Verleid jezelf met de Video Vixen – Teddy

De Video – Teddy is de perfecte manier om je seksspeeltjescollectie nog spannender en opwindender te maken. Of je nu op zoek bent naar een romantisch intermezzo of een meer ondeugend avontuur, met de Video Vixen – Teddy ben je aan het juiste adres.

Extra functies en voordelen

De Video Vixen – Teddy combineert verschillende functies en voordelen:

• Zuigkracht: de sterke zuigkracht van de Video Vixen – Teddy zorgt voor extra stimulation tijdens het spelen.

• Trillende functie: genietegen van een intieme massagetafelervaring terwijl je de trillende functies van deVideo Vixen – Teddy beleefd.

• Verschillende hoeveelheden: kies uit verschillende hoeveelheden vibrationen voor een perfecte stimulatie.

• Geschikt voor iedereen: de Video Vixen – Teddy is geschikt voor al onze klanten, ongeacht hun voorkeuren of leeftijd.

• Waterbestendig: geniet van waterpret en ontspanning met de waterbestendige VideoVixen – Teddy.

• Quiet: geniet van geluidsarme stimulation.

Ontdek de Video Vixen – Teddy

De Video Vixen – Teddy is een geavanceerd seksspeeltje voor een ultieme relaxing ervaring. Het is gemaakt van zacht siliconen materiaal en heeft een waterbestendig design. De Vixen heeft drie verschillende vibration levels, van soft tot intens.

De Video Vixen – Teddy is comfortabel in gebruik en kan worden gebruikt voor zowel vaginale als anale stimulatie. Het speeltje kan worden gebruikt in combinatie met andere seksspeeltjes zoals , maar ook in combinatie met spannende erotische verwenaccessoires zoals massageolie.

Voor wie is de Video Vixen – Teddy geschikt

De Video Vixen – Teddy is geschikt voor alle klanten in Ladykiller.nl, ongeacht hun voorkeuren of leeftijd. Het speeltje is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en biedt een geweldige stimulatie ervaring zonder daarbij te veel lawaai te maken. Ook heeft de Video Vixen – Teddy een waterdichte design, waardoor hij veilig kan worden gebruikt in de badkamer of douche.

Hoe kan de Video Vixen – Teddy het leven in de slaapkamer verbeteren?

De Video Vixen – Teddy is een geweldig speeltje voor de slaapkamer door zijn comfortabele design en sterke zuigkracht. De verschillende vibration levels en de superegen trillingspatronen maken het speeltje ideaal voor koppels die op zoek zijn naar een intieme experience.

Daarnaast kan het speeltje worden gecombineerd met andere seksspeeltjes of uit onze winkel, om elke ervaring uniek te maken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een massageolie voor een extra kalmerende experience.

Hoe de Video Vixen – Teddy te reinigen

Als je de Video Vixen – Teddy gebruikt, is het belangrijk om hem elke keer na gebruik goed te reinigen. Dit kan met een mild reinigingsmiddel en warm water. Gebruik een zachte doek om voorzichtig het oppervlak schoon te maken en zorg dat alle openingen goed worden uitgespoeld en afgedroogd met een schoon, zacht doekje.

Ontdek de wereld van seksspeeltjes bij Ladykiller.nl

We hebben een ruim assortiment aan speeltjes die je slaapkamer een geweldige boost kunnen geven. Van vibrators tot massageolie, er zijn alle ingrediënten om jouw seksleven extra spannend te maken.

Probeer het vandaag nog en shop de Video Vixen – Teddy of andere seksspeeltjes in onze winkel Ladykiller.nl. Ontdek hoe de Video Vixen – Teddy jouw leven in de slaapkamer een spannender avontuur kan maken.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

, , ,

Kleur

Barcode

657664174389, 657664174396, 657664174402, 657664174419