Vibrating Strap-on Brief – Black – XL/XXL is een comfortabel, duurzaam en gemakkelijk te gebruiken sextoy voor zowel mannen als vrouwen. Verkrijgbaar in de maten XL/XXL, levert de Vibrating Strap-on Brief – Black – XL/XXL maximale prestaties met trillingen die je tot een onvergetelijk orgasme brengen. Hieronder een overzicht van de kenmerken van Vibrating Strap-on Brief – Black – XL/XXL:
– Comfortabel, elastisch materiaal
– Onvergelijkbare trillregeling
– Maximale prestaties met trillingen die je tot een onvergetelijk orgasme brengen
– Verkrijgbaar in de maten XL/XXL

Wat is Vibrating Strap-on Brief – Black – XL/XXL?

Vibrating Strap-on Brief – Black – XL/XXL is een innovatieve sextoy waarmee je de meest bijzondere orgasmes kunt bereiken. In tegenstelling tot traditionele strap-ons, is de Vibrating Strap-on Brief – Black – XL/XXL gemaakt van een comfortabel, elastisch materiaal wat zorgt voor een ongekend comfort. De trillregeling van de Vibrating Strap-on Brief – Black – XL/XXL is onvergelijkbaar. De trillingen zijn krachtig genoeg om je tot een intense orgasme te brengen.

Hoe kan ik Vibrating Strap-on Brief – Black – XL/XXL gebruiken?

De Vibrating Strap-on Brief – Black – XL/XXL is erg makkelijk in gebruik. De Elastische band past zich gemakkelijk aan verschillende maten aan. Daarnaast kun je de elastische band handmatig aanpassen aan je lichaam, door te trekken en te schuiven. Zodra je de Vibrating Strap-on Brief – Black – XL/XXL om hebt gedaan, regel je gemakkelijk de trillingen met behulp van de uitgebreide bedieningsknop.

Voor wie is de Vibrating Strap-on Brief – Black – XL/XXL bedoeld?

De Vibrating Strap-on Brief – Black – XL/XXL is zeer geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De XL/XXL maat biedt perfecte prestaties voor iedereen met een grotere lichaamsmaat. Ook zal het strap-on geen beperkingen ondervinden door dikkere kleding.

Hoe kan Vibrating Strap-on Brief – Black – XL/XXL mijn seksleven verbeteren?

Veel mensen gebruiken sextoys om hun seksleven te stimuleren en te verbeteren. De Vibrating Strap-on Brief – Black – XL/XXL speelt hierin zeker een belangrijke rol. De uitgebreide trillingsregeling biedt verschillende gradaties van stimulatie waardoor je de meest intense orgasmes kunt bereiken. Door de perfecte fit biedt de Vibrating Strap-on Brief – Black – XL/XXL ook comfort en veelzijdigheid.

Met welke andere sextoys en toys kan ik mijn Vibrating Strap-on Brief – Black – XL/XXL gebruiken?

De Vibrating Strap-on Brief – Black – XL/XXL kan in combinatie met verschillende andere sextoys en toys gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan butt plugs, vibrating eggs, cockrings, anale speeltjes of extra trilfuncties. Hiermee creëer je nieuwe manieren om je Vibrating Strap-on Brief – Black – XL/XXL te gebruiken.

Hoe kan ik mijn Vibrating Strap-on Brief – Black – XL/XXL het beste reinigen?

Om hygiënisch te blijven en om de garantie van je speeltjes te behouden is een regelmatige reiniging vereist. Voordat je begint, is het belangrijk om je speeltje met warm water en milde zeep te wassen en goed af te spoelen. Daarna kun je een sextoy reiniger of toy cleaner gebruiken om je speeltje grondig te reinigen. Laat je speeltje volledig afkoelen voordat je het opbergt.

Probeer de Vibrating Strap-on Brief – Black – XL/XXL en bestel in onze seksshopLadykiller.nl

Als je op zoek bent naar een comfortabele, duurzame en gemakkelijk te gebruiken strap-on met maximale prestaties, kies dan voor de Vibrating Strap-on Brief – Black – XL/XXL. Neem vandaag nog een kijkje in onze seksshop Ladykiller.nl en ontdek de uitgebreide collectie sextoys en toys die we te bieden hebben.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

8714273938497