Vibrating Strap-on Boxer – Black – M/L is precies wat je nodig hebt. Deze zwarte katermouw met nu extra trillingsfunctie voor fijnere ervaring is speciaal voor koppels. Het strakke ontwerp biedt het extra genot van intieme momenten in de slaapkamer.

Kenmerken:
– Nieuwe trillingsfunctie
– Verstelbare lus
– Geheime vakje voor het verbergen van de afstandsbediening
– Waterbestendig
– Gemaakt van hoogwaardig materiaal

Wat is Vibrating Strap-on Boxer – Black – M/L?

Vibrating Strap-on Boxer – Black – M/L is een speeltje dat door mannen en vrouwen gebruikt kan worden voor meer genot. Door het unieke ontwerp van de zwarte katermouw, is het mogelijk dat deze in verschillende posities past. Door middel van het verstelbare lusje is het gemakkelijk om de lus aan te passen , zodat deze goed past op alle maten. Daarnaast heeft de Vibrating Strap-on Boxer – Black – M/L een geheime vakje waarin de afstandsbediening van vibratiefunctie verstopt kan worden.

Hoe kan je Vibrating Strap-on Boxer – Black – M/L gebruiken?

De Vibrating Strap-on Boxer – Black – M/L kan gebruikt worden voor mannen en vrouwen van alle maten. Door de verstelbare lus is deze geschikt voor zowel kleine omvangen als grotere. Wanneer de Vibrating Strap-on Boxer – Black – M/L wordt gedragen, ervaren mannen een oneindig genot door de combinatie van het strakke ontwerp en de vibratiefunctie. Door de trillingsfunctie kan de intensiteit aangepast worden met behulp van de afstandsbesturing. Voor vrouwen is de Vibrating Strap-on Boxer – Black – M/L ook een perfecte toevoeging voor een ononderbroken, intens genot.

Voor wie is de Vibrating Strap-on Boxer – Black – M/L geschikt?

Vibrating Strap-on Boxer – Black – M/L is speciaal ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar extra plezier in de slaapkamer. Of je nu alleen speelt of met een partner, Vibrating Strap-on Boxer – Black – M/L is perfect voor beide. De stretchy stof zorgt ervoor dat deze one-size-fit-all, waardoor iedereen zoekt naar meer plezier kan genieten van de trillingsfunctie.

Hoe kan Vibrating Strap-on Boxer – Black – M/L je seksleven verbeteren?

De Vibrating Strap-on Boxer – Black – M/L is perfect om je seksleven naar het volgende niveau te tillen. Met de afstandsbediening kun je het intensiteitsniveau van de vibraties instellen en pas deze aan, zodat je samen met je partner geniet van extra genot. De perfecte combinatie van comfort en intens genot is precies waar je naar zoekt als je op zoek bent naar meer variatie in je seksleven.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Vibrating Strap-on Boxer – Black – M/L gebruiken?

Je kunt de Vibrating Strap-on Boxer – Black – M/L gebruiken samen met allerlei andere seksspeeltjes. Combineer de boxershort met een voor extra genot, of gebruik de trillingsfunctie samen met een voor een extra gevoelige ervaring. Of waarom niet gebruik maken van een stimulator of vinger ? Het sky is hier de limit!

Hoe kan je Vibrating Strap-on Boxer – Black – M/L reinigen?

Het reinigen van de Vibrating Strap-on Boxer – Black – M/L is simpel. Voor het reinigen kun je een sextoy reinigingsmiddel gebruiken. Maak de Vibrating Strap-on Boxer – Black – M/L schoon met een vochtige doek en waterslang, waarna je het speeltje laat drogen. Zorg ervoor dat je geen water in directe buurt van het geheim vakje komt.

Koop nu de Vibrating Strap-on Boxer – Black – M/L bij Ladykiller.nl

De Vibrating Strap-on Boxer – Black – M/L is de ideale toevoeging aan je seksspeeltjes verzameling. Het unieke ontwerp en de trillingsfunctie maken de Vibrating Strap-on Boxer – Black – M/L perfect voor koppels die opzoek zijn naar meer vaart in hun seksleven. Wil je de Vibrating Strap-on Boxer – Black – M/L uitproberen? Koop hem dan online in onze seksshop Ladykiller.nl vandaag nog!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

8714273937797