Vibrating Silicone Swirl Butt Plug met Remote Control: een heerlijk speeltje
Om je seksleven naar een hoger niveau te tillen is de Vibrating Silicone Swirl Butt Plug with Remote Control een ideale manier. Perfecte geluidsgolvende sensaties brengen je naar een nieuw level van genot. De Vibrating Silicone Swirl Butt Plug met Remote Control de eigenschappen van de zijn:

• 100% siliconen vibrator, is veilig en hygiënisch
• Gemakkelijk te bedienen met een afstandsbediening
• 10 of meer vibratiepatronen van variabele snelheid en intensiteit
• Verkrijgbaar in subtiel ontwerp met zachte swirlvormige noden
• Comfortabele verbindingen voor draadloze bediening
• Waarmee je solo of met partner een heerlijk gevoel kunt ervaren

Wat is Vibrating Silicone Swirl Butt Plug with Remote Control?

De Vibrating Silicone Swirl Butt Plug met Remote Control is een gebruiksvriendelijke vibrator gemaakt van zacht siliconen. De sensuele swirlvormige noden zorgen voor een heerlijk gevoel terwijl je speelt. Je kunt genieten van 10 of meer verschillende vibratie­patronen van variabele snelheid en intensiteit. Met de afstandsbediening kun je je ervaring naar een hoger niveau tillen door de vibrator gemakkelijk te bedienen. Bovendien heeft de vibrator comfortabele verbindingen voor draadloze bediening. De Vibrating Silicone Swirl Butt Plug is een hygiënische en veilige seksspeeltje, dat betekent dat deze kan worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen.

Hoe wordt Vibrating Silicone Swirl Butt Plug with Remote Control gebruikt?

De vibrator is gemakkelijk te gebruiken. Breng je vibrator eenvoudig aan met waterbasis glijmiddel. Door de afstandsbediening kan het spannender maken, omdat de vibrator flexibel is en je die bedienen kan. Kies de vibratiestand en pass de intensiteit aan naar wat jij fijn vindt. Geniet van de intensiteit van de trillingen. Als je klaar bent, neem dan wat om de vibrator gemakkelijker los te maken en te verwijderen.

Voor wie is Vibrating Silicone Swirl Butt Plug met Remote Control bedoeld?

De Vibrating Silicone Swirl Butt Plug met Remote Control is perfect voor iedereen die op zoek is naar een meer opwindende sekservaring (solo of met een partner). De vibrator biedt extreme sensaties en kan je helpen om de meest intense orgasmes te bereiken. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Hoe kan Vibrating Silicone Swirl Butt Plug met Remote Control je seksleven verbeteren?

De Vibrating Silicone Swirl Butt Plug met Remote Control is zo ontworpen dat het je seksleven een enorme boost kan geven. De vibrator helpt je bij het vergroten van je ën, omdat je deze flexibel en makkelijk kunt bedienen. Wanneer je de trilling van de vibrator voelt, veroorzaakt dit een ongelooflijke sensatie die de genot tot een nieuw niveau brengt. Met deze vibrator kun je lekker spelen en ervaren dat het precies is waarnaar je verlangt.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Vibrating Silicone Swirl Butt Plug met Remote Control gebruiken?

The Vibrating Silicone Swirl Butt Plug met Remote Control kun je perfect combineren met andere seksspeeltjes en toys. Met de Vibrating Silicone Swirl Butt Plug kun je bijvoorbeeld een ander seksspeeltje gebruiken voor de stimulatie voor extra plezier. Of combineer het met een andere voor een verschillende ervaring. Je kunt ook andere speeltjes gebruiken zoals cock rings, penisomhulsels, kissen, en allerlei andere toebehoren.

Hoe en met welke materialen dien je Vibrating Silicone Swirl Butt Plug met Remote Control schoon te maken?

Het is belangrijk om je vibrator goed schoon te maken. Hiermee voorkom je infecties en verrijk je je seksleven. Gebruik een vochtig doekje met warm water en een mild reinigingsmiddel. Bacteriën worden gedood door heet water, let er altijd op dat het doekje niet te warm is! Om de vibrator na gebruik goed te reinigen, verwijder alle glijmiddel en wast de vibrator af. Spoel het goed met water en dep deze droog met een zachte doek en laat deze op een schone, droge plek volledig drogen voordat het opstrooit.

Aanraden aan de klant

We raden je aan om Vibrating Silicone Swirl Butt Plug with Remote Control in onze seksshop Ladykiller.nl te kopen. Onze online shop biedt de beste seksspeeltjes die je je kunt wensen. Dus raad ik je echt aan om deze vibrator uit te proberen. Geniet van een nieuwe manier van spelen alleen of met een partner. De Vibrating Silicone Swirl Butt Plug with Remote Control is een geweldig seksspeeltje waarmee je zeker een nieuwe kijk op je seksleven zal krijgen.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

, , ,

Barcode

848518039729, 848518039736, 848518039743, 848518039750