De Vibrating Strap-on Hipster – Black – XL/XXL is een revolutionair sextoy dat je meer genot en plezier in je slaapkamer tijdens je soloseks of seks met je partner geeft. Vibrating Strap-on Hipster is een uniek ontwerp gemaakt van hoogwaardig siliconen, waardoor je jouw seksleven naar een hoger niveau tilt. Deze twee krachtige vibratie-instellingen en het verstelbare riemontwerp maken het gebruik van deze toy eenvoudig en geschikt voor veel seksuele activiteiten, of het nu vibrerende acts betreft of penetratie. Deze hipster straplijn biedt talloze mogelijkheden voor zowel comfort als plezier.

Eigenschappen Vibrating Strap-on Hipster – Black – XL/XXL:

– Gemaakt van de beste siliconen
– Verstelbaar riemontwerp
– Twee krachtige vibratie-instellingen
– Waterdicht
– Flexibel en makkelijk te gebruiken
– Verkrijgbaar in meerdere maten

WAT IS VIBRATING STRAP-ON HIPSTER – BLACK – XL/XXL?

De Vibrating Strap-on Hipster – Black – XL/XXL is een revolutionair sextoy bedoeld voor solosex of seks met je partner. De hippe straplijn is gemaakt van hoogwaardig siliconen en biedt twee krachtige vibratie-instellingen die worden bediend door een verstelbaar riemontwerp. Zo is het gebruik van deze stijlvolle toy eenvoudig en comfortabel. De vibrating strap-on hipster is verkrijgbaar in 3 verschillende maten en is waterdicht, dus klaar voor gebruik in het bad.

HOE WORDT VIBRATING STRAP-ON HIPSTER – BLACK – XL/XXL GEBRUIKT?

De vibrating strap-on hipster is een innovatieve straplijn die jou of je partner uitdaagt om nieuwe posities en variaties te ontdekken. Volg de instructies bij de toy en praat met je partner over wat je fijn vindt in bed. De vibrating strap-on hipster kan worden gebruikt met alleen de vibratie, met alleen de penetratie, of met beide om extra stimulatie te ervaren.

VOOR WIE IS DE VIBRATING STRAP-ON HIPSTER – BLACK – XL/XXL BEDOELD?

De vibrating strap-on hipster is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar extra stimulatie in de slaapkamer. De verstelbare riemontwerpen helpen om de vibrating strap-on hipster op maat te passen, waardoor deze toy een perfecte fit voor heren en dames biedt. No matter wat je geslacht of seksuele doeleinden, deze is absoluut een must-have voor een plezierig en variërend seksleven.

HOE VERBETERT DE VIBRATING STRAP-ON HIPSTER – BLACK – XL/XXL JE SEKSLIEF?

De vibrating strap-on hipster levert een krachtige stimulatie op precies de juiste plek. Door gebruik te maken van de twee krachtige vibratie-instellingen wordt het genotdat wordt veroorzaakt verdubbeld en worden en seks helemaal opnieuw ervaren. De hipster straplijn is zo ontworpen dat het de weg naar een intens orgasme kan bewerken.

MET WELKE ANDERE SPEELTJES EN TOYS KAN IK DE VIBRATING STRAP-ON HIPSTER – BLACK – XL/XXL GEBRUIKEN?

De vibrating strap-on hipster is een perfect speeltje om te combineren met andere seksspeeltjes. Er zijn verschillende vibrerende speeltjesbeschikbaar die je kan gebruiken in combinatie de met de straplijn. Voor heren is er bijvoorbeeld een vibrerende penis-ring die het genot verhoogt tijdens de penetratie. Ook zijn er vibrerend 's voor extra stimulatie. Probeer verschillende toys om de ultieme ervaring te bereiken.

HOE KAN IK DE VIBRATING STRAP-ON HIPSTER – BLACK – XL/XXL REINIGEN?

Het verzorgen van de vibrating strap-on hipster is eenvoudig. Reinig de toy na elk gebruik met lauwwarm water en een milde, anti-bacteriële seksspeeltjesreiniger en droog vervolgens af met een schone, zachte handdoek. Dit zorgt ervoor dat de toy hygiënisch is en klaar is voor gebruik.

PROEF DE VIBRATING STRAP-ON HIPSTER – BLACK – XL/XXL EN KOOP ONS IN LADY KILLER!

Neem de challenge en ga op avontuur met de Vibrating Strap-on Hipster – Black – XL/XXL. Ervaar de ultieme stimulatie voor jezelf of je partner. Laat je meevoeren op een emotionele reis en voel de krachtige vibraties die jouw seksleven verbeteren. Probeer de Vibrating Strap-on Hipster – Black – XL/XXL en koop het op Ladykiller.nl, de beste online seksshop voor seksspeeltjes en toys. Laat je verrassen door de beste kwaliteit en ontdek een geheel nieuwe dimensie van plezier.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

8714273936332