Vibrating Strap-on Brief – Black – XS/S: een complete ervaring voor seksuele avontuurlijken

Vibrating Strap-on Brief – Black – XS/S geeft je met één wearable seksspeeltje meer dan je ervan verwacht. Met deze vibrating strap-on brief van matieriaaloxford-polyestermix zorg je voor een complete sensuele en seksuele ervaring. Om de zaken nog spannender te maken kun je de strap-on brief verwisselen met alle bekenden Harnas-Strapon wandelstokken. In dezen vibrating strap-on brief komt een trilbullet van volledige grootte tot leven. Bovendien is de trilbullet oplaadbaar, wat betekent dat je een draadloze ervaring krijgt. De trilbullet heeft ook een draaiknop die zorgt voor ongelofelijke vibraties. Hieronder staan enkele eigenschappen van Vibrating Strap-on Brief – Black – XS/S opgesomd:

• Twee-in-Één element van Oxford-Polyestermix
• Gemakkelijk te verwisselen met alle bekende Harnas-Strapon wandelstokken
• Inclusief trilbullet van volledige grootte, oplaadbaar
• Handvat, volledig aanpasbaar met verstelbare riemen, vulling
• Draaiknop voor intensieve vibraties
• Afmetingen: XS/S
• Met hygiënisch afneembare vulling die gemakkelijk toegankelijk is en schoon te maken

Wat is een Vibrating Strap-on Brief – Black – XS/S?

De Vibrating Strap-on Brief – Black – XS/S is een die op strakke, maar flexibele leren banden rust en aanwezig is in de flatteuze kleuren zwart. Het is eenvoudig te bedienen. De vibrator is verkrijgbaar in XS/S-maten en heeft een verstelbaar handvat, waardoor het ideaal is voor elk lichaam en comfortabel te dragen is.

De VRib-vibrator is gemaakt van Oxford-Polyestermix-materiaal. Deze vibrator is draadloos dankzij de oplaadbare, trilbullet van volledige grootte. Dit trilmes heeft een draaiknop voor overdreven plezier. De vibrator kan gemakkelijk met elk Harnas-Strapon wandelstok worden vervangen, waardoor je jouw eigen unieke seksspeeltje kunt creëren.

Hoe wordt Vibrating Strap-on Brief – Black – XS/S gebruikt?

Vibrating Strap-on Brief – Black – XS/S is perfect voor elke gelegenheid, van solo-toys tot voor het koppel. De vibrator is eenvoudig te verbinden met een reflexbagage en kan in elke gewenste positie worden gebruikt. Met het indrukwekkende trilmes en verstelbaar handvat biedt de vibrator veel comfort. Gebruik de vibrator op het comfortabele handvat van Oxford-Polyestermix voor nog meer succesvolle avonden.

Voor wie is Vibrating Strap-on Brief – Black – XS/S?

Vibrating Strap-on Brief – Black – XS/S is ideaal voor seksueel avontuurlijke koppels en solo-speelgoedfans. Het verstelbare handvat, de trilbullet en de Oxford-Polyestermix-constructie zorgen voor plezier en comfort. Door zijn kleine formaat en lichte gewicht past het bij iedereen die op zoek is naar avontuur en interessante vibratiemogelijkheden.

Hoe kan Vibrating Strap-on Brief – Black – XS/S je seksleven verbeteren?

Vibrations Strap-on Brief – Black – XS/S is perfect voor koppels die zoeken naar die extra stimulatie tijdens het spelen. De vibrator introduceert verandering en diversiteit in jouw seksleven, waardoor je seksleven een extra dimensie krijgt. Dankzij de trilbullet van volledige grootte in de vibrator krijgt u een hoop trillingen die een genot zullen zijn.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Vibrating Strap-on Brief – Black – XS/S gebruiken?

De veelzijdigheid en levendige kleurencombinatie van Vibrating Strap-on Brief – Black – XS/S maken het perfect om te combineren met andere speeltjes en toys. De vibrator is gecompatibel met alle bekenden Harnas-Strapon wandelstokken. Tevens is de vibrator een uitstekende aanvulling voor stimulatie, verschillende lulringen, anale stimulatie, heupriemen, klitringen en veel meer.

Hoe moet je Vibrating Strap-on Brief – Black – XS/S schoonmaken en onderhouden?

De hygiënisch afneembare vulling in Vibrating Strap-on Brief – Black – XS/S is gemakkelijk toegankelijk en gemakkelijk te reinigen. Reinig de vibrator en de verwijderbare vulling regelmatig met een milde zeep en warm water. We raden aan om de vibrator na gebruik meteen goed af te spoelen en helemaal droog te maken, vooral als de vibrator nat is geworden. Als je de vibrator in de lucht wilt laten drogen, doe dat dan op een donkere, droge plaats.

Probeer de Vibrating Strap-on Brief – Black – XS/S: de beste seksshop

De Vibrating Strap-on Brief – Black – XS/S is de perfecte vibrator voor iedereen die op zoek is naar een unieke seksspeeltje-ervaring en kleur. Onze Ladykiller.nl seksshop biedt verschillende vibratormodellen en andere speeltjes die je seksleven kunnen verbeteren. Probeer de Vibrating Strap-on Brief – Black – XS/S en maak je seksleven compleet.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

8714273938350