Geschatte leestijd: 11 minuten

De Vibrerende Persoonlijke Massager is een van de beste en meest populair sextoys van dit moment. Het is een slimme manier om op heerlijke wijze van een massage en erotisch genot te genieten met je partner of alleen. Met dit vibrerende sextoy kun je je vermoeide spieren losmaken, maar ook genieten van een intens erotisch genot dat je alleen of samen met je partner kunt ervaren.

Eigenschappen van de Vibrerende Persoonlijke Massager:
– Gemaakt van high quality ABS- en Silicone-materiaal
– Verschillende intensiteitsmodi van trillingen, die u volledig kunt aanpassen naar uw voorkeur
– Bedoeld voor clitorale en anale stimulatie
– Waterbestendig
– Eenvoudige bediening met één drukknop
– Wireless en oplaadbaar
– Ongelooflijk stil en effectief

Wat is Vibrerende Persoonlijke Massager?

Vibrerende Persoonlijke Massager is een innovatief sextoy dat ontworpen is om een ongelooflijk stille en zeer effectieve massage te kunnen bieden. Het heeft een unieke motor die het mogelijk maakt om verschillende intensiteitsniveaus van trillingen te creëren. Dankzij de diverse trilmodi kun je genieten van een ongewone stimulatie. Het is gemaakt van high quality ABS- en Silicone-materiaal.

Hoe wordt Vibrerende Persoonlijke Massager gebruikt?

De Vibrerende Persoonlijke Massager is gemeakt om zowel clitorale als anale stimulatie te bieden. Je kunt de Vibrerende Persoonlijke Massager op bepaalde gevoelige plekjes van je lichaam plaatsen. Breng als je klaar bent voor een opwindende bijvoorbeeld het sextoy aan de onderkant van je penis of . Verander voor nog meer genot de intensiteitsmodi en variëer daarmee de stimulatie en de spanning.

Voor wie is Vibrerende Persoonlijke Massager bedoeld?

Vibrerende Persoonlijke Massager is geschikt voor zowel solo- als partnermassages. Of je nu samen met je partner bent, of alleen, het vibrerende sextoy kan je zorgen voor genot in een oase van erotiek.

Hoe kan Vibrerende Persoonlijke Massager je seksleven verbeteren?

De Vibrerende Persoonlijke Massager is ontworpen als een superkrachtig sextoy dat je seksleven een nieuwe impuls geeft. Met de juiste bewegingen, druk en trilsterkte kun je je seksleven nog plezieriger maken. Ga voor massages voor meer sensueel genot.

Welke andere speeltjes en toys werken goed samen met Vibrerende Persoonlijke Massager?

De Vibrerende Persoonlijke Massager is het perfecte sextoy om samen met andere speeltjes en toys te combineren. Voor nog meer erotisch genot combineer je de massager met erotische , , anal toys, cockrings, of speeltjes voor . Met deze spannende combinaties heb je ervoor gezorgd dat je het ultieme erotische genot ervaart.

Hoe moet je Vibrerende Persoonlijke Massager reinigen?

Om de gezondheid van je sextoy te garanderen, moet je het regelmatig reinigen. Voor de Vibrerende Persoonlijke Massager adviseren wij een milde toy cleaner vermengd met warm water te gebruiken voor het reinigen. Spuit de cleaner over je toy heen en wrijf vervolgens af met een zachte, vochtige doek. Laat het na het reinigen achterwege om harde borstels of schuursponsjes te gebruiken aangezien dat de coating van de kan beschadigen.

Aanraden aan de klant

Wij raden aan deze Vibrerende Persoonlijke Massager te proberen en in onze seksshop Ladykiller.nl te kopen. De Vibrerende Persoonlijke Massager is een spannend en sensueel sextoy dat ongelooflijk voldoet aan je verwachtingen én het kan je seksleven een flinke boost geven. Voor het ultieme erotische genot helpen wij je bij Ladykiller.nl graag verder!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8436562015343