Voor een betaalbare prijs krijg je comfortabel en sexy lingerie die sensueel en verleidelijk is. Geef je partners wat meer verrassingen en probeer de Wetlook and Fishnet Stockings – Black – S/M vandaag nog uit. Neem de kans om je leven in de slaapkamer spannender te maken en bezoek onze shop Ladykiller.nl voor meer sensationele speeltjes en lingerie.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

5904986990889