Met de Vibe Ring – 55 mm krijgt je seksleven een krachtige boost. De volledig waterdichte, goedkope is speciaal ontworpen voor het verbeteren van je seksleven zonder jouw portemonnee te belasten. Ontdek de ontelbare manieren waarop de Vibe Ring – 55 mm je seksuele vrijheid kan vergroten en plezier ultiem kan maken.

Eigenschappen Vibe Ring – 55 mm:
– Completely Waterproof
– Grootte van 55 mm
– Zachte en comfortabele siliconen materiaal
– Mooi design met speciale knoppen voor een ultieme controle
– 10 vibrerende patronen
– Staat stil bij 5000 RPM
– 1 krachtige motor

Wat is de Vibe Ring – 55 mm?

De Vibe Ring – 55 mm is een kleine maar krachtige vibrator die perfect is voor beginners. Met een mooi design en stille motor maak je stiekem seksuele avonturen. De Vibe Ring – 55 mm heeft een grootte van 55 mm waardoor hij gemakkelijk gedragen kan worden zonder dat iemand het merkt. Hij is gemaakt van een comfortabel siliconen materiaal en is waterproof wat zorgt dat je hem gebruiken kan in een diep bad en voor buiten. Er zijn 10 vibrerende patronen waardoor je hier heel veel plezier mee kan hebben.

Hoe gebruik je de Vibe Ring – 55 mm?

De Vibe Ring – 55 mm is gemakkelijk te gebruiken. Gebruik de twee knoppen op de onderkant van de vibrator om er aan te draaien en uit te schakelen. Draai het cijferknopje naar de linkerzijde om de trillingen aan te zetten. Houd het knopje naar rechts gedrukt om de vibrator uit te schakelen. Met de kruis-knop kan je de verschillende patronen kiezen, afhankelijk van je humeur en de smaak van je partner.

Voor wie is de Vibe Ring – 55 mm?

De Vibe Ring – 55 mm is perfect voor wie voor het eerst een sextoy wil gebruiken. Het is daarom ook geschikt voor stellen die op zoek zijn naar een intieme, romantische aanvulling op hun seksuele relatie. Omdat de Vibe Ring – 55 mm zo klein en slim is, is hij ook de perfecte aanvulling op een ander sextoy, waarmee je een unieke ervaring creëert.

Hoe verbetert de Vibe Ring – 55 mm je seksleven?

Met de Vibe Ring – 55 mm verhoog je de stimulatie tijdens seksuele activiteiten. De ring vibrator kan overal worden gebruikt, waar je de meeste controle hebt over het gebied waar hij wordt gebruikt. Zowel mannen als vrouwen, kunnen genieten van de krachtige motor en de vele vibrerende patronen. Door het trillen worden er speciale plekjes geprikkeld, waarvan je niet eens wist dat het er was! Om optimaal van de Vibe Ring – 55 mm te kunnen genieten, heb je wat extra glijmiddel nodig.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Vibe Ring – 55 mm gebruiken?

De Vibe Ring – 55 mm kan je prima combineren met andere speeltjes, toys of . Probeer de vibrator in combinatie met een lippenstift vibrator, voor nog intenser vibratiegevoel. Het is ook mogelijk om een kralen set in combinatie te gebruiken met de Vibe Ring – 55 mm. Door deze in te voeren en de ring vibrator aan te zetten, ervaar je een hoogst uitzonderlijk gevoel.

Hoe moet je de Vibe Ring – 55 mm reinigen?

Reinig de Vibe Ring – 55 mm, voordat en na gebruik goed. Gebruik warm water en een milde zeep en droog hem af met stofvrij doekje. Zorg er ook voor dat hij droog is voordat je hem weer opbergt. Als je de Vibe Ring – 55 mm opbergt, verpak hem dan in een plastic afgesloten zak.

Aanbeveling

Probeer de Vibe Ring – 55 mm voor een verrijkende ervaring. Maak je seksuele avonturen genietbaar met een unieke vibrator die perfect is voor stellen en voor ondeugende rompslomp. Koop de Vibe Ring – 55 mm gemakkelijk en voordelig bij Ladykiller.nl, jouw vertrouwde kinky seksshop.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060140201441