Voor wie op zoek is naar sensuele stimulatie binnen de privacy van hun eigen huis komt de Vibrerende met Ballen – 20,5 cm als uitkomst. Deze dildo is de perfecte sextoy voor iedereen die op zoek is naar een manier om extra plezier in hun seksleven te brengen. De vibraties laten je genieten van intensere sensaties en de 20,5 cm van de dildo laten je makkelijk en op een ontspannen manier van volledig genot genieten.

Wat is Vibrerende Dildo met Ballen – 20,5 cm?

De Vibrerende Dildo met Ballen – 20,5 cm is een realistisch gevormde dildo die ontworpen is voor extra sensuele en voldoening geven ervaringen. Met de zachte siliconen heeft de dildo een realistisch gevoel aan je huid. De dildo is voorzien van 7 vibratie niveaus die je kunt aanpassen zodat je precies de heerlijke stimulatie krijgt die je nodig hebt. Hij is waterdicht waardoor je hem ook in bad of in de douche kunt gebruiken.

Hoe wordt Vibrerende Dildo met Ballen – 20,5 cm gebruikt?

De Vibrerende Dildo met Ballen – 20,5 cm is eenvoudig te gebruiken. Om de vibraties te starten druk je een knopje in op de handgreep. Hierdoor verander je door de verschillende vibratie niveaus. Dit biedt extra vermaak tijdens een solo sessie of intieme momenten met je partner. De dildo is ook te gebruiken met een glijmiddel zoals waterbasis of siliconenbasis glijmiddel voor een comfortabel en intens gevoel.

Voor wie is Vibrerende Dildo met Ballen – 20,5 cm bedoeld?

De Vibrerende Dildo met Ballen – 20,5 cm is een moderne sextoy die speciaal ontworpen voor jouw plezier. De dildo is ideaal voor vrouwen, mannen en koppels die op zoek zijn naar een manier om hun seksleven te verbeteren. Mannen kunnen de vibraties gebruiken voor extra stimulatie van de penis, ballen en anus. Vrouwen kunnen de vibraties gebruiken voor stimulatie van de , en omarmen.

Hoe kan Vibrerende Dildo met Ballen – 20,5 cm je seksleven verbeteren?

De vibraties van Vibrerende Dildo met Ballen – 20,5 cm zorgen voor een diepe massage en heerlijke sensaties op ieder gewenst deel van het lichaam. De delicaat afgeronde vorm zorgt voor een veilig gevoel en de 7 vibratie niveaus biedt verschillende opties om je seksleven te verbeteren. De vibratie versnelt de bloedsomloop, verzacht de spieren en activeert de zintuigen.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Vibrerende Dildo met Ballen – 20,5 cm gebruiken?

De Vibrerende Dildo met Ballen – 20,5 cm kan worden gecombineerd met andere sextoys, zoals , cockrings of . We raden je aan om eerst een ontspannende massage te doen als voorbereiding op het gebruik van de dildo. Er zijn ook speciale geluiderensembles kwijt gaan bij de Vibrerende Dildo met Ballen – 20,5 cm en vibrators voor extra plezier.

Hoe moet je Vibrerende Dildo met Ballen – 20,5 cm reinigen?

Reinig je Vibrerende Dildo met Ballen – 20,5 cm Altijd alvorens je de dildo gaat gebruiken. Gebruik daarvoor een antibacteriële zeep of speciale sextoy reiners die veilig te gebruiken zijn op de materialen waarvan de dildo gemaakt is. Dompel de dildo nooit onder in water en gebruik geen alcohol om het schoon te maken.

Aanbeveling

We raden aan om de Vibrerende Dildo met Ballen – 20,5 cm uit te proberen om te ervaren wat deze sextoy voor je kan betekenen. Bij Ladykiller.NL kun je de Vibrerende Dildo met Ballen – 20,5 cm kopen met hoge kwaliteit en een eersteklas service. Je geniet van discrete verzending, betrouwbare betaling en een uitgebreide garantie.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

653078939873