Met de Waterfles Douche Set kun je genieten van heerlijke sensuele ervaringen onder de douche. De doucheset bevat een gestapelde waterfles en een handige slang van 85 cm die aan twee kanten verstelbaar is. De waterfles is gevuld met 500 milliliter lauwwarm water en de slang is gemaakt van hypoallergene materialen, waardoor de set comfortabel en veilig is voor gebruik. Hieronder vind je uitgebreide informatie over de Waterfles Douche Set.

Eigenschappen van de Waterfles Douche Set:
– Geschikt voor diverse standen op basis van hun flexibiliteit
– 500 milliliter lauwwarm water
– 85 cm slang die aan twee kanten verstelbaar is
– Hypo-allergeen materiaal

Wat is de Waterfles Douche Set?

De Waterfles Douche Set is een innovatief sextoy dat je een realistische ervaring geeft onder de douche. Het enige wat je hoeft te doen is de waterfles vullen met lauwwarm water en via de slang, die verstelbaar is aan twee kanten, kun je het water over je hele lichaam laten stromen. Je kunt elke plek bereiken waar je maar wilt met de Waterfles Douche Set. De slang is gemaakt van hypoallergene materialen en doet dus geen pijn wanneer je ermee speelt.

Hoe wordt de Waterfles Douche Set gebruikt?

Het gebruik van de Waterfles Douche Set is erg eenvoudig. Je vult de fles met lauwwarm water en haakt de slang aan twee kanten er direct aan vast. Je kunt dan de stroom van het water over je hele lichaam laten stromen. Je kunt met de Waterfles Douche Set overal op je lichaam komen waar je maar wilt. De slang is verstelbaar aan twee kanten, zodat je het water precies waar je maar wilt.

Voor wie is de Waterfles Douche Set bedoeld?

De Waterfles Douche Set is speciaal ontworpen om gebruikers een realistische seksuele ervaring te bieden. De set is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar seksueel genot. Het is een goede manier om sensuele momenten met je partner te delen. De set biedt veel plezier, maar is tegelijkertijd ook comfortabel en veilig.

Hoe kan de Waterfles Douche Set je seksleven verbeteren?

Met de Waterfles Douche Set verhoog je het genot in je seksuele ervaringen. Je kunt de stroom lauwwarm water over je hele lichaam laten stromen voor heerlijke prikkelingen. Het geeft ook een grenzeloze vrijheid om plaatsen te bereiken waar je normaal niet zou kunnen komen. Het geeft je veel ruimte om experimenteren en plezier te maken.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Waterfles Douche Set gebruiken?

Je kunt diverse sextoys gebruiken in combinatie met de Waterfles Douche Set. Vibratoren, 's en clitstimulators zijn allemaal uitstekende manieren om je seksuele contact te verrijken. Je kunt de speeltjes ook opnieuw beleven met de waterstroom van de Waterfles Douche Set. Zorg wel dat je speeltjes klaar liggen voordat je de waterstroom aanmaakt, omdat dit beter werkt.

Hoe reinig je de Waterfles Douche Set?

De Waterfles Douche Set is eenvoudig te reinigen. We raden aan om na ieder gebruik de waterfles en de slang uit te spoelen met water en vervolgens af te drogen. Vergeet niet om de slang goed af te drogen om te voorkomen dat er bacteriën ontstaan.

Aanraden om de Waterfles Douche Set te proberen

We raden je aan de Waterfles Douche Set te proberen voor een leuke en intieme ervaring vanuit de douche. Koop de Waterfles Douche Set bij Ladykiller.nl, waar je veel sextoys en ander erotisch materiaal kunt vinden en bestellen. Experimenteer met de Waterfles Douche Set en kom totaal tot ontspanning in je seksuele ervaringen!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

811847013135