Met de Vibrerende Lippenstift kun je je seksleven gemakkelijk en uitdagend verbeteren. Dit stijlvolle speeltje past perfect in je make-up tasje en doet dubbel dienst; het verfraait je lippen en biedt je tegelijkertijd een vertrouwde mysterie. De lippenstift stimuleert je met meerdere verschillende vibratieniveaus voor een intens genot. Deze Vibrerende Lippenstift is voor iedereen geschikt die toe is aan een stijlvol en geraffineerd vibrator speeltje.

Eigenschappen

– Discreet vibrerend speeltje in de vorm van een lippenstift
– 11 verschillende vibratiestanden
– Bedekt met zacht siliconen
– Waterproof
– Batterij oplaadbaar (USB- oplader inbegrepen)
– Afmeting: 11 cm
– Kleur: roze

Wat Is De Vibrerende Lippenstift?

De Vibrerende Lippenstift is een stijlvol en geraffineerd vibrator speeltje. In de vorm van een echte make-up lippenstift kun je deze stimulator discret meenemen, in je handtas, naar waar je maar wilt. Hij is gemaakt van zacht siliconen en is voorzien van een mooi roze kleur. Je kunt de Vibrerende Lippenstift meerdere malen opnieuw opladen via de USB- oplader die inbegrepen is. Met deze lippenstift op zak, zul je jezelf helemaal meester voelen – hem waar je maar wilt gebruiken.

Hoe Gebruik Je Vibrerende Lippenstift?

De Vibrerende Lippenstift is gemakkelijk in gebruik. Dit speeltje is voorzien van een aan- en uitschakelaar waarmee je de vibratie kunt bedienen. Er zijn 11 verschillende vibratieniveaus waaruit je kan kiezen. Druk meerdere malen op de knop en ervaar de subtiele verschillen tussen de vibraties. De vibratie is zo geraffineerd dat je een heerlijke kriebelende sensatie op je clitoris zult ervaren.

Voor Wie Is De Vibrerende Lippenstift?

De Vibrerende Lippenstift is uitermate geschikt voor iedereen die toe is aan een stijlvol en geraffineerd vibrator speeltje. Of je nu solo bent of samen met je partner, deze lippenstift is er altijd zodat je absoluut genot kunt beleven.

Hoe Kan De Vibrerende Lippenstift Je Seksleven Verbeteren?

Met de Vibrerende Lippenstift kun je je seksleven gemakkelijk en uitdagend verbeteren. Je kunt de lippenstift alleen gebruiken of samen met je partner. Breng het speeltje subtiel in stelling tijdens je partner spel. Ga heerlijk op verkenningstocht welke vibratieniveau jij of jullie beiden het meest fijn zullen vinden. Om het plezier dat de Vibrerende Lippenstift biedt nog meer buiten het bed te beleven, kun je de lippenstift ook gebruiken op andere erogene zones.

Met Welke Andere Speeltjes En Toys Kun Je De Vibrerende Lippenstift Gebruiken?

De Vibrerende Lippenstift is een mooi aanvulling op je sekstoy collectie. Combiner de lippenstift met andere speeltjes en toys die passen bij jouw of jullie seksspeeltjes fantasie. Gebruik bijvoorbeeld een stimulator in combinatie met de Vibrerende Lippenstift. Of doe een met een , een set tape en verschillende .

Hoe Reinig Andere Je De Vibrerende Lippenstift?

Het is belangrijk dat je je speeltjes goed onderhoud en reinigt alvorens en na gebruik. Gebruik hiervoor een toy cleaner of milde zeep. Verdun de zeep met wat warm water en veeg de buitenkant af met een zachte doek. Scheden die volledig ondergedompeld moeten worden, kun je in een mengsel van water en zeep laten liggen.

Probeer De Vibrerende Lippenstift En Koop Hem In Onze Seksshop Ladykiller.nl

Als je interesse hebt in de Vibrerende Lippenstift dan raden we je aan om hem in onze seksshop Ladykiller.nl te proberen. Wij bieden een ruim assortiment aan sekstoys en speeltjes waaronder de Vibrerende Lippenstift. Onze klantenservice helpt je graag met al jouw vragen en advies. Neem een kijkje tussen ons assortiment en maak het plezier compleet!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

635638257306