Visnet Kousenband Jurk – One Size is een prachtig lingeriesetje dat perfect geschikt is voor diegenen die op zoek zijn naar iets uiterst sexy. Het is gemaakt van een elastisch visnetstof en het is verkrijgbaar in één maat. Met dit setje creëer je een pefecte en naadloze look. De eigenschappen van Visnet Kousenband Jurk – One Size op een rij:

• Elastische visnetstof
• Perfect voor een sexy uitstraling
• Verkrijgbaar in één maat
• Dekt kont en heupen
• Versierd met een kousenband

Wat is Visnet Kousenband Jurk – One Size?

Visnet Kousenband Jurk – One Size is een prachtig lingeriesetje gemaakt van elastische visnetstof. Tijdens het dragen voelt het ademend aan op de huid en bedekt het de kont en heuren. Dit setje is verkrijgbaar in éne maat en garandeert een perfecte en naadloze look. De Visnet Kousenband Jurk – One Size is versierd met een kousenband voor een extra sensuele toets.

Hoe kan Visnet Kousenband Jurk – One Size gebruikt worden?

De Visnet Kousenband Jurk – One Size kan gebruikt worden als sexy outfit voor een avondje uit met je partner, maar is ook ideaal om je partner mee te verrassen. Of je nu op dit moment samen bent met je partner of op afstand, deze set creëert een erotische sfeer. Je kunt de Visnet Kousenband Jurk – One Size ook gebruiken om je seksspelletjes mee te versieren.

Voor wie is de Visnet Kousenband Jurk – One Size bedoeld?

De Visnet Kousenband Jurk – One Size is met name perfect voor degenen die op zoek zijn naar iets uiterst sexy en tegelijkertijd erg comfy. Door het gebruik van de elastische stof wordt er een perfecte naadloze look gecreëerd en heb je ook geen last van knellende stoffen. Doordat het verkrijgbaar is in één maat, is het bedoeld voor alle vrouwen die op zoek zijn naar iets sensueels.

Hoe kan Visnet Kousenband Jurk – One Size je seksleven verbeteren?

De Visnet Kousenband Jurk – One Size is ideaal om je seksleven een boost te geven. Door het dragen van deze sexy set kun je verrassend uit de hoek komen en kun je je partner verleiden met deze sensuele look. Je kunt erop rekenen dat je partner hier helemaal weg van is!

Met welke andere speeltjes en toys kun je Visnet Kousenband Jurk – One Size gebruiken?

Visnet Kousenband Jurk – One Size is te combineren met een aantal speeltjes en toys die je seksleven op een speelse manier kunnen verrijken. Denk bijvoorbeeld aan , vrijpartij speelgoed, kokkels, boeien, , stoten en andere sextoys. Deze speeltjes zorgen voor de nodige variatie en zorgen voor nog meer plezier in de slaapkamer.

Hoe moet je Visnet Kousenband Jurk – One Size reinigen?

Om je Visnet Kousenband Jurk – One Size goed te reinigen, kun je het beste een specifieke lingeriewasmiddel gebruiken. Was de Visnet Kousenband Jurk – One Size op koude temperaturen, om krimping en vervorming te voorkomen. Ten slotte kun je het beste om drogen instellen bij lage temperaturen.

Probeer Visnet Kousenband Jurk – One Size vandaag nog uit en koop deze bij Ladykiller.nl!

Ben je opzoek naar een sexy jurk die perfect zit? Dan is Visnet Kousenband Jurk – One Size is echt iets voor jou. Probeer deze prachtige jurk vandaag nog uit en koop deze bij Ladykiller.nl! Onze seksshop heeft een breed assortiment aan lingerie in verschillende maten en stijlen. Dus wees gerust, je voelt je meteen sexy in Visnet Kousenband Jurk – One Size!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

876802131217