Volledige Stop C-Ring met Stalen Ring – 30 mm bij Ladykiller.nl

Met behulp van de Volledige Stop C-Ring met Stalen Ring – 30 mm kunnen stellen nieuwe spannende ervaringen op hun reis door de wereld van de seksualiteit creëren. Of je nu op zoek bent naar een accessoire dat je tijdens intimiteit met je partner brengt of gewoon een avontuurlijke seksuele avonturier bent die de liefde wil verkennen, deze bijzondere Volledige Stop C-Ring met Stalen Ring – 30 mm heeft het allemaal!

Wat is de Volledige Stop C-Ring met Stalen Ring – 30 mm?

De Volledige Stop C-Ring met Stalen Ring – 30 mm is een perfecte manier om liefde de nieuwste sexy twist te geven. Gebruik deze innovatieve c-ring met een heel speciale extra – een extra stalen ring – en je hebt een geweldig verzetje met nog meer voordelen dan je van een normale of dildo zou verwachten. Door de innovatieve vorming past deze Sadomasochism (S&M) accessoire perfect bij iedere penis, terwijl de extra stalen ring in de achterkant het mogelijk maakt om dat little extra toe te voegen aan elk liefdesavontuur.

Deze beproefde Volledige Stop C-Ring met Stalen Ring – 30 mm heeft een perfecte maat; de 30 mm maakt het een geweldige manier om jou en je liefdesleven aan te vullen. De unieke metalen ring creëert een perfecte klem om de penis te omhullen, waardoor het bloed in de penis gestopt wordt als hij op zijn plaats blijft zitten. De krachtige sluiting zorgt voor een alom geaccepteerde veiligheidsfactor en is gemakkelijk vast te krijgen, zonder dat je geïrriteerd wordt.

Voordelen van de Volledige Stop C-Ring met Stalen Ring – 30 mm

Hier zijn een aantal voordelen van de Volledige Stop C-Ring met Stalen Ring – 30 mm:

• Geschikt voor alle penissen

De Volledige Stop C-Ring met de Stalen Ring – 30 mm is perfect voor elk formaat penis, waardoor het gebruik door iedereen toegankelijk en openbaar is. Dankzij de verfijnde stevigheid, zit de ring perfect op elke penis – wat resulteert in een langer en intenser liefdesavontuur.

• Maakt erecties langer en steviger

De Volledige Stop C-Ring met Stalen Ring – 30 mm creëert een druk in de penis die het bloed afsluit, waardoor het resulteert in een langere en stevigere erectie. Je kunt meer controle krijgen over je orgasmes, voort talrijke voordelen.

• Filtert de zenuwen voor extra stimulatie

De Volledige Stop C-Ring met Stalen Ring – 30 mm heeft een speciale filter voor het beperken van de bloedtoevoer naar de penis. Hierdoor voelen mannen meer nerveuze stimulatie tijdens het liefde maken, waardoor een langer en krachtiger orgasme verzekerd is.

• Comfortabel en gemakkelijk vast te krijgen

Door gebruik te maken van een speciaal ontworpen katoen voering is de kans groot dat je helemaal geen irritatie van de Volledige Stop C-Ring met Stalen Ring – 30 mm krijgt. Bovendien zijn de sluitingen gemakkelijk vast te krijgen en draag je tijdens het vrijen praktisch niet.

Gebruik de Volledige Stop C-Ring met Stalen Ring – 30 mm

De Volledige Stop C-Ring met Stalen Ring – 30 mm is een perfecte introductie voor stellen die seks willen spannender maken. De toegevoegde stalen ring biedt spannende stimulatie tijdens de seksuele activiteit, waardoor de ervaring een stuk intenser wordt.

We raden je aan om de laatste knoop te gebruiken als je de Volledige Stop C-Ring met Stalen Ring – 30 mm gebruikt; indien je dit doet, kun je een geweldige ervaring verwachten die voor beide partners leuk, spannend en opwindend is. Vergeet niet om een beetje of silicone op het lichaam van je partner en de Volledige Stop C-Ring met Stalen Ring – 30 mm te gebruiken voor een nog fijnere ervaring.

Waarom de Volledige Stop C-Ring met Stalen Ring – 30 mm?

De Volledige Stop C-Ring met Stalen Ring – 30 mm is perfect voor stellen die op zoek zijn naar wat extra avontuur tijdens de seks. Door het toevoegen van een stalen ring aan de achterkant, kan de penis meer stimulatie ervaren, waardoor meer controle over de ejaculatie. Bovendien wordt de erectie ook nog eens extra verstevigd.

De Volledige Stop C-Ring met Stalen Ring – 30 mm is ook perfect om toe te voegen aan andere speeltjes. Combineer de C-ring met , palpels, mondklemmen en andere seksspeeltjes en het liefdesleven zal nooit meer hetzelfde zijn. De liefde tussen jou en je partner zal op een geheel nieuw niveau komen te staan!

Hoe gebruik en reinig je de Volledige Stop C-Ring met Stalen Ring – 30 mm

Net als bij alle andere speeltjes vereist de Volledige Stop C-Ring met Stalen Ring – 30 mm dat je aandacht besteedt aan hygiëne. Na gebruik met een milde antibacteriële zeep en warm water wassen of met een speciall toegeruste seksspeeltjes reiniger. Droog de C-ring goed af met een zachte doek en ga geen compromissen aan met de hygiëne: het niet wassen van speeltjes kan ernstige gevolgen hebben.

Bij Ladykiller.nl hebben we een breed assortiment aan speeltjes zoals speeltjes, vibrators, dildos, en items, waarmee je je liefdesleven spannender kunt maken. Dus waarom het niet gewoon eens proberen met de Volledige Stop C-Ring met Stalen Ring – 30 mm? Wacht niet langer en kom naar de speciaalzaak voor seksspeeltjes bij jou in de buurt of online bij Ladykiller.nl voor meer informatie. De Volledige Stop C-Ring met Stalen Ring – 30 mm is een van onze meest populaire items, dus wees er snel bij en laat de avontuur beginnen.