De Vibrerende met Ballen – 18 cm is een revolutionaire sekstoy voor soloseks, partnerspellen en erotische vrijpartijen. Hij is handgemaakt met hoogwaardig medisch siliconen en is 18 cm lang. Hij heeft drie verschillende vibrerende standen, waaronder een onvergetelijke pulserende modus. Zijn vertrouwde afmetingen en buigzame schacht maken hem perfect voor intens plezier.

Voordelen van de Vibrerende Dildo met Ballen – 18 cm

– Handgemaakt uit hoogwaardig medisch siliconen
– Afmeting: 18 cm
– 3 verschillende vibrerende standen, met pulserende modus
– Uitgerust met een flitsend LED licht om de sessie te versieren
– Gemakkelijk mee te nemen in je tas of jaszak

Wat is de Vibrerende Dildo met Ballen – 18 cm?

De Vibrerende Dildo met Ballen – 18 cm is een revolutionaire maar flatterende afmetingen . Hij is 18 cm kort en heeft een realistische gevormde gladde schacht en balvormige balzakken op het einde daarvan. De vibrator heeft 3 intensiteitsniveaus en een pulserende modus, die verreweg het leukste is om mee te spelen. Daarnaast heeft het nu een LED dat je helpt de perfecte vibrerende stand te vinden.

How to use the Vibrerende Dildo met Ballen – 18 cm

Je kunt de Vibrerende Dildo met Ballen – 18 cm voor solo gebruiken door de schacht in je vagina of anus te steken en het grindpad te verkennen tot je de perfecte plekje vindt. Hij biedt ook alleen of met partnercompatibiliteit voor intieme partnersessie. Bepaal of je de vibrerende functie wilt gebruiken of het geluid van de pulsaties wilt horen. Geniet van de bevrediging die deze sextoy biedt, afhankelijk van je behoeften, fantasieën en dromen.

Voor wie is de Vibrerende Dildo met Ballen – 18 cm

De Vibrerende Dildo met Ballen – 18 cm is bedoeld voor volwassenen die op zoek zijn naar een seksuele uitdaging, nieuwe manieren om hun ën te vervolmaken of hun partner te verblijden met extra plezier. De vibrator is zeer veelzijdig, met de discreetheid dat hij mee zal nemen in je tas, en is betrouwbaar door SGS inspecties.

Hoe verbetert de Vibrerende Dildo met Ballen – 18 cm je seksleven?

De Vibrerende Dildo met Ballen – 18 cm heeft een buigzame schacht dat nodig is om precies de juiste plek te vinden die je geil voelt. Je kunt de kracht en frequentie van de vibratie aanpassen aan je eigen voorkeur en eruit halen wat je wenst om je seksleven te verbeteren. De pulserende stand is de meest verdovende en verzekert je zeker van een onvergetelijk orgasme.

Met welke andere speeltjes en toys kan ik mijn Vibrerende Dildo met Ballen – 18 cm gebruiken?

De Vibrerende Dildo met Ballen – 18 cm kan worden gebruikt met andere voorwerpen zoals butt plugs, massage wanden en andere . Experimenteer met verschillende items om de verschillende mogelijkheden te ontdekken. Probeer bijvoorbeeld een butt plug tijdens penetratie voor extra stimulatie. Gebruik je vibrator in combinatie met een massage wand voor meer bevrediging.

Hoe moet ik mijn Vibrerende Dildo met Ballen – 18 cm reinigen?

Reinig de Vibrerende Dildo met Ballen – 18 cm voor- en na elk gebruik. Gebruik warm, schoon water met een milde anti-bacteriële zeep om de vibrator te reinigen. Smeer het oppervlak van de vibrator in met een speciaal sextoy-reinigingsmiddel, vermijd het ingaan van water in de stekker.

Voorspelling

De Vibrerende Dildo met Ballen – 18 cm biedt seksuele stimulatie van topniveau, waardoor het perfect is voor solo of partneravonturen. Het is de perfecte manier om je seksleven naar het volgende niveau te brengen en je te verwennen met seksueel genot. Probeer de Vibrerende Dildo met Ballen – 18 cm nu uit in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

653078939910