WaterSlide met pomp – 237 ml is een opwindende waterbased lube die speciaal ontworpen is voor een nog intensere ervaring tijdens het seksspeeltjes spel. Gemaakt van de beste ingredienten, WaterSlide met pomp – 237 ml zorgt voor een gelijkmatige, langdurige glijplezier. Met zijn neutrale smaak en basis, is deze lube geschikt voor elke slijmervaring. Met een majestueus 237 milliliter biedt deze lube uur lang seksspeeltjes plezier.

Eigenschappen van WaterSlide met pomp – 237 ml:

• 237 ml glijmiddel in fles met pomp
• Gemaakt van de beste ingrediënten
• Geschikt voor elke seksspeeltjes
• Neutrale smaak en een lichte, niet nadelige textuur
• Langdurig glijplezier

Wat is WaterSlide met pomp – 237 ml?

WaterSlide met pomp – 237 ml is een opwindende waterbased lube die ontworpen is voor een nog intensere ervaring tijdens het seksspeeltjes spel. Deze lube is gemaakt van veilige ingrediënten en tegenwoordig in 237 mililiters verkrijgbaar. Het is bedoeld om het plezier van alle seksspeeltjes te verhogen, waardoor de sensationele seksuele ervaring nog uitgebreider wordt. Dankzij de neutral smaak en een lichte, niet-nadelige textuur is deze lube geschikt voor elk type seksspeeltjes. Met de pomp applicator kun je eenvoudig en precies de juiste hoeveelheid glijmiddel toevoegen.

Hoe wordt WaterSlide met pomp – 237 ml gebruikt?

De WaterSlide met pomp – 237 ml is een gemakkelijk te gebruiken glijmiddel dat gebruikt kan worden voor vele verschillende seksspeeltjes. Het wordt aanbevolen om eerst een kleine hoeveelheid op het gebied aan te brengen waar je het gebruikt. Breng meer lube aan wanneer nodig. De lube kan worden gebruikt op alle seksspeeltjes, waaronder vibrerende speeltjes, butt plugs en andere plugs. We raden aan om het met de hand te verwijderen met lauwwarm water en eventueel een mild reinigingsmiddel.

Voor wie is de WaterSlide met pomp – 237 ml?

De WaterSlide met pomp – 237 ml is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een opwindende en verwarmende lube die geschikt is voor alle seksspeeltjes. Het is een eenvoudig te gebruiken lube die optimaal prestaties biedt, zonder de gevoelige huid te irriteren. De lube is ook geschikt voor veganisten en vegetariërs.

Hoe kan WaterSlide met pomp – 237 ml je seksleven verbeteren?

De WaterSlide met pomp – 237 ml stelt je in staat om de seksuele ervaring met speeltjes nog spannender te maken. Door een gladde toevoeging van glijmiddel kunnen alle speeltjes worden gebruikt zonder dat de huid wordt geïrriteerd. De lube biedt een gelijkmatige, langdurige glijplezier die de sensaties van het seksspeeltjes spel nog intenser maken.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de WaterSlide met pomp – 237 ml gebruiken?

De WaterSlide met pomp – 237 ml kan worden gebruikt met een grote scala aan seksspeeltjes. Dit omvat het gebruik van vibrerende speeltjes, butt plugs, andere plugs en meer. De lube helpt om de sensationele seksuele ervaring met deze speeltjes nog meer te intensificeren.

Hoe moet je de WaterSlide met pomp – 237 ml reinigen?

De WaterSlide met pomp – 237 ml is eenvoudig met water en een mild schoonmaakmiddel te verwijderen. Het is raadzaam om de container, pomp en bodem van de fles te reinigen bij elk gebruik. We raden aan om een ​​gewoon chloor-, alcohol- en benzinevrij schoonmaakmiddel te gebruiken dat geschikt is voor een contactoppervlak.

We raden je aan om deze WaterSlide met pomp – 237 ml te proberen!

Als je op zoek bent naar een betrouwbare, veilige en opwindende lube die je kunt gebruiken voor alle seksspeeltjes, dan is de WaterSlide met pomp – 237 ml de juiste keuze voor je. Deze lube zorgt voor een gelijkmatige, langdurige glijplezier en zorgt ervoor dat je seksleven naar een hoger niveau gaat. Bestel vandaag nog je WaterSlide met pomp – 237 ml bij Lady Killer, de beste seksshop in Nederland, en breng je seksleven naar de volgende level!

No tags for this post.
Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

879959004847