Violet Flower – Butt Plug Set – 3 Stuks: Ontdek een nieuwe dimensie van plezier

Stel je het volgende voor. Je ligt in je warme bed terwijl je je voorstelt hoe het zou voelen om de meest ingrijpende verrukkingen te ontdekken. Deze Violet Flower – Butt Plug Set – 3 Stuks van Ladykiller.nl is wat je nodig hebt om deze verrukkingen te voelen. In deze Flower Set zit een klein, middelgroot en groot butt plug die je de meest intense sensaties geeft die je ooit hebt ervaren.

Onze de Violet Flower – Butt Plug Set – 3 Stuks is ontworpen door de beste ontwerpers in het vak. Elk plug is gemaakt met een veilige, zachte, hypoallergene siliconen materiaal om de meest comfortabele ervaring te geven. De gepolijste oppervlakte voelt fluweelzacht aan en zit lekker in je anus.

Wat maakt Violet Flower – Butt Plug Set – 3 Stuks speciaal?

  • Geef je de meest intense sensaties die je ooit hebt ervaren.
  • Inhoud: 3 butt plugs – klein, middelgroot en groot.
  • Gemaakt van veilige, zachte, hypoallergene siliconen materiaal.
  • Gepolijst oppervlak voelt fluweelzacht aan.
  • Waterproof, makkelijk te reinigen.

wat is de Violet Flower – Butt Plug Set – 3 Stuks?

De Violet Flower – Butt Plug Set – 3 Stuks is een set van 3 butt plugs die is ontworpen voor een ervaring die je nooit eerder hebt gehad. Deze brug bestaat uit 3 verschillende pluggen in verschillende maten, die allemaal zijn gemaakt met de beste materialen, wat zorgt voor het meest comfortabele gevoel. Elk van deze butt plugs zijn gemaakt met een veilige, zachte, hypoallergene siliconen materiaal waardoor je geen irritatie of allergie krijgt.

Deze set bestaat uit een klein butt plug die 5,1 cm lang en tot 6 cm in doorsnede is. Dan heb je een middelgrote plug die 7,6 cm lang is en tot 8,3 cm in doorsnede. En als laatste heb je een grote plug die 9 cm lang is en tot 10,2 cm in doorsnede. Met deze set heb je alles wat je nodig hebt om een compleet orgasme te krijgen. De set is ook compleet waterdicht, dus je kunt je er zorgeloos in te warmen bad laten wegdromen.

Hoe gebruik je de Violet Flower – Butt Plug Set – 3 Stuks?

Deze Violet Flower – Butt Plug Set – 3 Stuks is ontworpen voor ervaren anal-liefhebbers, maar is ook perfect voor beginners. We raden je aan om te beginnen met het kleinste plug, om je lichaam aan te laten wennen aan het gevoel. Zorg ervoor dat je jezelf goed voorbereid door een glijmiddel te gebruiken om je anus te relaxen. Als je je dat comfortabeler voelt, kun je de andere pluggen gebruiken. Probeer steeds meer plugs te gebruiken, verspreid over een aantal sessies. Dit helpt je voor te bereiden voor plezier over verschillende sessies. Als je klaar bent, trek je gewoon rustig terug.

Voor wie is de Violet Flower – Butt Plug Set – 3 Stuks geschikt?

De Violet Flower – Butt Plug Set – 3 Stuks is perfect voor anal-liefhebbers, beginnende en gevorderde. Dit is een perfecte manier om je ervaring op te bouwen en je lichaam op te warmen voor meer plezier. Met de Violet Flower – Butt Plug Set – 3 Stuks kan je ontspannen terwijl je nog meer paren van intense verlichting vindt.

Hoe kan de Violet Flower – Butt Plug Set – 3 Stuks je leven verbeteren?

De Violet Flower – Butt Plug Set – 3 Stuks kan je leven op meerdere manieren verbeteren. Het kan een meer intense orgasme geven als je ervan houdt op een unieke manier bevredigd te worden. Het helpt je ook je comfortzone te verlaten en nieuwe verrukkingen te ontdekken. Je kunt deze set allemaal combineren met andere speeltjes die we verkopen op onze website Ladykiller.nl om je ervaring extra op te fleuren.

Het gemakkelijke onderhoud is ook zeer nuttig. Net zoals de meeste speeltjes, is de Violet Flower – Butt Plug Set – 3 Stuks makkelijk te reinigen met een antibacteriële zeep. We raden je aan om het na ieder gebruik goed af te spoelen met warm water en zacht te drogen met een handdoek.

Koop de Violet Flower – Butt Plug Set – 3 Stuks nu in Ladykiller.nl!

Als je op zoek bent naar een intense, comfortabele ervaring, dan is de Violet Flower – Butt Plug Set – 3 Stuks perfect voor jou. Je kunt deze butt plugs kopen in de online winkel van Ladykiller.nl. We hebben niet alleen de Violet Flower – Butt Plug Set – 3 Stuks, maar ook vele andere categorieën aan speeltjes die je in je slaapkamer kunt gebruiken. Koop je favorieten en verken een nieuwe dimensie van plezier!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518033932