Slim Stick Berry Ice – met ballen – 15 cm is een leuk en veelzijdig speeltje dat een stijlvolle en verfijnde toevoeging is aan je seksspeeltjesverzameling. Met een lengte van 15 cm en een realistische uitstraling, biedt de Slim Stick Berry Ice – Dildo met ballen – 15 cm genoeg plezier om je wildste fantasieën te verwezenlijken. Met ingesloten testikels, zodat je een meer realistische ervaring krijgt, en een stevig flexibel materiaal, kan je goed bedienen en nog meer wegdromen met je dildo. Hier volgt een opsomming van de leuke eigenschappen van Slim Stick Berry Ice – Dildo met ballen – 15 cm.

• Lengte van 15 cm
• Realistische uitstraling
• Testikels voor gevoel van realiteit
• Flexibel materiaal voor eenvoudige bediening
• Vrij van ftalaten
• Waterproof

Wat is Slim Stick Berry Ice – Dildo met ballen – 15 cm?

Slim Stick Berry Ice – Dildo met ballen – 15 cm is een leuke en stijlvolle dildo met een afmeting van 15 cm. De dildo is gemaakt van flexibel materiaal, waardoor je de dildo gemakkelijk kunt bedienen, terwijl je van een realistische ervaring geniet. De Slim Stick Berry Ice – Dildo met ballen – 15 cm is vrij van ftalaten, waardoor het veilig en hygiënisch is voor het lichaam. Het is ook waterproof, met geïntegreerde testikels, waardoor je de ultieme realiteitservaring krijgt. De Slim Stick Berry Ice – Dildo met ballen – 15 cm is een leuke aanvulling op de collectie van elke liefhebber van seksspeeltjes.

Hoe kan je Slim Stick Berry Ice – Dildo met ballen – 15 cm gebruiken?

De Slim Stick Berry Ice – Dildo met ballen – 15 cm is een veelzijdig speeltje dat kan worden gebruikt voor stimulatie van bijna alle lichaamsdelen. Je kunt de dildo gebruiken voor vaginale stimulatie, anale stimulatie, langdurige massage en . De Slim Stick Berry Ice – Dildo met ballen – 15 cm kan ook worden gebruikt voor stimulatie van de . Door middel van verwarmen of verkoelen met lauw of warm water, kun je de Slim Stick Berry Ice – Dildo met ballen – 15 cm aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren.

Voor wie is Slim Stick Berry Ice – Dildo met ballen – 15 cm bedoeld?

De Slim Stick Berry Ice – Dildo met ballen – 15 cm is voor iedereen bedoeld die plezier wil hebben, van beginners tot meer ervaren gebruikers. De dildo is veilig en gemakkelijk te gebruiken, waardoor het voor iedereen geschikt is, ongeacht leeftijd of ervaringsniveau. Het is ook een geweldige manier om samen met je partner nieuwe dingen te proberen, of gewoon voor je eigen plezier en comfort.

Hoe kan de Slim Stick Berry Ice – Dildo met ballen – 15 cm je seksleven verbeteren?

De Slim Stick Berry Ice – Dildo met ballen – 15 cm kan je seksleven enorm verbeteren, door de flexibiliteit, realistische vorm en de veelzijdige functies. De verwarm- en koudefunctie zorgt voor een andere sensatie. Met de Slim Stick Berry Ice – Dildo met ballen – 15 cm, kan je alle eenvoudige of geavanceerde technieken die je kunt bedenken gebruiken. De dildo is perfect voor solo- of stelplezier en straalt een hoge kwaliteit en comfort uit.

Met welke andere speeltjes en toys je Slim Stick Berry Ice – Dildo met ballen – 15 cm kan gebruiken?

De Slim Stick Berry Ice – Dildo met ballen – 15 cm is een perfecte aanvulling op elke seksspeeltjesverzameling en kan worden gecombineerd met andere speeltjes en toys voor jezelf of voor samenspelen met je partner. Het is zeker de moeite waard om de Slim Stick Berry Ice – Dildo met ballen – 15 cm te gebruiken met vibrerende speeltjes om nog meer plezier te krijgen. Je kunt ook verschillende combineren met de dildo voor een meer ontspannen en aangename ervaring.

Hoe kan je de Slim Stick Berry Ice – Dildo met ballen – 15 cm reinigen?

Het is belangrijk om je seksspeeltjes na elk gebruik te reinigen. Voor het reinigen van Slim Stick Berry Ice – Dildo met ballen – 15 cm, kun je een seksspeeltje spray gebruiken, of gewoon lauw water en een milde zeep. Maak de dildo daarna goed schoon en laat het drogen voordat je het opbergt in een afgesloten bakje of tas.

Probeer de Slim Stick Berry Ice – Dildo met ballen – 15 cm vandaag nog uit!

Wil je nog meer plezier ervaren? De Slim Stick Berry Ice – Dildo met ballen – 15 cm is de perfecte keuze voor meer avontuur en realistische ervaringen. Koop de Slim Stick Berry Ice – Dildo met ballen – 15 cm vandaag nog bij onze seksshop Ladykiller.nl en geniet van stijlvol en plezierig speelgoed. Vergeet niet om je vrienden, collega's en familie te vertellen over Slim Stick Berry Ice – Dildo met ballen – 15 cm, of schrijf een recensie als je je ervaring met deze dildo wilt delen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

653078940244