Victoria – Silicone is een revolutionaire vibrator die je lichaam de ultieme seksuele sensatie geeft. De Victoria – Silicone Vibrator is een veelzijdige sextoy die perfect is voor elke intieme situatie. De volgende eigenschappen maken de Victoria – Silicone Vibrator zo speciaal:

• Meervoudig gevormde design dat past bij je anatomie, waardoor het een heerlijk gevoel geeft
• Kleurrijk silicone, veerzacht voor een aangenaam gevoel
• Gratis USB kabel voor een snelle en veilige oplaadmogelijkheid
• 9 verschillende vibratie standen en verstelbare uitgang
• Waterdicht en duurzaam van kwaliteit
• Veilig voor gebruik en gemakkelijk te reinigen

Wat is Victoria – Silicone Vibrator?

Victoria – Silicone Vibrator is een innovatief product dat mannen en vrouwen sensationele sensaties brengt tijdens het gebruik ervan. De Victoria – Silicone Vibrator is gemaakt van premium silicone in verschillende vibrantiekleuren, met een ergonomisch vormontwerp dat precies past bij je anatomie. Het is comfortabel en duurzaam en heeft een strakke pasvorm, waardoor het de gevoeligste plekken aanraakt. Met de bijgeleverde USB kabel kun je eenvoudig opladen.

Hoe wordt de Victoria – Silicone Vibrator gebruikt?

Victoria – Silicone Vibrator is eenvoudig te bedienen en heeft 9 verschillende vibratiewaarden die je kunt veranderen door de knoppen aan de bovenkant te bedienen. Daarnaast heeft de Victoria – Silicone Vibrator de speciale Verstelbare Uitgang functie, waarbij je de intensiteit van de vibratie kunt verhogen of verlagen. Handig als je welke vibratiesnelheid je wil!

Voor wie is de Victoria – Silicone Vibrator bedoeld?

De Victoria – Silicone Vibrator is verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een revolutionaire hardware-ervaring. Of je nu alleen bent of met je partner, de Victoria – Silicone Vibrator is een must-have voor het verkrijgen van ultieme sensaties én spannende ervaringen. De Victoria – Silicone Vibrator is bovendien discreet en veelzijdig, waardoor het ook gebruikt kan worden in meerdere situaties en door mannen en vrouwen van alle leeftijden.

Hoe kan de Victoria – Silicone Vibrator je seksleven verbeteren?

De Victoria – Silicone Vibrator kan je seksleven verbeteren doordat het de meest gevoelige plekken aanraakt en je een gevoel van extase brengt. Met het ergonomische ontwerp en de verstelbare intensiteit heb je de mogelijkheid om jezelf of je partner te verwennen met een spectaculaire ervaring. De Victoria – Silicone Vibrator geeft 180 graden vreugde, wat een unieke sensatie geeft die je niet kan vergelijken met een vibrator.

Welke speeltjes en toys kan je gebruiken met de Victoria – Silicone Vibrator?

Er zijn een aantal speeltjes en sextoys die je kunt gebruiken met de Victoria – Silicone Vibrator. Deze vibrator kan worden gebruikt met veel andere sextoys, zoals 's, cockrings, balaniakators en meer. Ook zijn er veel die je kunt gebruiken bij het gebruik van de Victoria – Silicone Vibrator.

Hoe moet je de Victoria – Silicone Vibrator reinigen?

Victoria – Silicone Vibrator is gemaakt van veilig materiaal en is ook vrij eenvoudig te reinigen. Vóór en na ieder gebruik kun je de vibrator met een milde zeep of vochtige doek reinigen. Gebruik geen stofzuiger of waterstralen om de vibrator te reinigen, omdat het anders de kwaliteit kan aantasten.

Probeer de Victoria – Silicone Vibrator nu!

Bij Ladykiller.nl bieden we een groot assortiment van sextoys, waaronder de Victoria – Silicone Vibrator. Probeer deze revolutionaire vibrator en laat je lichaam warm worden van het ultieme seksuele genot. Probeer hem vandaag nog en laat je verrassen door wat de Victoria – Silicone Vibrator voor jou kan betekenen!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060311470683