Opwindende vibraties met de Vibrerende Dual Density ULTRASKYN Speeltjes Set + Afstandsbediening van Ladykiller.nl

De Vibrerende Dual Density ULTRASKYN Speeltjes Set + Afstandsbediening van Ladykiller.nl is een aantrekkelijk speeltje om te bedienen dat heerlijke vibraties kan geven. Zo kan het je helpen om vurige, intensieve orgasmen te bereiken met behulp van de wervelende sensaties die je krijgt van de Dual Density ULTRASKYN structuur. Je zult zeker nooit meer hetzelfde seksleven hebben als voorheen. Het speeltje is ook gemakkelijk in gebruik door de bijgeleverde afstandsbediening. De afstandsbediening heeft meer dan 5 verschillende standen, waardoor je eindeloos kunt spelen met allerlei combinaties van trillingen. Daarmee heb je de mogelijkheid om je krachtigste orgasmen te krijgen, precies zoals je ze wilt. Op deze manier kan je leven in de slaapkamer een stuk spannender worden.

Functies en Voordelen van de Vibrerende Dual Density ULTRASKYN Speeltjes Set + Afstandsbediening:

  • Verleidelijke Dual Density ULTRASKYN structuur met aangewezen toetsenbediening
  • Meer dan 5 verschillende standen met de bijgeleverde afstandsbediening
  • Zachte, adembenemende vibraties
  • Unieke vormen en ontwerp om het speeltje te bedienen
  • Gemakkelijk op te laden

Wat is de Vibrerende Dual Density ULTRASKYN Speeltjes Set + Afstandsbediening?

De Vibrerende Dual Density ULTRASKYN Speeltjes Set + Afstandsbediening van Ladykiller.nl kan worden gebruikt om uitzonderlijke spannende momenten te creëren. Het is een gemakkelijk te bedienen speeltje met wervelende vibraties die veranderd kunnen worden met behulp van de afstandsbediening.

De Dual Density ULTRASKYN structuur is zo ontworpen dat uw gevoeligste plekjes intens worden gestimuleerd in combinatie met de trillingen en vibraties die de speeltjes produceren. De afstandsbediening biedt je ook 5 verschillende standen om uit te kiezen waarmee je een oneindige combinatie van trillingen kan creëren.

Hoe te Gebruiken

De Vibrerende Dual Density ULTRASKYN Speeltjes Set + Afstandsbediening van Ladykiller.nl is zeer eenvoudig in gebruik. Na het opladen kan je het speeltje gebruiken in combinatie met waterbasis glijmiddel of een vetvrij glijmiddel. Breng de glijmiddel aan op de speeltjes en op de gevoelige zones van het lichaam. Zodra het opgeladen is, hou je het speeltje vast en sluit je de afstandsbediening aan op de onderkant naar achteren. Druk daarna op de knop om de vibraties te activeren.

Je kan de knoppen van de afstandsbediening gebruiken om de verschillende standen te activeren om heerlijke sensaties te creëren. Probeer verschillende combinaties uit totdat je je meest perfecte combinatie vindt.

Voor Wie is de Vibrerende Dual Density ULTRASKYN Speeltjes Set + Afstandsbediening Geschikt?

De Vibrerende Dual Density ULTRASKYN Speeltjes Set + Afstandsbediening van Ladykiller.nl is ideaal voor stellen en singles die op zoek zijn naar een nieuwe manier om hun leven in de slaapkamer spannender te maken. Door de flexibiliteit van het speeltje kan je ervoor kiezen het in je eentje te gebruiken of samen met je partner. Daarnaast kan je het ook gebruiken als je traag op gang wilt komen, tijd wilt nemen terwijl je heerlijk geniet van de vibraties of wanneer je direct naar een bossig orgasme wilt komen.

Verbeter je Seksleven en Koop de Vibrerende Dual Density ULTRASKYN Speeltjes Set + Afstandsbediening

De Vibrerende Dual Density ULTRASKYN Speeltjes Set + Afstandsbediening van Ladykiller.nl is een stuk speelgoed dat je seksleven drastisch kan verbeteren. Het biedt je de mogelijkheid om flexibel te spelen met al je erogene zones en om jouw meest intieme plekjes extra te stimuleren met de afstandsbediening.

Bovendien kan je het speeltje combineren met verschillende speeltjes uit onze winkel, zoals verschillende , penisringen, , cock sleeves en meer. Verschillende speeltjes kunnen heerlijke stimulatie combineren met de kracht en flexibiliteit die het Vibrerende Dual Density ULTRASKYN Speeltjes Set + Afstandsbediening kan geven.

Bij Ladykiller.nl vind je ook andere speeltjes waarmee je het leven in de slaapkamer spannender kan maken, zoals vibratoor, buttplug of dildo. Kijk eens rond in ong winkel en verbaas je over al de verschillende mogelijkheden.

Vergeet ook niet dat regelmatig onderhoud belangrijk is om je speeltje schoon te houden en dat de oplaadkabel met het speeltje wordt meegeleverd zodat je het speeltje op tijd op kan laden.

We raden je aan de Vibrerende Dual Density ULTRASKYN Speeltjes Set + Afstandsbediening te proberen en deze in onze winkel Ladykiller.nl te kopen, om vanaf nu je seksleven spannender te maken en je meest intieme plekjes extra te stimuleren.

Merk

Verpakking in cm

,

Kleur

, ,

Barcode

782421073442, 782421073466, 782421073473, 782421073503, 782421073510, 782421073527