Seks met een extra dimensie
Een vibrerende siliconen bullet is precies wat je denkt dat het is. Het is een kleine met een bulletvorm, gemaakt van siliconen. De siliconen is zacht, sterk en safe-to-touch. Ook is hij waterproof en makkelijk mee te nemen dankzij zijn compacte form-factor. Hier zijn twee specificaties van de Vibrerende Siliconen Bullet:
• Gemaakt van huidvriendelijk siliconen
• 7 vibratiepatronen

Wat is een vibrerende siliconen bullet?

Een Vibrerende Siliconen Bullet is een mini- vibrator die gemaakt is van huidvriendelijk siliconen. De vibrator is geboren uit het revolutionaire concept van minimalisme dat brengt dat slechts een paar essentiële functies in een mini-formaat. Bovendien is de vibrerende siliconen bullet perfect om mee te nemen omdat hij zo klein is. De 7 verschillende vibratiepatronen zijn gericht op de C-spot voor intense, voltrekkende orgasmes.

Hoe gebruik je de Vibrerende Siliconen Bullet?

Gebruik de vibrerende siliconen bullet voor . De verschillende vibratiepatronen kunnen gebruikt worden om verschillende sensationele belevenissen te creëeren. De bullet kan direct worden aangebracht op de of op andere plekken waar je zintuigelijke stimulatie wil.

Voor wie is de Vibrerende Siliconen Bullet bedoeld?

De Vibrerende Siliconen Bullet is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar subtiele, tactiele stimulatie. De bullet is klein, discreet, en ideaal voor onderweg. Bovendien kan hij ook van pas komen om partners te verwennen.

Hoe kan de Vibrerende Siliconen Bullet je seksleven verbeteren?

De vibrator biedt thrill seekers intieme sensationele belevenissen. De bullet is gemaakt van veilig, huidvriendelijk silicaat dat soepel aanvoelt. De vibrerende siliconen bullet biedt subtiele kussen aan de clitoris voor diepe, pulserende sensaties.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Vibrerende Siliconen Bullet gebruiken?

De vibrerende siliconen bullet kan worden gecombineerd met verschillende andere toys voor een nog betere seksuele belevenis met je partner. Je kan de bullet gebruiken in combinatie met een vibrator, een , , of zelfs een balletjesketting, afhankelijk van je individualiteit en seksuele voorkeuren.

Hoe reinig ik de Vibrerende Siliconen Bullet?

Reinig de vibrerende siliconen bullet voor gebruik. Gebruik alleen seksspeeltjes-reinigers of milde zeep. Gebruik geen bleekmiddel of alcohol op de vibrator omdat dit de siliconen beschadigd. Als je klaar bent met gebruiken, kun je de bullet spuiten met warm water en deze afdrogen.

Probeer de Vibrerende Siliconen Bullet in Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een kleine, veelzijdige vibrerende Siliconen Bullet dan ben je hier op het juiste adres. We hebben een scala aan vibrerende Siliconen Bullet professioneel samengesteld met een uitgebreide selectie seksspeeltjes en toys in Ladykiller.nl. Probeer onze vibrerende siliconen bullet vandaag nog. Kies je eigen vibratiepatronen aan te passen aan je seksuele behoeften. Reken af met je credit card, PayPal, of bankoverschrijving en verzeker je van discrete levering. Iedereen moet er rekening mee houden dat seksspeelgoed mag worden geprobeerd, maar niet geretourneerd kan worden. Onze ethische standpunten en privacy policy respecteren dit.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

635638257320