Vibrating Strap-on Brief – Black – M/L: een doseerzeker genot

Onze Vibrating Strap-on Brief – Black – M/L is een strap-on met een zorgvuldig gebalanceerde verhoudingen, zacht materiaal naar de huid en een glad oppervlak dat je maar al te graag willen aanraken. De soepele materiaalvarianten zorgen ook voor het comfort dat nodig is om je te verwengen in een genadeloze wave van genot tijdens lange sessies of korte uitbarstingen van heerlijkheid.

Eigenschappen van de Vibrating Strap-on Brief – Black – M/L:
– Flexibele bayonette-sluiting met verstelbare hoogtecollectief
– Soepel, maar stevig materiaal dat aangenaam aanvoelt bij contact met de huid
– Interne bubbelvorm tegen de
– 5 in hoogte verstelbare sensorgaten
– Uitgerust met een krachtige
– Geleverd in twee maten: M/L
– Direct-drive motor
– 8 vibratiestanden
– Waterproof

Wat is Vibrating Strap-on Brief – Black – M/L?

Onze Vibrating Strap-on Brief – Black – M/L is een geavanceerde strap-on die de stevigheid en flexibiliteit combineert om de meest verpletterende orgasmes te creëren. Het is ontworpen met bewezen concepten en innovatieve technologieën, waardoor het een krachtigere ervaring met een creëert dan welke vibe-toy dan ook. De vibrator heeft direct toegang tot de vibratie-outoput, wat de zwoele prestaties verhoogt. Dankzij de direct-drive motor en 8 verschillende vibratiepatronen, is dit het best verkochte slimme sextoy voor vrouwen waar mannen en koppels van kunnen genieten.

Hoe gebruik je de Vibrating Strap-on Brief – Black – M/L?

De Vibrating Strap-on Brief – Black – M/L is eenvoudig te gebruiken en wordt geleverd met een gebruiksaanwijzing en een statief voor snelle en veilige plaatsing met behulp van de verstelbare bayonet-spansysteem. Je hoeft alleen de vibrator te plaatsen in het juiste gat, wat variëert afhankelijk van de gekozen hoogte. Daarna kun je het geval, dat 360-graden draaibaar is, gebruiken om de vibraties op je gewenste locatie te plaatsen. Met de 8 vibratiepatronen kun je om te beginnen een lage instelling kiezen, waarin je stapsgewijs kunt oplopen voor een toegankelijk genot.

Voor wie is de Vibrating Strap-on Brief – Black – M/L bedoeld?

De Vibrating Strap-on Brief – Black – M/L is bedoeld voor koppels die van plan zijn om hun seksleven te versterken. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, omdat het geschikt is voor verschillende seksuele posities. De bijgeleverde adjustable bullet-vibe kan worden aangepast aan elke mate van opwinding. Het is ook geschikt voor solo-spel, waarbij je de vibratie gebruiken voor een meer intense sekservaring.

Hoe kan de Vibrating Strap-on Brief – Black – M/L je seksleven verbeteren?

De Vibrating Strap-on Brief – Black – M/L is zo ontworpen en gebouwd dat het het perfecte seksspeeltje is voor koppels en solo-spel. Het is niet alleen comfortabel, maar ook erg handig om mee te nemen als je op reis bent. Het gebruik van de Vibrating Strap-on Brief – Black – M/L is perfect, omdat deze je seksroutine versnelt en makkelijk is te bedienen. Dankzij de verstelbare bayonette-sluiting is de Vibrating Strap-on Brief – Black – M/L ook perfect voor koppels van verschillende lengte, waardoor je alleen of samen een luxere seksuele ervaring kunt creëren ongeacht of er of geen speelmaat bij is. Ook heeft de Vibrating Strap-on Brief – Black – M/L een flexibel shirt dat je rode schouders geeft tijdens het opbouwen van je opwinding.

Met welke andere speeltjes en sextoys kun je Vibrating Strap-on Brief – Black – M/L gebruiken?

Onze Vibrating Strap-on Brief – Black – M/L is een van de vele sextoy's van Ladykiller.nl. De verschillende speeltjes met sensuele vibraties zijn perfect om te gebruiken in combinatie met de Vibrating Strap-on Brief – Black – M/L. Je kunt je seksuele activiteiten variëren met behulp van andere vibrerende speeltjes, waaronder , Glass , of rabbitvibrators in verschillende afmetingen, vormen en kleuren. Je kunt eindeloos spelen met deze vibraties, om de intensiteit van je orgasmes te verhogen.

Hoe reinig je de Vibrating Strap-on Brief – Black – M/L?

De Vibrating Strap-on Brief – Black – M/L moet na elk gebruik grondig worden gereinigd. Het beste is om het te reinigen met een warm sopje en een doekje, en te drogen met een schone doek. Extra reiniging producten zoals antibacteriële zeep, desinfecterende gel of uiensap zijn aan te bevelen. Voorkom dat je de buitenkant te veel schoonmaakt om te voorkomen dat het materiaal beschadigd raakt. Als je de vibrator gebruikt terwijl je in bad zit, zorg er dan voor dat hij uit het bad ligt als je klaar bent.

Probeer de Vibrating Strap-on Brief – Black – M/L bij Ladykiller.nl

Onze Vibrating Strap-on Brief – Black – M/L is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, flexibele viberetanding die voorspelbare prestaties biedt. Met dit flexibele object kun je je seksleven in een fractie van de tijd intenser maken. Probeer de Vibrating Strap-on Brief – Black – M/L nu bij Ladykiller.nl en verzeker jezelf van de meest verpletterende orgasmes ooit.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

8714273939128