Met de Vibrating Silicone and Remote Control van Ladykiller.nl ben je verzekerd van een geweldige ervaring en veel plezier. Deze zijn gemaakt van hoogwaardig medisch silicone en voorzien van een verstelbare vibratiecontroller waarmee je op afstand de vibraties kunt regelen voor een extra explosieve -ervaring. Deze anale kralen met hun afwisselend lopende stippen, kleine bolletjes en strakke ringen zijn perfect bedoeld voor anale plezier en de intense, verstelbare . De anale kralen zijn compact en discreet ontworpen en hebben een draagbare afstandsbediening, waardoor je ze mee naar buiten kunt nemen en ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

De Vibrating Silicone Anal Beads and Remote Control biedt een geweldig comfort en een stevige controle, waardoor je meer controle hebt over je seksuele ervaring. Hieronder een opsomming van de eigenschappen:

• Gemaakt van medisch silicone
• Verstelbare vibratie controller
• Afwisselend lopende stippen, kleine bolletjes en strakke ringen
• Compact en discreet ontworpen
• Draagbare afstandsbediening

Wat is de Vibrating Silicone Anal Beads and Remote Control?

De Vibrating Silicone Anal Beads and Remote Control van Ladykiller.nl is een innovatief anale seksspeeltje dat bestaat uit verschillende vibrerende kralen en afstandsbediening. Het is een ervaring boordevol plezier, zowel alleen als met iemand anders – iemand die zo ver is, dat je niet meer alleen benden en al je eigen grenzen kan verkennen. Dankzij de afstandsbediening kun je de kracht en de trillingen van de vibratie tijdens seksuele activiteiten aanpassen.

Hoe kan ik de Vibrating Silicone Anal Beads and Remote Control gebruiken?

De Vibrating Silicone Anal Beads and Remote Control is uitstekend opwindend tijdens solo- en dubbel-seksspeeltjes en bondage play. De afstandsbediening opent nieuwe ervaringen en mogelijkheden voor een sensationele bondage sessie. Je partner kan de afstandsbediening bedienen terwijl jij jouw fantasieën en grenzen verkent.

Voor wie is de Vibrating Silicone Anal Beads and Remote Control bedoeld?

De Vibrating Silicone Anal Beads and Remote Control is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en intieme ervaring met en door de anale kralen die trillen op de juiste plekken. Of je nu solo bent of met iemand anders, degenen die op zoek zijn naar nieuwe ervaringen in het kamertje kunnen deze gadget gebruiken om hun seksleven naar een hoger niveau te tillen.

Hoe kan de Vibrating Silicone Anal Beads and Remote Control je seksleven verbeteren?

Met de Vibrating Silicone Anal Beads and Remote Control van Ladykiller.nl kun je de diepere kanten van seksuality verkennen en er iets extra's aan toevoegen. Door de afstandsbedienend trilmotor en verstelbare kracht van de trillingen kun je je grenzen verleggen en meer controle hebben over je seksuele ervaring.

Welke andere speeltjes en toys kun je met Vibrating Silicone Anal Beads and Remote Control gebruiken?

De Vibrating Silicone Anal Beads and Remote Control kan met een breed scala aan opwindende speeltjes en seksspeeltjes worden gecombineerd. U kunt bijvoorbeeld ook een penisring gebruiken om de ervaring te verrijken, of een butt plug of short plug gebruiken voor een meer intens gevoel. Speeltjes met 's, cock rings of ball stretchers zorgen ook voor een extra spanning.

Hoe moet je de Vibrating Silicone Anal Beads and Remote Control reinigen?

Om de Vibrating Silicone Anal Beads and Remote Control te reinigen, gebruik je een milde antibacteriële seksspeeltje cleaner en spoel je het speeltje af met warm water. Zorg ervoor dat je het speeltje na gebruik goed afsluit en dat je de afstandsbediening wegbergt.

Probeer de Vibrating Silicone Anal Beads and Remote Control bij Ladykiller.nl!

Ben je op zoek naar een nieuwe manier om jouw seksleven naar een hoger niveau te brengen? Probeer dan de Vibrating Silicone Anal Beads and Remote Control bij Ladykiller.nl: het maakt een perfecte aanvulling op je spel en zal jouw seksuele ervaringen extra speciaal maken. Wees niet bang en kom het uitproberen in de Ladykiller.nl seksshop!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

, , ,

Barcode

848518041821, 848518041838, 848518041845, 848518041852