Tantric – Sensuele Massage Olie Set – Mini Formaat is een onweerstaanbaar setje dat is samengesteld van twee geurige perfect voor sensuele masages. Deze massage set van mini formaat hebben twee heerlijke geuren waarmee je eindeloos kan genieten. In de Tantric – Sensuele Massage Olie Set – Mini Formaat bevinden zich twee kleine flesjes met elk 10 ml massage olie met aroma's die je betoveren.

Eigenschappen Tantric – Sensuele Massage Olie Set – Mini Formaat:
• De Tantric – Sensuele Massage Olie Set – Mini Formaat is een set met twee flesjes van 10ml
• De flesjes hebben twee verschillende geuren
• De oliën helpen bij het masseren van je partner
• Door het compacte formaat is de Tantric – Sensuele Massage Olie Set – Mini Formaat gemakkelijk mee te nemen

Wat is Tantric – Sensuele Massage Olie Set – Mini Formaat?

De Tantric – Sensuele Massage Olie Set – Mini Formaat is een set met twee flesjes met elk 10 ml massage olie met sensuele geuren. De set bevat een warme, kruidige geur en een bloemengeur. De geuren zijn bedoeld om je partner te verleiden en te betoveren. De geuren uit de Tantric – Sensuele Massage Olie Set – Mini Formaat helpen je zintuigen te activeren, waardoor je ervaart hoe je lichaam steeds lossere posities aanneemt, wat resulteert in een diepe ontspanning. De flesjes zijn makkelijk mee te nemen, waardoor je de massage olie set overal mee naar toe kan nemen.

Hoe kan Tantric – Sensuele Massage Olie Set – Mini Formaat gebruikt worden?

De Tantric – Sensuele Massage Olie Set – Mini Formaat is makkelijk en veilig te gebruiken. Met de kleine flesjes is het een kwestie van een klein beetje massage olie op zacht en warm deel van je lichaam aanbrengen. De warmte duo naar keuze uit de Tantric – Sensuele Massage Olie Set – Mini Formaat kan je op de borst, rug, benen en armen gebruiken. Breng de olie aan en masseer je partner met zachte strijkingen. Door de geur van de massage olie worden zowel jullie twee betoverd en creëer je een ultieme .

Voor wie is de Tantric – Sensuele Massage Olie Set – Mini Formaat?

De Tantric – Sensuele Massage Olie Set – Mini Formaat is geschikt voor mannen, vrouwen, stellen, maar ook voor homoseksuele stellen. De massage olie set is compact, waardoor het makkelijk mee te nemen is waar je ook naar toe gaat. De Tantric – Sensuele Massage Olie set – Mini Formaat is geschikt voor zowel beginners als professionals. De kleine flesjes zijn gemakkelijk in gebruik. Door de heerlijke geuren, die jullie samen beleven, is de Tantric – Sensuele Massage Olie Set – Mini Formaat geschikt voor elke sekshouding.

Hoe kan de Tantric – Sensuele Massage Olie Set – Mini Formaat je seksleven verbeteren?

De Tantric – Sensuele Massage Olie Set – Mini Formaat helpt je om je seksleven te verbeteren. De sensuele geuren die worden vrijgegeven door de massage olie, activeren zenuw-endogene stoffen waardoor je meer corporele bewustwording ervaart. Daarnaast worden verloren verbindingen tussen jullie opnieuw gelegd, wat jullie twee enorme intimiteit bezorgt. De sensuele oliën verhogen de lustgevoelens en stellen jullie twee in staat de seksuele grenzen op te zoeken.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Tantric – Sensuele Massage Olie Set – Mini Formaat gebruiken?

Met de Tantric – Sensuele Massage Olie Set – Mini Formaat kun je nagenoeg alle seksspeeltjes van Ladykiller.nl gebruiken. Denk hierbij aan opblaasbare , sekskussens, stimulators, cockrings, en stootwortels. Al deze speeltjes en toys zijn geschikt voor iedere . De geschiktheid is afhankelijk van het speelgoed dat je kiest. Voor elke fantasie is er een ander speeltje of toy geschikt.

Hoe moet de Tantric – Sensuele Massage Olie Set – Mini Formaat gereinigd worden?

Het is belangrijk om de Tantric – Sensuele Massage Olie Set – Mini Formaat na gebruik grondig te reinigen. Gebruik hiervoor warm water en neutrale zeep. Schoonmaken van de massage olie set is de beste manier om de hygiëne te waarborgen. De zekerheid dat het speelgoed na elke gebruik schoon is en blijft is belangrijk om seksuele ziektes te voorkomen.

Liever de Tantric – Sensuele Massage Olie Set – Mini Formaat in Ladykiller.nl proberen?

Wil je graag jouw seksleven op een verbazingwekkende manier ervaren? Dan is de Tantric – Sensuele Massage Olie Set – Mini Formaat een must voor jou. Bestel de Tantric – Sensuele Massage Olie Set – Mini Formaat bij Ladykiller.nl en ervaar het subtiele verschil in sensuele genot. Probeer het eens en je zal zien wat je allemaal voelt. Laat jezelf verleiden, veroveren en verrukken met dit onweerstaanbare setje van twee geurige massage oliën. Breng de massage olie aan en ervaar de ultieme erotische ervaring. Een must-have voor jouw seksuele beleving. Bestel vandaag nog de Tantric – Sensuele Massage Olie Set – Mini Formaat bij Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

8714273936820