Vulva Lover 3 – Dubbele Air Pulse : Klaar voor een ultieme dual sensation ervaring?

De Vulva Lover 3 – Dubbele Air Pulse Vibrator is een gespecialiseerd sextoy dat is ontworpen om je intense dual-sensation genot te bieden. Dit speeltje biedt een combinatie van luchtpulseringen voor je clitoraal genot en trillende sensaties voor je . Door het unieke dual-motorconcept heb je de keuze uit 12 verscfftillende standen om je op verschillende manieren te verwennen. Naast de power-knop met 7 snelheden, heeft de Vulva Lover 3 ook 5 verscfftillende modi voor je tegen.

Eigenschappen

– Dual-motor: 12 verschillende standen in combinatie met luchtpulseringen en trillingen.
– 7 verscfftillende trillingssnelheden en 5 vibratiemodi.
– USB oplaadbaar voor draagbaarheid en gemak.
– Waterdicht en makkelijk te reinigen.

Hoe te gebruiken

Wat is de Vulva Lover 3?

De Vulva Lover 3 – Dubbele Air Pulse Vibrator is een gespecialiseerde sextoy dat is ontworpen om je intense dual-sensation genot te bieden. Dit speeltje biedt een combinatie van luchtpulseringen voor je clitoraal genot en trillende sensaties voor je g-spot. Een trilling die op de juiste manier gericht wordt, kan je helpen om een ​​multiorgasme te bereiken. De Vulva Lover 3 heeft een uniek dual-motordesign waardoor je de keuze hebt uit 12 verschillende standen om je sensaties af te stemmen. Dit product heeft ook een handige power-knop met 7 snelheden, waardoor je makkelijk tussen verschillende standen kunt switchen. Het product is ook voorzien van 5 verschillende modi voor nog meer manieren om seksspeeltjes te genieten.

Voor wie is de Vulva Lover 3 bedoeld?

De Vulva Lover 3 – Dubbele Air Pulse Vibrator is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een intens dual-sensation genot. Het speeltje biedt een combinatie van luchtpulseringen voor clitoraal genot en trillende sensaties voor je g-spot. Met dit product kun je de perfecte combinatie vinden voor het bereiken van een multiorgasme. Ook als je nog niet zo ervaren bent met sextoys, dan is de Vulva Lover 3 een goede keuze om te beginnen. Door het gebruik van de spannende 12 standen, kun je je zintuigen op een veilige manier verkennen.

Hoe kan de Vulva Lover 3 je seksleven verbeter?

De Vulva Lover 3 – Dubbele Air Pulse Vibrator kan je seksleven zeker een boost geven. Het speeltje biedt een combinatie van luchtpulseringen voor clitoraal genot en trillende sensaties voor je g-spot. Dit product kan je helpen om een ​​multiorgasme te bereiken. Daarnaast heeft het dual-motordesign ook een power-knop waarmee je makkelijk tussen 7 verschillende snelheden kunt switchen. Met de 5 vibratiemodi kun je op diverse manieren genieten. Bovendien is het product zeer gemakkelijk te reinigen en usb-oplaadbaar, wat draagbaarheid en gemak biedt.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Vulva Lover 3 gebruiken?

De Vulva Lover 3 – Dubbele Air Pulse Vibrator is zo ontworpen dat het samengaat met een scftillende andere speeltjes en toys. Dankzij de dual-motor, luchtpulseringen en trillende sensaties kun je de sensaties die je ervaart van het speeltje eenvoudig aanpassen aan de andere speeltjes en toys. Wat dacht je van wijde , stimulatoren of anale pluggen? Het is allemaal mogelijk met de Vulva Lover 3.

Hoe moet de Vulva Lover 3 gereinigd worden?

De Vulva Lover 3 – Dubbele Air Pulse Vibrator is waterdicht en dus gemakkelijk schoon te maken. Gebruik voor het reinigen van het speeltje een sextoy cleaner of steriele babydoekjes en een milde, PH-neutrale zeep. Sluit daarna het speeltje voorzichtig af waarna je het product kunt opbergen.

Aanbeveling

Als je op zoek bent naar een sextoy om je seksleven te verbeteren, dan is Vulva Lover 3 – Dubbele Air Pulse Vibrator zeker een must-have. Dit product biedt een unieke combination van luchtpulseringen voor clitoraal genot en trillende sensaties voor je g-spot, waardoor je multiorgasmisch kunt worden. Daarnaast heeft de Vulva Lover 3 een zacht, siliconen design voor extra comfort en tegelijkertijd ook een usb-oplaadbaar design, waardoor je het speeltje gemakkelijk mee kan nemen. Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogstaand en intens product, dan raden wij je aan om de Vulva Lover 3 – Dubbele Air Pulse Vibrator in onze seksshop Ladykiller.nl te proberen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

4061504018645, 4061504018652