In seksueel opzicht is er niets meer opwindend dan het Walk Of Shame – 2-Delige Set – One Size uit Ladykiller.nl. Met deze 2-delige set is het eenvoudig om elk seks speeltje te gebruiken dat je maar wil. Deze set is een absolute must-have voor jouw seksuele avonturen en bevat alles wat je maar nodig hebt voor je ultieme genot.

Eigenschappen van Walk Of Shame – 2-Delige Set – One Size:
– Makkelijk op te bergen in een kast of lade
– Compleet met twee delen, waaronder een one size fits all-band
– Meerdere seks speeltjes tegelijkertijd
– Afgeronde punten zorgen voor comfortabel gebruiksgemak
– Gemaakt van stevig polyester en een elastische katoenen band

Wat is Walk Of Shame – 2-Delige Set – One Size?

De Walk Of Shame – 2-Delige Set – One Size is een revolutionaire set waarmee je op een plezierige manier meerdere seks speeltjes tegelijkertijd kunt gebruiken. De set bestaat uit twee delen: een stevige polyester-band en een one size fits all-elastisch katoenen band. De afgeronde punten zorgen ervoor dat het gebruik comfortabel en veilig is, terwijl je een variatie van seksspeeltjes en toys kunt gebruiken.

Hoe maak je gebruik van Walk Of Shame – 2-Delige Set – One Size?

De Walk Of Shame – 2-Delige Set – One Size biedt tal van mogelijkheden om te experimenteren met meerdere seksspeeltjes. Gebruik de polyester band om speeltjes of toys aan je partner te binden. Je kunt ook de one size fits all-elastische katoenen band gebruiken om tevreden te zijn met je nieuwe seksspeeltje. Bovendien is het laag in profiel, waardoor het discreet in je kast of lade kan worden opgeborgen.

Voor wie is Walk Of Shame – 2-Delige Set – One Size bedoeld?

De Walk Of Shame – 2-Delige Set – One Size is de perfecte set voor koppels die al hun verlangens willen vervullen. De 2-delige set biedt alles wat je nodig hebt om te experimenteren met verschillende seksspeeltjes en toys. Of je nu een pro bent of net begint met het verkennen van je seksleven, dit set geeft je het gereedschap dat je nodig hebt om de manier te vinden.

Hoe kan Walk Of Shame – 2-Delige Set – One Size je seksleven verbeteren?

Met de Walk Of Shame – 2-Delige Set – One Size kun je verschillende seksspeeltjes gebruiken op veel interessante manieren die je seksleven interessanter maken. Je kunt de polyester band gebruiken om je partner te binden en de one size fits all-elastische katoenen band gebruiken om je nieuwe seksspeletjes mee te bevestigen. Of je nu een pro bent of nieuw bent in het wereldje van seksspeeltjes, met de Walk Of Shame – 2-Delige Set – One Size kun je verschillende manieren leren om je seksleven nieuw elan te geven.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Walk Of Shame – 2-Delige Set – One Size gebruiken?

Met de Walk Of Shame – 2-Delige Set – One Size heb je de mogelijkheid om met alle seksspeeltjes en toys te spelen die je maar wilt. Je kunt verschillende , en andere seksspeeltjes gebruiken. Je kunt ook met andere speeltjes en toys klaarkomen, zoals gladmakende middelen, - en spelletjes, massage kaarsen en andere seksueel stimuleringsitems. De Walk Of Shame – 2-Delige Set – One Size biedt oneindige mogelijkheden voor het verkennen van jouw intieme seksleven.

Hoe moet je de Walk Of Shame – 2-Delige Set – One Size reinigen?

De Walk Of Shame – 2-Delige Set – One Size is gemakkelijk en hygiënisch te reinigen met lauwwarm water en een milde zeep, of met een seksspeeltjes-reinigingsmittel. Na het reinigen is het aan te raden om meteen een seksspeeltjes-glijmiddel toe te voegen aan de set voor optimaal gebruiksgemak.

Probeer vandaag nog de Walk Of Shame – 2-Delige Set – One Size uit Ladykiller.nl

Het is tijd om je seksleven naar een hoger niveau te brengen met de Walk Of Shame – 2-Delige Set – One Size. Begin nu met het verkennen van je intieme seksleven en probeer vandaag nog de Walk Of Shame – 2-Delige Set – One Size uit Ladykiller.nl. Ladykiller.nl biedt de beste seksspeeltjes en toys die je zult overtuigen en zorgt ervoor dat je seksleven een nieuwe boost krijgt.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Barcode

883045912626