Water Based Lube – 4 fl. oz. / 120 ml is een revolutionair product dat is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jouw seksuele ervaringen intenser en waardevoller worden. De lubrificatie geeft de meest comfortabele en veilige manier om friktion te vermijden, hoewel het voorkomt dat er schade ontstaat aan het oppervlak. Met Water Based Lube – 4 fl. oz. / 120 ml kun je genieten van ontspannen en langdurige stoeipartijen.

Eigenschappen van Water Based Lube – 4 fl. oz. / 120 ml:

– Water Gebaseerd, maakt je ervaring comfortabel en veilig
– Wordt snel geabsorbeerd
– Vermindert friktion
– Hypoallergeen
– Beschermt en voedt de huid
– Gemakkelijk te reinigen
– pH neutraal
– Niet-vette formule
– 4 fl. oz. / 120 ml

Wat is Water Based Lube – 4 fl. oz. / 120 ml?

Water Based Lube – 4 fl. oz. / 120 ml is een watergebaseerde lubrificatie die speciaal is ontwikkeld om je seksuele ervaringen intenser en waardevoller te maken. De lubrificatie is ontworpen om te voorkomen dat er schade ontstaat aan het oppervlak en is daarom de meest ideale manier om friktion te voorkomen. Het product is gemaakt van een hypoallergene formu,l en is geschikt voor alle types huid.

Hoe gebruik je Water Based Lube – 4 fl. oz. / 120 ml?

Het gebruik van Water Based Lube – 4 fl. oz. / 120 ml is erg eenvoudig. Simply shake vloeistof uit de boodschap over het gebied dat je wilt lubriceren en dan geniet je van de sensatie. Het product is geschikt voor alle types seksspeeltjes, waaronder , , ballen en speeltjes. Naarmate je meer experimenteert, zal het voelen alsof je taal en tastzin verbeterd zijn.

Voor wie is Water Based Lube – 4 fl. oz. / 120 ml bedoeld?

Water Based Lube – 4 fl. oz. / 120 ml is voor iedereen die op zoek is naar meer comfort en plezier in hun seksleven. Het product is perfect voor iedereen die op zoek is naar een gezond, hypoallergeen en langdurig product voor verschillende typs stoeipartijen. Ook is het product geschikt voor mensen met sensibele huid die lubrificatie nodig hebben tijdens hun seksleven.

Hoe verbetert Water Based Lube – 4 fl. oz. / 120 ml je seksleven?

Water Based Lube – 4 fl. oz. / 120 ml geeft je de mogelijkheid om langer en intenser te genieten van je seksuele ervaring. Het product voorkomt vervelende friktion, beschermt en voedt je huid en zorgt voor een meer ruimtelijk ontspannen ervaring. Ook is het product geschikt voor alle types speeltjes en toys, waaronder dildos, vibrators, anaal ballen en meer. Het product maakt het ook gemakkelijker om je speeltjes te reinigen.

Met welke andere speeltjes en toys je Water Based Lube – 4 fl. oz. / 120 ml kan gebruiken?

Met Water Based Lube – 4 fl. oz. / 120 ml kun je alle soorten seksspeeltjes gebruiken. Het product is zeer geschikt voor vibrators, 's, anaal ballen, cockrings, en meer. Het is een perfecte manier om je seksspeeltjes te gebruiken zonder te veel friktion of een ongemakkelijke en schadelijke huid te krijgen.

Hoe reinig je Water Based Lube – 4 fl. oz. / 120 ml?

Water Based Lube – 4 fl. oz. / 120 ml is zeer eenvoudig te reinigen. Het product bevat geen vetten of oliën, waardoor het erg gemakkelijk met water en een milde seksspeeltjesreiniger te reinigen is. Het is ook geschikt voor voorzichtige oneffenheden en de reiniging neemt slechts enkele minuten in beslag.

Probeer nu Water Based Lube – 4 fl. oz. / 120 ml in onze seksshop Ladykiller.nl en verbeter je seksleven!

Wil je je seksleven verbeteren? Koop dan Water Based Lube – 4 fl. oz. / 120 ml in onze seksshop Ladykiller.nl. De Water Based Lube – 4 fl. oz. / 120 ml zorgt voor meer comfortabel en veilig. Als je het product eenmaal geprobeerd hebt, zul je nooit meer zonder willen. Probeer het vandaag nog en ervaar het intenser en waardevoller seksleven!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421006778