Visnet Catsuit met Open Kruis en Harnas Set – Zwart bij Ladykiller.nl

Ben jij op zoek naar iets speels en stout dat je avonturen met jouw partner op een hoger plateau brengt? Ladykiller.nl heeft precies wat je zoekt met de Visnet Catsuit met Open Kruis en Harnas Set – Zwart! Dit setje is speciaal voor stellen die op zoek zijn naar -plezier en fantastische avonturen. Door het dragen van deze sexy catsuit zal je avonturen nooit meer hetzelfde zijn!

Voordelen:

  • Fascinerend door het zwarte visnetdesign
  • Makkelijk aan te trekken met twee klittenbanden
  • Open kruis en zip waardoor je handen naar buiten kunnen
  • Staat perfect rond je lichaam door een elastische tailleband en beenklemmen.

Wat is de Visnet Catsuit met Open Kruis en Harnas Set – Zwart?

De Visnet Catsuit met Open Kruis en Harnas Set – Zwart is een smaakvolle additionele catsuit met een omega-halslijn, een open kruis, twee klittenbanden aan de zijkanten en een rits bij de heupen van jouw buik. De buisvormige toestand die het zwarte visneldesign geeft, maakt het een krachtig fantasie gereedschap voor stellen die op zoek zijn naar een meer opwindende ervaring. De veelzijdige catsuit zal je onconfidence opvullen door de figuurlijke stijl die je heupen benadrukt waardoor jouw sexy contouren prominent worden.

Hoe gebruik je de Visnet Catsuit met Open Kruis en Harnas Set – Zwart?

De Visnet Catsuit met Open Kruis en Harnas Set – Zwart is verkrijgbaar in maatvoeringen Small, Medium en Large. Dankzij de elastische tailleband en beenklemmen is de catsuit makkelijk aan te trekken en zal kostuum perfect sluiten om rond jouw lichaam. Voor extra comfort heeft de catsuit twee klittenbanden aan de zijkanten, terwijl de rits bij de heupen privacy voor jouw buik biedt. De catsuit heeft ook een open kruis dat je handen de vrijheid geeft om in deze kostuum te bewegen.

Voor wie is de Visnet Catsuit met Open Kruis en Harnas Set – Zwart geschikt?

De Visnet Catsuit met Open Kruis en Harnas Set – Zwart is een must voor koppels die op zoek zijn naar mysterieuze avonturen. Of je nu toe bent aan een beetje BDSM-plezier of een favoriete rol speelt, deze catsuit laat jouw partner een titillating ervaring hebben. De Visnet Catsuit met Open Kruis en Harnas Set – Zwart zorgt dat je het centrum blijft van elke sexy scene.

Hoe de Visnet Catsuit met Open Kruis en Harnas Set – Zwart het leven voor onze klanten kan verbeteren?

Het dragen van de Visnet Catsuit met Open Kruis en Harnas Set – Zwart zal het leven van onze klanten verbeteren door het verhogen van hun zelfwaarde en verfraaien van hun seksleven. Door de visnetcatsuit, open kruis en rits aan de heupen van jouw buik krijgt jouw partner een eerste klas uitzicht op je figuur waardoor ze je meteen super sexy vinden. Daarnaast stelt de catsuit onze klanten in staat om te experimenteren met rollenspelen om hun seksleven te verfraaien.

Combineren met andere speeltjes bij Ladykiller.nl

Kies voor een compleet nachtje met de Visnet Catsuit met Open Kruis en Harnas Set – Zwart uit onze winkel Ladykiller.nl en combineer het met andere speeltjes voor een veelzijdige ervaring. Wenst je meer opties? Je hoeft niet verder te zoeken want in onze winkel bieden we tal van opties waarmee je jouw leven in de slaapkamer kunt verfraaien – alles van touwhandboeien en tot en potloden.

Hoe moet je de Visnet Catsuit met Open Kruis en Harnas Set – Zwart reinigen?

De Visnet Catsuit met Open Kruis en Harnas Set – Zwart is gemaakt van hoogwaardig materiaal en dient schoongemaakt te worden met een milde detergent voor een geweldige ervaring de volgende keer dat je het draagt. Was het kostuum met de hand of in een wasmachine, maar zorg ervoor dat het op een lage temperatuur en in koud water wordt gereinigd. Als je klaar bent met wassen, hang je het aan een kurk om te drogen – nooit gebruik maken van de droger.

Conclusie

De Visnet Catsuit met Open Kruis en Harnas Set – Zwart is een sexy kostuum met een figuurlijke stijl dat zorgt dat je confidence verfraaid wordt, terwijl het je partner toestaat om thee te hebben van je lichaam. Perfect om te dragen voor avonturen die nooit hetzelfde zullen zijn, word de Visnet Catsuit met Open Kruis en Harnas Set – Zwart jouw favoriete partner accessoire. Kijk in de winkel Ladykiller.nl naar de categorieën met andere speeltjes die je leven in de slaapkamer spannender zullen maken. Wees vandaag de veroveraar en bestel de Visnet Catsuit met Open Kruis en Harnas Set – Zwart bij Ladykiller.nl, en ervaar de intense ervaring!

Kledingmaat

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

017036676314