De Pride Pecker – Regenboog Drip Kaars is een sextoy die perfect is om op jouw intieme momenten meer kleur toe te voegen. Verwarm de waskaars met een warm en intiem kaarslicht en voeg een vleugje speelsheid aan je seksleven toe. De Pride Pecker – Regenboog Drip Kaars hebben we speciaal voor jou ontworpen en komt in een mooie regenboog verpakking.

Kenmerken van de Pride Pecker Regenboog Drip Kaars:

– De waskaars is 100% vegan en natuurlijk
– Het is opwarm- en koelvast
– Het verdraagt behoorlijk hoge temperaturen
– 100% biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk
– Langer dan 36 uur betrouwbare verbranding
– Vrij van schadelijke stoffen en verf
– Gemaakt met voedselveilige ingrediënten (“het is veilig om oraal contact te maken met de kaars”)

Wat is de Pride Pecker – Regenboog Drip Kaars?

De Pride Pecker – Regenboog Drip Kaars bestaat uit een samenstelling van was die is gemaakt uit pure sheaboter, cacaoboter en bijenwas. Dankzij deze ingrediënten is de waskaars niet alleen voedselveilig, maar ook hypoallergeen. Het is een van de meest veilige waskaarsen op de markt. De Pride Pecker – Regenboog Drip Kaars smelt op een veilige temperatuur die gemakkelijk is om te gebruiken als massagekaars. Maar het heeft ook een lange brandtijd waardoor je er urenlang van kunt genieten.

Hoe kan je de Pride Pecker – Regenboog Drip Kaars gebruiken?

Je kunt de Pride Pecker – Regenboog Drip Kaars gebruiken om ontspanning en romantiek te creëren in jouw seksleven. Het is een perfect speeltje om als -speelpartner te gebruiken. Voor een massage maak je met de Pride Pecker – Regenboog Drip Kaars laagjes op de huid van je partner, deze laagjes masseer je dan met de warme was. Je kunt er ook voor kiezen om de kaars te smelten boven een gebied, zodat de warme was er over kan druipen voor een intens gevoel. De was blijft niet alleen zacht en olieachtig, maar heeft ook een subtiel en natuurlijk aroma.

Voor wie is de Pride Pecker – Regenboog Drip Kaars bedoeld?

De Pride Pecker – Regenboog Drip Kaars is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar creatieve manieren om hun seksleven te verbeteren. Het is ideaal voor koppels die een extra dimensie aan hun spel willen toevoegen. Maar ook als je graag alleen speelt kun je er veel plezier mee beleven. De Pride Pecker – Regenboog Drip Kaars is ook ideaal voor beginners die nieuw zijn in BDSM of voor mensen die willen experimenteren met kinky spelletjes.

Hoe kan de Pride Pecker – Regenboog Drip Kaars je seksleven verbeteren?

De Pride Pecker – Regenboog Drip Kaars kan je seksleven op verschillende manieren verbeteren. De toevoeging van de kaars kan een extra sensueel aspect aan jullie spel toevoegen. De kaars geeft ook een warme en intieme gloed rondom jullie spel waardoor jullie nog meer in de momenten kunnen zijn en elkaar nog meer kunnen genieten. Bovendien is de kaars milieuvriendelijk en veganistisch, dus je kunt zonder twijfels genieten van je seksspeeltjes.

Met welke andere speeltjes kan je de Pride Pecker – Regenboog Drip Kaars gebruiken?

De Pride Pecker – Regenboog Drip Kaars is een perfecte aanvulling om te gebruiken met andere seksspeeltjes. Je kunt bijvoorbeeld een penisring, een of een band gebruiken om het plezier te vergroten. Je kunt ook met behulp van de Pride Pecker – Regenboog Drip Kaars -spelletjes spelen.

Hoe moet je de Pride Pecker – Regenboog Drip Kaars reinigen?

Om Uw Pride Pecker – Regenboog Drip Kaars proper te houden, raden we je aan om hem na gebruik te reinigen met een milde, alcoholvrije reiniger. Dek de kaars ook af met plastic of aluminiumfolie voordat je hem opslaat om te voorkomen dat er stof in de kaars komt.

Probeer de Pride Pecker – Regenboog Drip Kaars en koop hem bij Ladykiller.nl

Schaf de Pride Pecker – Regenboog Drip Kaars aan voor het versterken van je seksleven en probeer met je partner de kanjer! Bestel hem in de online shop van Ladykiller.nl en ontvang hem de volgende dag al in huis. Daarnaast heb je de mogelijkheid om uw kaars in te ruilen of terug te sturen binnen een termijn van 14 dagen. Bij Ladykiller.nl hoef je niet bang te zijn dat je de kaars niet leuk zal vinden. Als je de kaars voldoet aan de voorwaarden en je een ander product wilt uitproberen dan kun je de Pride Pecker – Regenboog Drip Kaars retourneren en een ander product uitproberen. Gebruik de Pride Pecker – Regenboog Drip Kaars en voeg meer kleur aan je seksleven toe!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518046802, 848518046819