Vibrating Metal Bullet met 10 verschillende snelheden

Het voelen van multifunctionele seksuele verzotting is nog nooit zo opwindend geweest met deze Vibrating Metal Bullet met 10 verschillende snelheden. Deze Vibrating Metal Bullet met 10 verschillende snelheden is gemaakt van glad, koud metaal en heeft een geribbeld oorstuk voor extra stimulatie. De metalen buitenkant heeft een matrasachtige structuur waardoor het makkelijk door de gebruiker wordt gegrepen. De Vibrating Metal Bullet met 10 verschillende snelheden heeft een palette aan vibraties waarmee je geniet om te ontdekken. Met zijn 10 verschillende snelheden en intensiteit kan je elke playdate een intense definitie geven.

Hoe maak je gebruik van de Vibrating Metal Bullet met 10 verschillende snelheden?

De Vibrating Metal Bullet met 10 verschillende snelheden is een van de favorieten onder buitengewone speeltoys. Het is ontworpen met een sterke, heldere structuur voor maximum plezier, waardoor je het kunt gebruiken om alleen in je eentje te genieten of met je partner. De Vibrating Metal Bullet met 10 verschillende snelheden kan worden gebruikt voor externe stimulatie van de , nipplez, anus, lul of borst. Door de gemakkelijk draaibare knop aan de zijkant van de bullet kan je de vibratie-intensiteiten en de frequentie verhogen of verlagen afhankelijk van wat je wilt en wanneer.

Voor wie is de Vibrating Metal Bullet met 10 verschillende snelheden gemaakt?

De Vibrating Metal Bullet met 10 verschillende snelheden is perfect voor iedereen die toe is aan een extra verrassingsfactor en sensuele ervaring. Het is zowel geschikt voor mannen als vrouwen en kan worden gebruikt in een solo seksualiteit avontuur of met je partner. Of je nu op zoek bent naar een stevige massage, een vast ritual, actieve projecties, een discrete vibratie, of meer gerichte stoten, met de Vibrating Metal Bullet met 10 verschillende snelheden heb je het allemaal.

Hoe kan de Vibrating Metal Bullet met 10 verschillende snelheden je seksleven verbeteren?

Met de Vibrating Metal Bullet met 10 verschillende snelheden kan je je seksleven veranderen. Het is perfect voor ontdekkingsreizigers die op zoek zijn naar een onstopbare, koude, subtiele stimulatie. De metalen vibratiebullet heeft een palet aan snelheden, die je meeneemt van stevige trappen tot meer verfijnde vibraties. Je kunt ook andere speeltjes gebruiken om de gevoeligheid te vergroten, waardoor je een betere krijgt. Een ander voordeel van de Vibrating Metal Bullet met 10 verschillende snelheden is dat je het kunt gebruiken om de spanning op te bouwen tijdens een , waardoor je meer betrokken bent bij je seksleven.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Vibrating Metal Bullet met 10 verschillende snelheden gebruiken?

De Vibrating Metal Bullet met 10 verschillende snelheden kan je ook gebruiken in combinatie met andere speeltjes en toys. Het is perfect te combineren met 's, , liefdeskooien, butt plugs of zelfs een cockring om je spel te verrijken. Het is ook een uitstekende aanvulling op je al bestaande speeltjes om je seksleven spannender te maken. Als je met meerdere speeltjes tegelijk speelt, adviseren we dat je ze in lagen mengt voor een diepere stimulatie.

Hoe reinig je de Vibrating Metal Bullet met 10 verschillende snelheden?

Je moet de Vibrating Metal Bullet met 10 verschillende snelheden altijd goed reinigen na gebruik. Om deze reden adviseren we dat je het met een milde zeep of een speciale sextoys reinigings- of desinfecterende spray. Voordat je het reinigt, moet je altijd eerst de batterij verwijderen. Gebruik geen oplosmiddelen of spiritus om de bullet te reinigen aangezien die materialen de pepermunt, metalen indeling of enige coating aantasten.

Koop de Vibrating Metal Bullet met 10 verschillende snelheden en ervaar het echte plezier van seksspeeltjes.

Koop de Vibrating Metal Bullet met 10 verschillende snelheden nu bij Ladykiller.nl en ervaar de intensiteit van een seksleven vol verrassingen. We bieden de Vibrating Metal Bullet met 10 verschillende snelheden aan om je seksuele exploratie te maximaliseren, om je seksleven te verrijken en voor een veilige speelsheid met het koude, comfortabele gevoel van metaal. Mis de kans niet om de meest opwindende seksspeeltjes shopervaring van je leven te hebben. Koop nu je Vibrating Metal Bullet met 10 verschillende snelheden bij Ladykiller.nl.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

, , ,

Barcode

848518042514, 848518042521, 848518042538, 848518042545