Vibrerende Crystal Jellies Set + Afstandsbediening

De Vibrerende Crystal Jellies Set + Afstandsbediening van Ladykiller.nl is een plezier voor jouw lichaam. Onze superflexibele set van twee vibrerende butt plugs maakt heerlijke sensuele vibraties mogelijk. Deze vibrerende hebben een comfortabele cirkelvormige basis met een geribbelde, gespiraliseerde voor extra stimulatie van je spieren en zenuwuiteinden. Je ervaring wordt verhoogd met een afstandsbediening. Deze buttplug-set biedt een sensuele en uitdagende ervaring, waardoor je het opnieuw kunt ervaren!

Voordelen

  • Lichtgewicht vibrerende buttplugset voor extra stimulatie tijdens seks.
  • Geweldige vibratie-instellingen voor ultiem genot.
  • Compacte en comfortabele cirkelvormige basis.
  • Makkelijk te gebruiken met de afstandsbediening.
  • De ribbels aan de buitenkant maken het nog lekkerder.

De Vibrerende Crystal Jellies Set + Afstandsbediening is….

De Vibrerende Crystal Jellies Set + Afstandsbediening is een unieke en luxe vibrerende buttplugset die bestaat uit twee vibrerende buttplugs van verschillende maten. Ze zijn gemaakt van siliconen en hebben een comfortabele cirkelvormige basis met ribbels voor extra stimulatie. De reeks verschillende vibratie-instellingen kunnen worden bediend via de afstandsbediening die je meegeleverd krijgt. Je kunt de vibrerende buttplug gebruiken om je te verrijken tijdens seks of om comfortabel te genieten van een solo-ervaring.

Hoe gebruik je de Vibrerende Crystal Jellies Set + Afstandsbediening?

Zorg er eerst voor dat de Vibrerende Crystal Jellies Set + Afstandsbediening goed wordt schoongemaakt voordat en na gebruik. Gebruik alleen waterbasis glijmiddel voor extra comfort. Gebruik de verschillende instellingen die beschikbaar zijn via de afstandsbediening. Je kunt gemakkelijk tussen de verschillende instellingen navigeren. Als je alleen bent, kun je de enthousiaste vibrerende buttplug gebruiken om je spieren te kalmeren en nieuwe climaxes te bereiken. Als je met een partner bent, kun je de vibraties gebruiken om je spieren te ontspannen en zo een intieme band met je partner te creëren!

Voor wie is de Vibrerende Crystal Jellies Set + Afstandsbediening geschikt?

De Vibrerende Crystal Jellies Set + Afstandsbediening is ideaal voor zowel geavanceerde vibratorspelers als nieuwkomers. De pluggen zijn gemaakt van superflexibel en zacht siliconen en bieden 8 verschillende vibratiestanden, ingesloten in een goed ontworpen, gespiraliseerd lichaam dat je opwindt. De afstandsbediening maakt het zeer eenvoudig om te navigeren door de vibratiestanden. Dit is de perfecte manier om je seksleven naar het volgende niveau te tillen en ultiem genot te ervaren.

Hoe verbetert de Vibrerende Crystal Jellies Set + Afstandsbediening jouw leven?

De Vibrerende Crystal Jellies Set + Afstandsbediening biedt ultiem genot en comfort. Ze verbeteren jouw intieme en liefdevolle ervaring, en brengen je verder in je seksuele reis. De vorm stimuleert jouw spieren en zenuwuiteinden, en het subtiele, geribbelde ontwerp verhoogt je sensaties. Je kunt de Vibrerende Crystal Jellies Set + Afstandsbediening combineren met andere speeltjes uit ons assortiment om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je seksuele leven krijgt. Deze vibrerende buttplug-set is ook gemakkelijk te reinigen met warm water en een milde, seksspeeltjes-vriendelijke zeep.

Koop nu de Vibrerende Crystal Jellies Set + Afstandsbediening!

Maak je seksleven spannender met de Vibrerende Crystal Jellies Set + Afstandsbediening van Ladykiller.nl! De vibrerende buttplugs zijn perfect voor zowel geavanceerde als nieuwkomer-vibrationspelers. Speciaal ontworpen met een comfortabele cirkelvormige basis, gespiraliseerde body voor een aantrekkingskracht en 8 verschillende vibratiestanden om uit te kiezen, biedt deze set een intense sensuele ervaring. U kunt uw ervaringen combineren met andere producten uit ons assortiment voor een complete ervaring, en de buttplugs gemakkelijk reinigen met warm water en een milde, seksspeeltjes-vriendelijke zeep. Koop nu uw Vibrerende Crystal Jellies Set + Afstandsbediening bij Ladykiller.nl en krijg heerlijk genot en verrassende gevoelens! Bekijk vandaag nog onze andere categorieën aan speeltjes en producten om jouw leven in de slaapkamer spannender te maken!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421073497