Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control – Introductie

Laat je verleiden door de ultieme mix van genot en controle met de Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control van Ladykiller.nl. Of je nu alleen speelt of samen met je partner, voor extra stimulering tijdens het vrijen of extra genot voor je solo speelavonturen, de Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control is precies wat je nodig hebt om te verleiden, te controleren en je genot telkens opnieuw op het randje te brengen.

De Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control werkt via een draadloze verbinding die kan overweldigende 20-meter afstand bedient worden. Daarmee heb je of een partner controle over de vibrerende plug, waardoor je of iemand anders kan genieten van zijn precies afgestemde patronen en intensiteiten.

De Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control van Ladykiller.nl is gemaakt van siliconen, is waterproof, bodysafe en phtalatevrij, en zorgt dus voor een Comfortabeler sensatie. De Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control is oplaadbaar, heeft 10 vibratie patroonten en 5 variërende standen die je precies in de juiste zone krijgt.

Features en Voordelen van de Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control

Features:

• Gemaakt van Phthalate-vrij siliconen
• Waterproof
• Oplaadbaar
• Draadloze verbinding met een afstandsbereik van meer dan 20m
• 10 vibratiepatronen
• 5 verschillende standen
• Eenvoudig te reinigen met warm water en een milde zeep

Voordelen:

• Geniet van extra genot en stimulering
• Toon controle over de intense vibrerende patronen
• Comfortabeler en veiliger gebruik door phthalate-vrij siliconen
• Draadloze verbinding voor extra verflexibiliteit
• Oplaadbare batterij voor meer tijd op lange afstand
• Verken je genotspalet door vibrerende pluggans te combineren met andere speeltjes

Gedetailleerde beschrijving van de Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control

Wat is de Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control?

De Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control van Ladykiller.nl is de perfec begeleider voor zowel solo MMA-avonturen als voor stomende vrijscènes met je partner. Geniet van extra verleiding, stimulerende intensiteiten voorgeschoteld door de vibrerende buttplug met zijn draadloze verbinding die vanover meer dan 20m bereikt waardoor je of je partner toon controle kan voeren.

De Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control is gemaakt van phthalate-vrij siliconen om zorgt voor een comfortabeler gebruik terwijl het 10 verschillende vibratiepatronen en5 variërende standen biedt die je telkens naar je gevoelighoogtepunt brengen.

Gebruik

Om met de Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control aan de slag te gaan, moet je eerst de opladen en de draadloze verbinding inschakelen. De Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control is gebruiksvriendelijk en kan snel opgeladen worden.

Daarna moet je een beetje gebruiken om het inbrengen gemakkelijker te maken. De buttplug heeft een vierkante vorm met een scherpere rand om gemakkelijker in te brengen.

Als je de Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control uiteindelijk volledig hebt ingebracht, dan kan je met de intuïtieve bedieningsoverzicht dat aan je afstandsbediening is verbonden beginnen om te spelen en de verschillende vibratiepatronen uit te proberen.

Voor wie is de Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control geschikt?

De Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control is geschikt voor iedereen, of je nu voor het eerst met een buttplug aan de slag gaat of al iets meer ervaring hebt. De Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control is gemaakt van phthalate-vrij siliconen dat comfortabel en bodysafe is, en biedt een breed scala aan vibratiepatronen om je genotspalet uit te breiden.

Door met de Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control te spelen, kun je experimenteren met extra stimulering, intensiteiten en controle. Probeer bijvoorbeeld doorlopende patronen op te zoeken of laat de buttplug aan je partner over en laat je zorgeloos meevoeren door de intense vibraties.

Verbeter je leven met de Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control

De Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control is dé perfecte manier om je erotische leven te verbeteren, het creëren van nieuwe sensaties en de mogelijkheid om extra genot en stimulering te zoeken.

De Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control is ook gemakkelijk te combineren met andere speeltjes zoals , dildos en cockrings om je sensaties naar het volgende niveau te tillen.

Bij Ladykiller.nl vind je een breed scala aan speeltjes die je een avontuurlijke rit kunnen bezorgen. Onze categorieën bieden je een selectie op maat waarbij we perfect op elkaar zijn afgestemde speeltjes aanbieden om je creativiteit uit te dagen.

Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control onderhouden

Net als met alle andere speeltjes die je gebruikt, is het belangrijk om de Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control na gebruik grondig te reinigen. Gebruik hiervoor wat warm water en een milde zeep.

Vergeet ook niet om na elke sessie de Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control op te laden zodat je de volgende keer er klaar voor bent om te spelen.

Tot slot

De Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control van Ladykiller.nl is de perfecte manier om je sensaties te verrijken terwijl je partner of jij de controle heeft. De plug is gemaakt van phthalate-vrij siliconen, heeft een draadloze verbinding, oplaadbare batterijen en biedt verschillende vibratiepatronen voor extra gevoeligheid en stimulering.

Dus schuif je grenzen op en bedenk jouw eigen signatuurlook. Probeer met de Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control of verken onze categorieën als je zin hebt om je sensaties uit te dagen met nieuwe speeltjes. Je zult niet teleurgesteld zijn en je genot naar het volgende niveau brengen.

Koop de Vibrating Silicone Butt Plug with Remote Control in onze winkel Ladykiller.nl en verken een wereld vol genot!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

, , ,

Barcode

848518039682, 848518039699, 848518039705, 848518039712