Waterbased Lubricant – Warming – 3 fl oz / 100 ml

Ben jij klaar voor het perfecte bedpartner speelgoed? De Waterbased Lubricant – Warming – 3 fl oz / 100 ml geeft dat kleine extraatje waar iedereen naar op zoek is! Deze waterbased lichaamsspecialist is de perfecte aanvulling voor elke liefdesnacht in de slaapkamer. Door de warmte en de geur van de werking zal het leven van jou en je partner in de intieme sferen spannender dan ooit worden!

Met de Waterbased Lubricant – Warming – 3 fl oz / 100 ml wordt liefdes maken een adembenemende belevenis waar niemand van af moet zien te blijven.

Wat is de Waterbased Lubricant – Warming – 3 fl oz / 100 ml?

De Waterbased Lubricant – Warming – 3 fl oz / 100 ml is een unieke waterbased lichaamscrème met een lichte warme mate die dit speeltje uniek maakt. De lichte, frisse en vruchtige geur maken het een compleet bedpartner ervaring die geschikt is voor iedereen.

De Waterbased Lubricant – Warming – 3 fl oz / 100 ml kan gemakkelijk worden gebruikt om het glijden van de handen of het speelgoed te verbeteren en is perfect geschikt voor intensieve aanrakingen. Het zou kunnen dat de warme vloeistof je partners huid verslaving zou veroorzaken, waardoor het leven in de slaapkamer nooit meer saai zou worden.

De Waterbased Lubricant – Warming – 3 fl oz / 100 ml is ook zo ontworpen dat deze veilig in combinatie kan worden gebruikt met andere speeltjes die beschikbaar zijn in de online winkel van Ladykiller.nl.

Voordelen van Waterbased Lubricant – Warming – 3 fl oz / 100 ml

  • Verbetert de ervaring in de slaapkamer
  • Waterbased en veilig te gebruiken met andere speeltjes
  • Geeft een warme mate die de beleving compleet maakt
  • Heerlijke frisse vruchtige geur
  • Verbeterd de handgreep of het speelgoed

Je partner zal levenslustig en tevreden zijn als jij de Waterbased Lubricant – Warming – 3 fl oz / 100 ml gebruikt. De stevigheid van de warme vloeistof zal jou en je partner een intense samenkomst geven. De vloeistof maakt de aanrakingen van huid op huid warm en glijdend en het zal je verlangen versterken.

Hoe gebruik je de Waterbased Lubricant – Warming – 3 fl oz / 100 ml?

Gebruik de Waterbased Lubricant – Warming – 3 fl oz / 100 ml om je partner op vele manieren te verwennen. Breng de vloeistof op de plekken aan waar jullie samenkomen. Bedek zachtjes je partners huid met de warme lotion, zodat je partners huid onmiddellijk een gevoel van comfort en warmte ervaart. De lotion is zo romig dat je eenvoudig een stralende creëert op je partners huid.

Je kunt de Waterbased Lubricant – Warming – 3 fl oz / 100 ml ook combinneeren met andere speeltjes. Je kunt bijv. de lotion gebruiken samen met een body massage olie voor een heerlijke volledige body massage. Als je de lotion op het speeltje aanbrengt, zal de warmte en geur intenser schemeren waardoor de aanrakingen diep door de huid dringen.

Voor wie is de Waterbased Lubricant – Warming – 3 fl oz / 100 ml?

De Waterbased Lubricant – Warming – 3 fl oz / 100 ml verbetert de belevingen in de slaapkamer voor iedereen, of je nu alleen bent of met een partner. De warme vloeistof zal iemands geest en lichaam opnieuw activeren en stimuleren & je partner een geluksgevoel geven wat uiterst aangenaam is.

De Waterbased Lubricant – Warming – 3 fl oz / 100 ml is perfect voor zowel mannen als vrouwen en is geschikt voor iedereen. De warme lotion is ook geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor extreem intens plezier, of je nu gezonde of korte momenten ervaart.

Gezondheid BEHANDEL DE Waterbased Lubricant – Warming – 3 fl oz / 100 ml

Het is belangrijk om de Waterbased Lubricant – Warming – 3 fl oz / 100 ml hygiënisch te houden tijdens het spelen in de slaapkamer. Was je handen voor gebruik en bewaar de vloeistof bij een koele temperatuur. Gebruik na gebruik altijd schoonmaakdoekjes en na reiniging goed afspoelen met warm water.

Combineer met andere Ladykiller.nl speeltjes

De Waterbased Lubricant – Warming – 3 fl oz / 100 ml maakt het lichaam gevoeliger en creëert soepelheid die het aanraken verbeterd tijdens de liefdesmomenten in de slaapkamer. De Waterbased Lubricant – Warming – 3 fl oz / 100 ml kun je ook prima combineren met andere speeltjes uit onze shop Ladykiller.nl zoals: glijmiddel, bodymassage olie, sexy lingerie, , penisringen, , dildo's en erotische boeken.

De soepele warmte van de waterbased lotion verlengt de ervaring en spoelt alle stress en spanning weg. Door de warme geur breng je samen belevenissen naar een nieuw niveau.

Probeer het en beleef het nu bij Ladykiller.nl

Door het gebruik van de Waterbased Lubricant – Warming – 3 fl oz / 100 ml merk je meteen verschil in de kwaliteit van de aanrakingen en kom je dichter bij de ultieme manier van partnerschap. Of je nu alleen bent of met een partner, laat de Waterbased Lubricant – Warming – 3 fl oz / 100 ml jou en je partner meevoeren in een romantisch avontuur.

Ontdek samen wat het precies met jullie doet in de slaapkamer en beleef het ultieme moment van plezier. Maak gebruik van het waterbase licht warme glijmiddel en het is gegarandeerd dat je partners huid verslavend is.

Bij Ladykiller.nl hebben we een uitgebreid assortiment aan andere speeltjes om jou te helpen bij het creëren van een extatische ervaring tussen jou en je partner. Dus wat je ook nodig hebt voor jouw liefdesnacht, je vind het bij Ladykiller.nl.

Beleef het verwarmende gevoel en de intense geur en smaak van de Waterbased Lubricant – Warming – 3 fl oz / 100 ml, en maak je klaar voor een liefdesplezier die nooit meer zal stoppen. Beleef het nu!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4042342004649