Vibrerende Wand: Krachtige Feestje Maker in je Slaapkamer!

Wij van Ladykiller.nl hebben een nieuw speeltje in onze winkel: de Vibrerende Wand. Met zijn veelzijdige functies is het een krachtige feestje maker in je slaapkamer. Onze klanten zijn enthousiast over de eigenschappen van de Vibrerende Wand, die het perfecte speeltje is om je liefdesleven uitdagender te maken.

Als je op zoek bent naar een extra krachtig en sexy speeltje voor in de slaapkamer, dan is de Vibrerende Wand van Ladykiller.nl dé oplossing! Net als onze andere speeltjes combineert het de perfecte combinatie van kracht en functionaliteit. Zo is de Vibrerende Wand perfect voor alle soorten plezier.

De eigenschappen van de Vibrerende Wand zijn als volgt:

 • Verschillende trillingsprogramma's
 • 10 vibratiestanden
 • Gemaakt van zacht en flexibel siliconenmateriaal
 • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen
 • Geschikt voor zowel solo als partnerspel
 • Soepel te bewegen met 3 verschillende knoppen voor gemakkelijke bediening
 • Geeft je het ultieme genot met een korte, krachtige trilling
  • Wat is de Vibrerende Wand?

   De Vibrerende Wand van Ladykiller.nl is een seksspeeltje dat is ontworpen om een diepe, krachtige en alomvattende trillingssensatie te geven. Geïnspireerd op de klassieke wandvibrators, heeft de Vibrerende Wand een flexibel en zacht siliconenmateriaal dat perfect past bij elke vorm of grootte. Dankzij het nieuwste trillingsprogramma en de tien verschillende vibratiestanden, kun je door de diepste dalen van genot reizen.

   Hoe worden de Vibrating Wand gebruikt?

   De Vibrerende Wand is duidelijk gemarkeerd met 3 knoppen voor gemakkelijke bediening. De knoppen aan de onderkant bepalen het trillingsprogramma en de knoppen aan de bovenkant bepalen de sterkte ervan. Je kunt kiezen uit 10 verschillende vibratiestanden om je perfecte sensatie te vinden. Beide knoppen bevinden zich aan de bovenkant van de Vibrerende Wand, waardoor je ze gemakkelijk kunt bedienen terwijl je het speeltje gebruikt.

   De Vibrerende Wand kan zowel met of zonder lubruicant worden gebruikt. We raden aan om wat lubruicant te gebruiken voor meer comfort en om het genot verder te verhogen. Dankzij het flexibele en zachte materiaal is de Vibrerende Wand ook geschikt voor beginners. Voor extra genot kun je ook kiezen uit andere speeltjes op Ladykiller.nl in onze categorieën voor solo- en partnerspel.

   Voor wie is de Vibrerende Wand geschikt?

   Of je nu op zoek bent naar wat extra kracht tijdens solo- of partnerspel, de Vibrerende Wand biedt het perfecte apply van kracht en functionaliteit. Met zijn tien verschillende vibratiestanden is de Vibrerende Wand perfect voor iedereen die op zoek is naar het ultieme genot. Dankzij het flexibele en zachte siliconenmateriaal past de Vibrerende Wand bij elke vorm of grootte, waardoor hij ook geschikt is voor beginners.

   Hoe kan de Vibrerende Wand het leven van klanten verbeteren?

   Met de Vibrerende Wand kunnen klanten een grote verscheidenheid aan sensaties ervaren om het genot in hun liefdesleven te verhogen. De Vibrerende Wand biedt een diepe, krachtige en alomvattende trillingservaring om je seksleven uitdagender te maken. Door de combinatie van functionele trillingsprogramma's en 10 verschillende vibreerstanden kan de Vibrerende Wand je de perfecte sensatie geven.

   Klanten kunnen ook andere speeltjes kopen in onze winkel om meer spanning in hun liefdesleven te creëren. Met de juiste too's kun je je liefdesleven een boost geven. Op Ladykiller.nl vind je onze categorieën voor solo- en partnerspel met leuke speeltjes om je liefdesleven spannender te maken.

   Hoe moet de Vibrerende Wand worden gereinigd?

   Om de Vibrerende Wand na gebruik grondig te reinigen, raden wij aan om een ​​licht schuurmiddel en warm sopwater te gebruiken. Geen sterk schuurmiddel gebruiken om de Vibrerende Wand schoon te maken, omdat dit het materiaal kan beschadigen. Na het schoonspoelen met warm water, kun je de Vibrerende Wand afdrogen met een zachte doek of wegwerp papieren handdoeken.

   Probeer de Vibrerende Wand vandaag nog!

   Ben je op zoek naar een nieuw en krachtig speeltje voor in de slaapkamer? Probeer dan onze nieuwe Vibrerende Wand van Ladykiller.nl. Met zijn veelzijdige functies is het een krachtige feestje maker in je slaapkamer. Kijk op onze website voor een grote selectie van speeltjes om je leven in de slaapkamer spannender en leuker te maken.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421084110