De Watermelon Edible Massage Oil is de perfecte mix van smaak en ontspanning. Met deze 2oz/ 60ml fles geniet je van een ultieme sensuele massage ervaring. Deze edible massage oil is gemaakt van puur voedsel regenererende middelen en heeft uitzonderlijke smakelijke smaken die direct op je smaakpapillen terecht komen.

Eigenschappen van Watermelon Edible Massage Oil – 2oz / 60ml:
– Verzacht en hydrateert je huid
– Verbetert deflow van bloed in de huid
– Gemaakt met natuurlijke ingrediënten
– Verrijkt met essentiële oliën
– Hypoallergeen
– Vegan
– Smaakt naar watermeloen
– 2oz/ 60ml

Wat is Watermelon Edible Massage Oil – 2oz / 60ml?

Watermelon Edible Massage Oil is een heerlijke smeermiddel gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De oil is een mix van oliën, zoals arganolie, macadamia olie en kokosolie, maar ook essentiële oliën zoals citroen en eucalyptus. Deze mix bevat ook voedingsstoffen die je huid verzachten en die de doorbloeding verbeteren. Daarnaast is het hypoaalergeen en vegan. Het heerlijke aroma en de verfrissende smaak van watermeloen maken het extra aantrekkelijk. Deze massageolie is verkrijgbaar in een 2oz/ 60ml fles.

Hoe maak je gebruik van Watermelon Edible Massage Oil – 2oz / 60ml?

Watermelon Edible Massage Oil is eenvoudig en veilig te gebruiken. Om je sekspartner te verwennen voeg je een paar druppels olie toe aan je handpalmen of je vingers. Masseer daarna je partner in met uitgebreide stijl. Heb je meer olie nodig? Voeg dan meer toe aan je handpalm of vingers.

Voor wie is Watermelon Edible Massage Oil – 2oz / 60ml bedoeld?

Watermelon Edible Massage Oil is bedoeld voor mensen die graag hun seksleven wat willen uitbreiden. Met de massageolie creëer je ultieme sensuele momenten die je seksleven een boost geven. Ze is geschikt voor stellen die hun intieme tijd willen verrijken met een lekker aroma en smaak.

Hoe kan Watermelon Edible Massage Oil – 2oz / 60ml je seksleven verbeteren?

Watermelon Edible Massage Oil kan je seksleven verbeteren door te voorzien in een aangename massage. Met de olie verrijk je de intieme tijd met je sekspartner. De mix van voedingsstoffen verzacht je huid en zorgt ervoor dat de bloedcirculatie wordt verbeterd. Bovendien het heerlijk aroma en de verfrissende smaak van watermeloen voegen extra genot toe aan jullie seksuele ervaring.

Met welke andere speeltjes of toys kan je Watermelon Edible Massage Oil – 2oz / 60ml gebruiken?

Je kunt Watermelon Edible Massage Oil – 2oz / 60ml combineren met verschillende toys of speeltjes. Denk aan een massage kaars, zachte veren, een of een edele . De edele verhoogt de genot ervaring en kan dienen als gids voor je massage sessie.

Hoe moet je Watermelon Edible Massage Oil – 2oz / 60ml reinigen?

Watermelon Edible Massage Oil moet met een warm sopje en water gereinigd worden. Zorg ervoor dat je de Oil na het gebruik afspoelt met lauwwarm water. Daarna kan je de fles met een doek droog maken en ergens opbergen waar het niet warm wordt.

Aanbevelingen voor iedereen die een Watermelon Edible Massage Oil – 2oz / 60ml in overweging neemt

Als je in overweging neemt om een Watermelon Edible Massage Oil – 2oz / 60ml te kopen, dan is het belangrijk om te weten dat ze gemaakt is van natuurlijke ingrediënten, vegan is, en een heerlijk aroma heeft. Bovendien zorgt de olie ervoor dat je huid wordt verzacht en de bloedstroom wordt verbeterd. Probeer de olie bij ons uit en laat je prive tijd extra intiem worden! Shop de olie bij Ladykiller.nl en geniet van ultieme sensuele momenten.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

879959004489