De Viva La Vulva 3 – Violet van Ladykiller.nl

De Viva La Vulva 3 – Violet is een revolutionair seksspeeltje dat speciaal ontworpen is voor vrouwen om met meer plezier te genieten van alleen zijn. Met haar dubbelzijdige bewegende kop, 18 verschillende vibratiestanden en unieke lichtdesign is zij het topmodel uit de collectie van seksspeeltjes die Ladykiller.nl aanbiedt.

Ze is stil, flexibel en voelt zacht aan op de huid. De Viva La Vulva 3 – Violet is gemaakt van een siliconen materiaal dat niet giftig, siliconenvrij en hygiënisch is. Met deze speeltje kun je focus krijgen op je plezier, voel je ongekende sensaties en leer je meer kennen over jezelf.

Voordelen van de Viva La Vulva 3 – Violet

De Viva La Vulva 3 – Violet van Ladykiller.nl heeft verschillende voordelen:

  • Dubbele, circulaire beweging voor een uniek, realistisch gevoel
  • 18 standen van hoge kwaliteit vibraties
  • Uniek lichtdesign voor een speciale beleving
  • Gemaakt van een niet-giftig, siliconenvrij en hygiënisch materiaal
  • Stil, flexibel en voelt zacht aan de huid

Wat is de Viva La Vulva 3 – Violet?

De Viva La Vulva 3 – Violet is een innovatief seksspeeltje dat speciaal gemaakt is voor vrouwen om hun fantasieën uit te kunnen leven. Met haar kenmerkende dubbele, circulaire beweging geeft zij vrouwen een totaal ander gevoel dan welke andere seksspeeltje ook. Hierdoor krijgen zij meer focus op hun plezier en genieten zij van ongekende sensaties.

De Viva La Vulva 3 – Violet is licht van gewicht, makkelijk te reinigen en worden geleverd met 18 vibrerende standen, waarbij de kracht en intensiteit worden aangepast naar de behoeften van jouw persoonlijke lust. Alle vibratiestanden zijn te bedienen met de draaiknoppen aan de zijkant van het speeltje. Daarnaast heeft het speeltje een uniek lichtdesign dat kleurrijke golven uitstraalt en het speelgoed een speciale beleving geeft.

Hoe gebruik je de Viva La Vulva 3 – Violet?

De Viva La Vulva 3 – Violet is eenvoudig te gebruiken en aan te passen naar je persoonlijke behoeften. Om het speeltje te gebruiken, hoef je slechts de knop te drukken die op de zijkant van het speeltje zit. De Viva La Vulva 3 – Violet heeft 18 verschillende vibratiestanden waar je uit kunt kiezen. Je kunt de intensiteit en de kracht van elke individuele stand aanpassen door de draaiknoppen aan de zijkant van de te draaien. Daarnaast geeft het speeltje unieke lichteffecten uit die worden gericht terwijl de vibraties voelbaar worden zodra je de knop in drukt.

Voor wie is de Viva La Vulva 3 – Violet geschikt?

De Viva La Vulva 3 – Violet is geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar een speeltje dat toelaat dat zij hun lichaam leren kennen, sensaties ervaren en zichzelf verder laten ontdekken. Het speeltje heeft een zachte, flexibele structuur dat ook geschikt is voor gevoelige plekjes maar ook genoeg kracht en intensiteit heeft voor een ongekende sexy ervaring.

Verspreid het plezier met de Viva La Vulva 3 – Violet

Naast dat vrouwen de Viva La Vulva 3 – Violet alleen kunnen gebruiken, is het ook een perfect speeltje voor stellen om samen te gebruiken. Door de flexibiliteit en stilte van het speeltje kan het gebruikt worden om in de meest intieme situaties het plezier te verspreiden. Om de ervaring te optimaliseren kunnen andere speeltjes uit onze winkel Ladykiller.nl gecombineerd worden, om zo verschillende sensations te kunnen ervaren.

Na gebruik is het belangrijk om het speeltje grondig te reinigen met warm water en een milde zeep. Nadien kun je het opbergen in de zachte zak die meegeleverd wordt.

Kies voor Ladykiller.nl

Om de beste ervaring te krijgen bij je seksspeeltjes, kies je voor Ladykiller.nl. Wij hebben een brede selectie aan verschillende seksspeeltjes waarmee je je leven in de slaapkamer spannender kan maken. Er zijn vibrerende banana-speeltjes, onmisbare cockrings en sexy slipjes met een verrassende draai. Al deze speeltjes kunnen worden gecombineerd met de Viva La Vulva 3 – Violet. Wil je meer plezier ervaren in de slaapkamer? Kom dan naar Ladykiller.nl en shop voor de meest verleidelijke seksspeeltjes.

Onze Viva La Vulva 3 – Violet zal je zeker absoluut plezier bezorgen en je een nieuwe niveau van genot laten ervaren. We raden je aan deze speeltje meteen uit te proberen en te kopen in onze winkel Ladykiller.nl. Koop nu deze unieke Viva La Vulva 3 – Violet en geniet van een nieuwe dimensie aan sensatie en plezier.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4049369043729