Vibrerende Prostaat Massager met Afstandsbediening van Ladykiller.nl

‘Kijk eens wat je allemaal met de Vibrerende Prostaat Massager met Afstandsbediening van Ladykiller.nl kunt doen!' Met de Prostaat Massager met Afstandsbediening van Ladykiller.nl kun je je seksuele momenten intenser maken en volledig klaarkomen. De massager heeft verschillende intensiteitsniveaus, een remote control, en is waterdicht zodat je je proefexamen in bad kunt doen.

De Vibrerende Prostaat Massager met Afstandsbediening van Ladykiller.nl:

  • Gemakkelijk heen en weer te bewegen voor een diepgaande stimulatie
  • Verschillende vibratiestanden voor uiteenlopende sensaties
  • Wordt begrensd door de Möbius Strip voor gelijkmatige stimulatie
  • Stevig materiaal en vorm voor gebruik onder uiteenlopende omstandigheden
  • Volledig waterdicht om te baden of douchen
  • Geen irritatie, geen kleverige resten en gemakkelijk te reinigen

Voor velen is de Prostaat Massager met Afstandsbediening van Ladykiller.nl een onmisbaar speeltje in hun slaapkamer. Met deze kan je snel en gemakkelijk genieten van een diepgaande stimulatie, in het warme, relaxte bad of tijdens de meest wilde seksuele avonturen.

De Vibrerende Prostaat Massager met Afstandsbediening is een voedingsvrije massager die wordt begrensd door de Möbius Strip. Deze strip zorgt voor gelijkmatige stimulatie. De massager is gemakkelijk heen en weer te bewegen, waardoor je de diepste plekjes kunt stimuleren en seksuele momenten intenser kunt maken.

De Prostaat Massager met Afstandsbediening van Ladykiller.nl beschikt over verschillende vibratiepatronen, waardoor je kunt kiezen tussen subtiel en extreem. Dankzij de remote control zul je nooit meer hoeven te veranderen of draaien. Slechts een druk op de knop is genoeg om je seksualiteit te vergroten.

De massager is gemaakt van siliconen en ABS-plastic. Het materiaal is zacht en flexibel tegelijk. Bovendien is het sterk genoeg voor gebruik onder uiteenlopende omstandigheden.

De Prostaat Massager met Afstandsbediening van Ladykiller.nl is volledig waterdicht. Dat betekent dat je het een proefexamen in bad kunt doen. Ook kun je meteen na het gebruik het speeltje reinigen met zeepsap. Er komt geen irritatie NR irriterende stoffen, geen kleverige resten, geen geurtjes.

Dankzij de Vibrerende Prostaat Massager met Afstandsbediening zul je jezelf verwennen zonder verdere toeters en bellen. Misschien passen de vibrator, of de kragdildo's dan beter bij jouw stijl. Daaromgrepen we ook vele andere seksspeeltjes,kleren, en d.m.v. onze webwinkel Ladykiller.nl aan, met het beoogde doel de slaapkamer in de stijl te brengen die bij jou past. Of je nu vergelijkbaar, opwindend of ingetogen speelgoed zoekt, we hebben het perfecte speeltje dat je seksualiteit groter, spannender en leuker maakt.

We raden iedereen die op zoek is naar een intense ervaring aan om de Vibrerende Prostaat Massager met Afstandsbediening te proberen. Koop hem vandaag nog in onze winkel Ladykiller.nl. De Vibrerende Prostaat Massager met Afstandsbediening zal ervoor zorgen dat je seksuele avonturen helemaal tot leven komen en dat je om nog meer smeekt. Vergeet niet dat we ook andere seksspeeltjes aanbieden zoals , anale kralen, cockrings en kragdildo's, zodat je je slaapkamer altijd spannend en opwindend kunt houden.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421067113