WaterSlide – 30 ml

De WaterSlide – 30 ml is een revolutionaire manier om je seksleven een boost te geven! Met de uit onze winkel Ladykiller.nl kun je slippen en glijden zoals nooit tevoren!

De WaterSlide – 30 ml is speciaal gemaakt om extra sensatie aan je seksleven toe te voegen, waardoor je meer nieuwsgierigheid en plezier zult ervaren. Het is een lichtgevend, luchtig glijmiddel dat perfect is voor zowel vrouwen als mannen.
Het bevat natuurlijke ingrediënten en is volledig veilig en toegestaan voor gevoelige huidtypes.

Als je op zoek bent naar een extra boost voor je intieme ervaring, maak dan kennis met de WaterSlide – 30 ml, voor een glijsensatie!

Functies en Voordelen WaterSlide – 30 ml

  • Natuurlijke ingrediënten.
  • Veilig en verzorgd voor gevoelige huidtypes.
  • Geeft extra sensatie voor een zintuiglijk plezier.
  • Verpakt in een mondaine, stijlvolle container.

Wat is de WaterSlide – 30 ml?

De WaterSlide – 30 ml is een unieke glijmiddel met 30 ml die sensatie aan jouw seksleven toevoegt. Doordat het lichtgevend is, zorgt het ervoor dat je een extra magische en verfijnde glijervaring creëert. Het ingrediëntenbezit bestaat uit 100% kwalitatief goede grondstoffen, waardoor het discrete gebruik en heerlijk glijden wordt versterkt. Bovendien bevat dit middel geen chemische stoffen of toevoegingen, wat het zeer veilig maakt voor gevoelige huidtypes.

Hoe gebruik je de WaterSlide – 30 ml?

Het gebruik van de WaterSlide – 30 ml is eenvoudig! Grijp eerst naar de stijlvolle container en knijp ongeveer een kleine hoeveelheid glijmiddel in het midden van je vinger. Breng vervolgens het glijmiddel aan op de plaats waar je extra sensatie wenst. Druk de container leeg en geniet van het plezier!

Voor wie is de WaterSlide – 30 ml geschikt?

De WaterSlide – 30 ml is geschikt voor jong en oud. Of je nu op zoek bent naar meer sensatie in je seksleven of eenvoudig een glijmiddel wil gebruiken dat veelzijdig en veilig is, de WaterSlide – 30 ml is perfect voor iedereen! Plus, omdat het lichtgevend is, is het ook geschikt voor enige kinky seks- en speelavonturen.

Hoe zal de WaterSlide – 30 ml mijn leven verbeteren?

De WaterSlide – 30 ml zal je leven verrijken door anderen ervaringen te geven die eerder onmogelijk waren. Door de WaterSlide – 30 ml kunnen mannen en vrouwen elkaar meer sensatie geven, waardoor je je meer verbonden voelt met je partner. Bovendien biedt het jou en je partner de kans om creatief en innovatief te zijn in bed, waardoor je een spannende ervaring krijgt die nooit eerder was.

Hoe kan ik de WaterSlide – 30 ml combineren met andere speeltjes in onze winkel?

De WaterSlide – 30 ml kan gecombineerd worden met alle speeltjes in onze winkel Ladykiller.nl, waaronder leuke sextoys, cockrings, en andere intieme items. Combineer het glijmiddel met je favoriete speeltjes en creëer magische sekservaringen die je nooit eerder hebt ervaren!

Hoe reinig ik de WaterSlide – 30 ml?

Het reinigen van de WaterSlide – 30 ml is heel eenvoudig. Gebruik simpelweg een vochtige doek of een andere reinigingproduct om de glijmiddelcontainer schoon te maken. Spoel vervolgens af met warm water en dep de container droog met een schone doek.

Koop de WaterSlide – 30 ml in onze winkel Ladykiller.nl!

Als je op zoek bent naar meer plezier, magie en sensatie in je seksleven, zal de WaterSlide – 30 ml jou niet teleurstellen. Probeer deze revolutionaire glijmiddel nu in onze winkel Ladykiller.nl en voeg verfijning toe aan je intieme ogenblikken! Voeg je ervaring toe aan ons brede assortiment van sekstoys, liefdespoppen, liefdesballonnen, -artikelen, lingerie en meer. Onze winkel biedt de beste producten om mee te spelen. Schaf je WaterSlide – 30 ml vandaag nog aan en verzeker jezelf van een perfecte glijervaring!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

879959004748