Voor het creëren van intense orgasmen is de Vibrerende met Ballen – 28 cm onmisbaar. Met deze dildo kun je jouw gevoeligste elementen ‘ontdekken'. Met zijn gespierde ballen en heeft deze dildo een realistisch gevoel voor een maximal verblijf. Met een 28 cm leaft is deze dildo uitstekend te gebruiken voor zowel beginners als gevordenere gebruikers. Hieronder volgen een aantal kenmerken van de Vibrerende Dildo met Ballen – 28 cm:

• Gesneden uit siliconen van hoge kwaliteit
• Voorzien van 10 verschillende vibratie patronen
• Hoge vibratiekracht voor een intenst gevoel
• Controleerbaar met de afstandbediening van 7 meter
• Waterdicht en makkelijk te reinigen
• 3x AAA batterijen

Wat is Vibrerende Dildo met Ballen – 28 cm?

Vibrerende Dildo met Ballen – 28 cm is een dildo die speciaal is gemaakt voor heerlijke seksuele beleving. Hij is gemaakt uit siliconen van hoge kwaliteit waardoor hij zacht, comfortabel en gemaksvriendelijk aanvoelt. Deze dildo heeft zijn afbeelding van een realistisch gespierde torso met verleidelijke ballen. Met zijn 28 cm lengte heeft hij een perfecte afmeting voor intens plezier. Met controleerbare vibratie patronen krijg je een zachte stimuleer met hoge kracht. Deze dildo wordt ook geleverd met een handige afstandbediening waarmee je de vibratiekracht kunt regelen wanneer je ten minste 7 meter van de dildo af bent.

Hoe gebruik je Vibrerende Dildo met Ballen – 28 cm?

Vibrerende Dildo met Ballen – 28 cm is perfect voor solo of partner gespeeld. Je kunt deze dildo rechtstreeks invoegen of je kunt gebruik maken van een glijmiddel om jouw sensuele ervaring te verbeteren. De dildo is uitgerust met 10 verschillende vibratie patronen die je kunt inschakelen met de afstandbediening. U kunt ook de intensiteit van de vibraties regelen met de afstandbediening. U kunt de vibratiepatronen beginnen van zacht naar intensief om uw climax te bereiken.

Voor wie is De Vibrerende Dildo met Ballen – 28 cm

Vibrerende Dildo met Ballen – 28 cm is gemaakt voor zowel vrouwen als mannen en is ideaal voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Deze dildo heeft een perfect afmeting om u te helpen meer plezier te hebben in de slaapkamer. Of je nu alleen bent of met een partner speelt, de Vibrerende Dildo met Ballen – 28 cm biedt een geweldige ervaring met zachte stimulatie of intens plezier.

Hoe kan de Vibrerende Dildo met Ballen – 28 cm je seksleven verbeteren?

De Vibrerende Dildo met Ballen – 28 cm is perfect om je seksleven te verbeteren. De dildo heeft intensieve vibratiepatronen die je orgasme kunnen verbeteren en je voorspellen naar intens plezier en verlichting. De dildo wordt geleverd met een bediening tot wel 7 meter waarmee je de vibratiestanden kunt regelen. Dit maakt het gemakkelijk om “hands free” te spelen met je partner. De dildo is ook waterdicht waardoor je deze kunt gebruiken in bad of douche als je meer comfortabel voelt om te spelen.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Vibrerende Dildo met Ballen – 28 cm gebruiken?

De Vibrerende Dildo met Ballen – 28 cm kan worden gebruikt met verschillende andere speeltjes voor een meer interessante seksuele ervaring. Probeer bijvoorbeeld om deze dildo te combineren met andere vibrerende , een of een uitbreiding van de penisring. Door deze combinatie van speeltjes te gebruiken kunnen de vibratiepatronen worden gevirtuecht voor sterkere orgasmes.

Hoe moet je de Vibrerende Dildo met Ballen – 28 cm reinigen?

Na gebruik is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de Vibrerende Dildo met Ballen – 28 cm en andere speeltjes proper worden gehouden. De dildo heeft het waterdichte voordeel waardoor hij gemakkelijk schoongemaakt kan worden met een toy cleaner. U kunt ook een milde zeep en warm water gebruiken. Maak de dildo goed schoon voordat u hem opbergt om bacteriële infecties te voorkomen.

Maak gebruik van de Vibrerende Dildo met Ballen – 28 cm

Dus als je op zoek bent naar manieren om je seksleven te verbeteren, dan is de Vibrerende Dildo met Ballen – 28 cm misschien wel de perfecte keuze voor jou. Deze dildo biedt rustgevende vibraties die je seksuele begeeinge aslo verrijken. Door het gebruik van de dildo krijg je meer controle en opwinding tijdens het seksspel, waardoor je meer plezier en tevredenheid voelt na het spel. Als je meer wilt weten over deze vibrerende dildo, dan kun je deze online bestellen in onze seksshop Ladykiller.nl. Hier vind je een breed assortiment aan speelgoed en sextoys waarmee eindeloze mogelijkheden van voorspellende spelletjes en intense orgasmen te verkrijgen zijn. Doe een beetje gevoelige ontdekkingen, ervaar meer verrassingen en geniet van de hoogste momenten met de Vibrerende Dildo met Ballen – 28 cm. Koop hem vandaag nog en ontdek hoeveel sensatie u kunt verkrijgen voor een betere seksuele ervaring.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

653078939903