Vibrating Strap-on Hipster – Black – M/L: de ultieme toy voor spannend plezier
Hoe vaak heb je naar meer spannende manieren gezocht om je seksleven te verrijken? Vibrating Strap-on Hipster – Black – M/L biedt de perfecte oplossing. De combinatie van een vibration ring en een clit stimulator is zowel geschikt voor vrouwelijke als mannelijke partners die op zoek zijn naar extra opwinding tijdens hun intieme momenten. De Vibrating Strap-on Hipster – Black – M/L is de perfecte manier om je seksleven een extra stukje plezier te geven.

Eigenschappen Vibrating Strap-on Hipster – Black – M/L:
– Gemaakt van zachte en elastic silicone
– De ring en clit stimulator zitten stevig verankerd
– Handig om gedragen te worden door dames maar ook door heren
– Stimulatie mogelijk op de
– Eenvoudig te bedienen met behulp van een bedieningsknop
– Biedt vibratie en extra stimulatie met trillingen
– De riempjes zijn verstelbaar in maat M/L

Wat is Vibrating Strap-on Hipster – Black – M/L?

Vibrating Strap-on Hipster – Black – M/L

De Vibrating Strap-on Hipster – Black – M/L is een revolutionaire sex toy met vibrerende en verstelbare riempjes. De riempjes bestaan uit een vibratie ring en een clit stimulator. De ring en de clit stimulator staan in verbinding met elkaar via een zachte silicone stof die betrouwbaar vastzit. Met de handige knop kun je de vibratie en stimulatie effectief en comfortabel bedienen.

Hoe gebruik je Vibrating Strap-on Hipster – Black – M/L?

Vibrating Strap-on Hipster – Black – M/L is geschikt om als solo-duo te gebruiken of in combinatie met andere seksspeeltjes. De verstelbare riempjes passen zowel om de heupen van vrouwen als heren, waardoor je je als partner de mogelijkheid geeft om de zelfontdekking naar een hoger niveau te tillen. Als je Vibrating Strap-on Hipster – Black tijdens het vrijen draagt, kun je een uitstekende directe clit stimulatie ervaren, waardoor je meer extase tijdens je orgasmes kunt voelen.

Voor wie is Vibrating Strap-on Hipster – Black – M/L ?

Vibrating Strap-on Hipster – Black – M/L is geschikt voor mensen van alle geslachten die op zoek zijn naar meer variatie, plezier en opwinding in hun seksleven. De Vibrating Strap-on is ontworpen voor zowel homoseksuele als heteroseksuele partners die samen plezier kunnen beleven aan de extra stimulatie die door deze sex toy wordt aangeboden.

Hoe verbetert de Vibrating Strap-on Hipster – Black – M/L uw seksleven?

De Vibrating Strap-on Hipster – Black – M/L is zeer geschikt voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar veranderingen in hun seksleven. Door de onvergetelijke stimulation die de vibratie ring en de clit stimulator bieden, kunnen partners een intensere en spannendere ervaring tijdens hun intieme momenten hebben. Daarnaast kun je ook samen fantasieën uitproberen met speelse vibrerende spellen.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Vibrating Strap-on Hipster – Black – M/L gebruiken

Vibrating Strap-on Hipster – Black – M/L is een sex toy die goed samenwerkt met andere toys voor een ultiem plezier. Denk bijvoorbeeld aan vibrerende , vibratiepenisminiem, en vele andere speeltjes. Door deze speeltjes aan de vibratie riempjes van de Vibrating Strap-on Hipster – Black – M/L te bevestigen, kunnen mannen en vrouwen een veel spannender en kinky seksspel spelen.

Hoe reinig je de Vibrating Strap-on Hipster – Black – M/L?

Om ervoor te zorgen dat je Vibrating Strap-on Hipster – Black – M/L schoon en hygiënisch blijft, moet je hem na gebruik schoonmaken met een antibacteriële sextoy cleaner of warm water en een milde zeep. Droog hem vervolgens af met een schone doek of zachte tissue. Houd de Vibrating Strap-on Hipster – Black – M/L goed schoon om de kwaliteit ervan te behouden en om de hygiëne te waarborgen.

Waarom zou je de Vibrating Strap-on Hipster – Black – M/L moeten proberen?

Vibrating Strap-on Hipster – Black – M/L is een revolutionaire flexibele strap-on met een vibrerende ring en een trillende clit stimulator die het seksspel tijdens het vrijen een extra dimensie geeft. Ontdek de ultieme seksuele opwinding met Vibrating Strap-on Hipster – Black – M/L! Bestel nu bij onze seksshop Ladykiller.nl voor maximale seksuele voldoening!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

8714273935632