Pura Vida – Lay-On , de ultieme verrukking voor vrouwen! Het is tijd om uw seksleven naar een nog hoger niveau te tillen met deze intieme vibrerende lay-on massager. Viva la Vulva biedt een plezierige sensatie met een krachtige multifunctionele vibratie in een lichte, gerieflijke lay-on massager. Met slechts één druk op de knop, voorziet deze vibrerende lay-on massager je vagina van een allesomvattend, enorm plezierig en opwindend gevoel.

Eigenschappen:

– Uitgerust met een ingebouwde professionele motor technologie voor krachtige vervibraties.
– 12 hulpmiddelen met kalmerende vibraties ontworpen voor een geweldige ervaring.
– Waterdicht en makkelijk te reinigen.
– Ergonomische vorm met zachte siliconen cover.
– Vergrendelbare multitask knoppen voor gemakkelijke bediening.
– Oplaadbaar via USB-interface.

Wat is een Viva la Vulva 3 – Lay-On Vibrator?

De Viva la Vulva 3 – Lay-On Vibrator is een krachtig apparaat dat speciaal is ontworpen om vrouwen een geweldig seksueel plezier te geven. Dit krachtige seksspeeltje is uitgerust met een professionele motor technologie die krachtige vibro-vervibraties produceert. Het is klein maar krachtig en heeft 12 verschillende modi om kalmerende vibraties te leveren voor een intens plezierige ervaring. Wat de Viva la Vulva 3 – Lay-On Vibrator ook zo geweldig maakt, is dat het een ergonomische vorm heeft met een zachte siliconen cover, die perfect over je vrouwelijke contouren past.

Hoe gebruik je de Viva la Vulva 3 – Lay-On Vibrator?

De Viva la Vulva 3 – Lay-On Vibrator is eenvoudig te gebruiken. De vibrator is voorzien van vergrendelbare multitask knoppen waarmee je direct de modi kunt kiezen. Zodra de knoppen vergrendeld zijn, hoef je alleen maar de knoppen aan te raken en te genieten van de kalmerende vibrerende opwinding. Met slechts één druk op de knop, voelen je vaginaal genot enorm groeien en versterkt jouw intieme ervaring.

Voor wie is de Viva la Vulva 3 – Lay-On Vibrator bedoeld?

De Viva la Vulva 3 – Lay-On Vibrator is perfect voor iedereen die op zoek is naar meer intense seksueel plezier. Of je nu solo of met een partner leeft, deze vibrerende lay-on massager is een must-have in ieders seksspeeltjes arsenaal. Het is een krachtig seksspeeltje dat opwindende vibraties biedt voor intens clitoraal genot, zo kan je je seksleven verheffen naar een nog hoger niveau!

Hoe kan de Viva la Vulva 3 – Lay-On Vibrator je seksleven verbeteren?

De Viva la Vulva 3 – Lay-On Vibrator laat je heerlijk genieten, met kalmerende vibraties bedoeld om je te verwarmen en diepgaand intiem te masseren. Je ervaringen zullen veel intenser, gevoeliger en verleidelijker worden. Met de Viva la Vulva 3 – Lay-On Vibrator kom je eenvoudig klaar en ervaar je verschillende niveaus van verrukking. Geniet van een diepe, geurige vibratie die zo intens is dat je je laat meeslepen in een dans van genot.

Met welke andere speeltjes of toys kan je de Viva la Vulva 3 – Lay-On Vibrator gebruiken?

De Viva la Vulva 3 – Lay-On Vibrator is ontworpen voor gebruik met andere seksspeeltjes en toys. Probeer de Viva la Vulva 3 – Lay-On Vibrator met een Stimulator, zo kan je genieten van een combinatie van clitorale en G-Spot stimulatie. Of je nu kiest voor bullet , anale stimulaties of 's, je kan de Viva la Vulva 3 – Lay-On Vibrator gebruiken met verschillende speeltjes om de perfecte invloed te creëren.

Hoe moet je de Viva la Vulva 3 – Lay-On Vibrator reinigen?

Net als met elk seksspeeltje, is het belangrijk om de Viva la Vulva 3 – Lay-On Vibrator grondig te reinigen voordat en na het gebruik. Dit kan je eenvoudig doen met een desinfecterende toy cleaner. Ook is de Viva la Vulva 3 – Lay-On Vibrator waterdicht, dus je kan het product ook grondig reinigen onder lauwwarm water.

Probeer nu de Viva la Vulva 3 – Lay-On Vibrator en koop hem bij Ladykiller.nl!

Als je je clitorisflitsen op een hoger niveau wil halen, koop dan de Viva la Vulva 3 – Lay-On Vibrator bij Ladykiller.nl. Met de krachtige multifunctionele vibraties krijg je een allesomvattend, enorm plezierig en opwindend gevoel. Gun jezelf de ultieme verrukking en verhoog je seksueel genot met de Viva la Vulva 3 – Lay-On Vibrator.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4049369043712