Het is niet altijd makkelijk om je stijve spieren te ontspannen, maar Wax Kaars – Chocola kan je hierbij helpen. Wax Kaars – Chocola is een kruidige massagekaars gemaakt van biologische olijfolie, bijenwas, cacaoboter en pure kruiden. De kaars smelt bij lage temperatuur, zodat het olieachtige aroma perfect verspreid wordt door de kamer. Dit product is dé perfecte manier om je seksleven te verbeteren!

Eigenschappen Wax Kaars – Chocola:
– Gemaakt met biologische olijfolie, bijwas, cacaoboter en pure kruiden
– Unieke kruidige geur
– Smelt bij lage temperatuur
– Creëert een relaxed gevoel en verlicht stress
– Verspreid een olieachtig aroma door de kamer

Wat is Wax Kaars – Chocola?

Wax Kaars – Chocola is een kruidige massagekaars waarmee je je lichaam, of dat van je partner, tot rust kunt brengen door de warmte van de olie. De kaars bevat een unieke combinatie van biologische olijfolie, bijwas, cacaoboter, pure kruiden en één van de fijnste zoetstoffen die er zijn: chocolade. Sun Wax Kaars – Chocola verwarmd je op en laat de kamer direct een fijne geur verspreiden als de kaars begint te smelten.

Hoe gebruik je Wax Kaars – Chocola?

De kaars is erg gemakkelijk te gebruiken en is ook veilig in gebruik. Breng de wax eerst in brand, laat deze even verwarmen. Zet vervolgens de kaars uit en giet de warmtegevende olie door haar gat in de bak. Druppel het product vervolgens voorzichtig over uw of de lichaam van de ander. Masseer de olie uit met behulp van uw handen of stroop de olie zachtjes, voor een verwarmend en kalmerend gevoel. Om de geur nog beter waar te nemen, kunt u nog wat extra wrijven met de massagekaars.

Voor wie is Wax Kaars – Chocola bestemd?

Wax Kaars – Chocola is het ideale sextoy om te ontspannen en je partner te verwennen. Het is een uitstekende manier om stress en spanning te verminderen. De warmte en het aroma van deze kaarsen doen wonderen als het om het ontspannen van stijve spieren gaat. Wax Kaars – Chocola wordt ook gebruikt als een geavanceerde manier om meer seksuele stimulatie te hebben tijdens je vrijpartij.

Hoe kan Wax Kaars – Chocola je seksleven verbeteren?

Wax Kaars – Chocola kan je seksleven enorm verbeteren. Door het heerlijk kruidige aroma wordt je afgeleidt van de dagelijkse beslommeringen, het helpt je om de spanning en stress uit je lijf te laten verdwijnen. Daarnaast maakt de olie de huid extra gevoelig voor aanraking, waardoor je extra geniet van de momenten samen met je partner.

Met welke speeltjes en toys kun je Wax Kaars – Chocola gebruiken?

Wax Kaars – Chocola kan worden gecombineerd met andere sextoys. Je kunt de kaars combineren met een of een massage glijmiddel, op deze manier kun je je avontuur nog verder verhogen. Ook kun je kiezen voor andere die je kunt gebruiken om je lijf heerlijk te verwennen.

Hoe moet je Wax Kaars – Chocola reinigen?

Het is belangrijk dat je Wax Kaars – Chocola goed reinigt na ieder gebruik. Voordat je de kaars gebruikt, zet je hem eerst op lage temperatuur aan en laat je de kaars smelten. Kijk na gebruik even of de kaars aan de binnenkant niet geblakerd is. Als dit het geval is, schrap het geblakerde deel en voer de stappen opnieuw uit. De kaars kan vervolgens worden afgespoeld met lauw water en een mild reinigingsmiddel.

Probeer Wax Kaars – Chocola

Wil je kennis maken met Wax Kaars – Chocola? Dan kun je de Wax Kaars – Chocola eenvoudig bestellen in de online seksshop Ladykiller.nl. De Wax Kaars – Chocola is een unieke manier om je lijf en geest rust en ontspanning te geven, een mooie aanvulling op je collectie sextoys. Je kunt de kaars veilig en discreet thuis laten bezorgen en gebruiken. Of je nu single of in een relatie bent, laat je verwennen door Wax Kaars – Chocola!