Wandbevestiging – Penis Sleeve: revolutionaire technologie uit de Ladykiller.nl webwinkel

Vroegere seksspeeltjes moesten bijna altijd gehouden worden. Tegenwoordig hoef je geen hand meer vrij te hebben om jezelf of je partner te verwennen met een seksspeeltje. De revolutionaire Wandbevestiging – Penis Sleeve van Ladykiller.nl is een afneembare bevestiging die je makkelijk aan je wand, deur of ander glad oppervlak kan bevestigen. Het product is eenvoudig zonder gereedschap te installeren en laat je genieten van uren aaneengesloten genot.

De Wandbevestiging – Penis Sleeve zorgt voor een maximale bewegingsvrijheid, terwijl je tegelijk lost en uitgebreid kunt genieten. Het is gemaakt van veilig siliconen en ABS kunststof zonder BPA en phthalaten. Het product is verkrijgbaar in meerdere kleuren, waarbij je kunt kiezen uit een ontzettend grote selectie verschillende afzonderlijke speeltjes.

De Wandbevestiging – Penis Sleeve is een eenvoudig te monteren en uitermate solide product dat je de mogelijkheid biedt om je masturbatiebeleving met een partner te verbeteren. Vergeet nooit dat je altijd verantwoordelijk bent ervoor dat beide partijen genieten van het moment. En de Wandbevestiging – Penis Sleeve staat je bij om precies dat te bereiken:

  • Eenvoudige installatie en afneembare bevestiging voor gebruik met allerlei oppervlakken
  • Maximale bewegingsvrijheid voor een intense beleving
  • Veilig, bio-compatibel silicone en ABS kunststof zonder BPA of phthalaten
  • Klaar voor de wasmachine voor eenvoudige reiniging
  • Grote selectie aan afzonderlijke speeltjes

Wat is de Wandbevestiging – Penis Sleeve?

De Wandbevestiging – Penis Sleeve is een revolutie in seksspeeltjes. Het is een stevige, afneembare bevestiging die je makkelijk aan je wand of deur monteert. De penis sleeve-bevestiging wordt geleverd met alle benodigde montagematerialen en is klaar voor gebruik met alle soorten oppervlakken. Je kunt de sleeve gebruiken met verschillende soorten penis sleeves die extra stimulatie kunnen creëren met behulp van vibraties of warme/koude sensaties in het speeltje.

Hoe gebruik je de Wandbevestiging – Penis Sleeve?

De Wandbevestiging – Penis Sleeve van Ladykiller.nl is eenvoudig te installeren. Volg de volgende stappen om je bevestiging zo snel mogelijk in gebruik te nemen:

  • Monteer de bevestiging op de muur of ander glad oppervlak.
  • Klik de penis sleeve op de bevestiging in.
  • Draai de sleeve totdat hij goed vastzit.
  • Verander of bouw aan de penis sleeve met andere Ladykiller.nl speeltjes.
  • Geniet van de Wandbevestiging – Penis Sleeve.

De Wandbevestiging – Penis Sleeve is perfect geschikt voor iedereen die meer bewegingsvrijheid wil tijdens de seks en een intensere seksbeleving. Jouw fantasie is de beste richtlijn, dus laat je verbeelding de vrije loop.

Voor wie is de Wandbevestiging – Penis Sleeve geschikt?

De Wandbevestiging – Penis Sleeve is voor iedereen geschikt die meer bewegingsvrijheid wil tijdens de seks. Het geeft iedereen de controle over de bewegingen en maakt het mogelijk om verschillende clitoral of anal stimulation, alsook verschillende standjes, te ervaren. De penis sleeve wordt gebruikt met behulp van een glad oppervlak, zoals een wand of deur, en je kunt de standby-sleeve ook gebruiken met een wandzuiger voor extra stimulatie. De Wandbevestiging – Penis Sleeve is perfect voor solo of duo-gebruik en is extreem plezierig en gemakkelijk te reinigen.

Hoe verbetert de Wandbevestiging – Penis Sleeve je leven in de slaapkamer?

De Wandbevestiging – Penis Sleeve verbetert je leven in de slaapkamer door je meer bewegingsvrijheid te geven. Geniet van de voordelen van beide werelden; maximaal genot met minimale inspanning. De penis sleeve en de wandbevestiging worden geleverd met een selectie van eveneens afzonderlijke speeltjes. Met meer bewegingsvrijheid, kun je je partner extra verwennen door je te focussen of je speciale posities te houden. Kies uit onze selectie van kleine, medium en grote speeltjes en voeg de producten toe aan je wandbevestiging. De speeltjes kunnen worden gebruikt bij een solo-sessie of voor . Het is makkelijk om de bevestiging op te ruimen en te reinigen met de hand, in de afwasmachine of met seksspeeltjes cleaner.

Waarom zou je de Wandbevestiging – Penis Sleeve bij Ladykiller.nl moeten kopen?

Bij Ladykiller.nl staat klanttevredenheid bovenaan, vooral met betrekking tot kwaliteit seksspeeltjes verkopen wij alleen de beste kwaliteit producten. Als je op zoek bent naar een revolutionaire seksbeleving, dan is de Wandbevestiging – Penis Sleeve van Ladykiller.nl het ideale product voor jou. De bevestiging is gemakkelijk te installeren, makkelijk te reinigen en zorgt voor een intense seksuele beleving, wat je beide levens in de slaapkamer spannender en interessanter maakt. Onze producten worden geleverd met een grote selectie afzonderlijke speeltjes die je kunt combineren en genieten met je partner.

Ga naar Ladykiller.nl voor een selectie aan alleen de beste seksspeeltjes, vibratoren, dildo's of mannelijke , om je seksleven een boost te geven. De beschikbare producten kunnen worden gebruikt voor solo-actie of duo-verleiding. Neem de tijd voor jezelf, of met je partner, door de beste producten te kopen bij Ladykiller.nl. Probeer de Wandbevestiging – Penis Sleeve vandaag nog en ervaar de genot die deze revolutionaire technologie biedt.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421059392, 782421059408