Als seksspeeltje voor vrouwen om een heerlijke verwenning te ervaren is de Vibe Ring – 45 mm een must have. Deze maakt gebruik van innovatieve trillingen en vibreren om je maximale plezier te bezorgen. Met een diameter van 45 mm past de Vibe Ring – 45 mm perfect bij je vingers en is de Ring gemakkelijk in gebruik. Hieronder volgen de voordelen van de Vibe Ring – 45 mm:

• 45 mm diameter, zodat de Ring geen operatie nodig heeft om op de juiste maat aangepast te worden.
• Prostaat en vagina stimulerende vibrerende trillingen.
• Gemakkelijk op te laden met USB-oplaadkabel.
• 100% waterdicht en hygiënisch.

Wat is de Vibe Ring – 45 mm?

De Vibe Ring – 45 mm is een vibrator, gemaakt van medisch materiaal en perfect op maat gemaakt om je te verwennen. Door de 45 mm diameter passt de Ring perfect in je hand en is hij gemakkelijk in het gebruik. Deze vibrator is uitgerust met een krachtige vibrerende motor die, als je hem aanzet, de nodige trillingen afgeeft en zo je of prostaat kan stimuleren.

Hoe kan je de Vibe Ring – 45 mm gebruiken?

De Vibe Ring – 45 mm is eenvoudig te gebruiken. Druk op de knop en laat de vibraties beginnen! Door je g-spot of prostaat te stimuleren met de Vibe Ring – 45 mm heb je extra plezier. Deze vibrator is ook waterbestendig en draagt bij aan het verhogen van je seksuele opwinding door de intensiteit van de vibraties te verhogen. Je laat de vibraties gewoon over je lichaam trillen en geniet van het seksuele plezier.

Voor wie is de Vibe Ring – 45 mm bedoeld?

De Vibe Ring – 45 mm is bedoeld voor vrouwen die op zoek zijn naar een vibrator die sexy en veilig is. Deze vibrator is perfect voor een solopartij en is ook geschikt voor gebruik met een partner. De diameter zorgt ervoor dat deze Ring geschikt is voor alle maten en verblijft comfortabel tijdens het gebruik.

Hoe kan de Vibe Ring – 45 mm je seksleven verbeteren?

De Vibe Ring – 45 mm is een must have voor je seksleven. De vibrerende trillingen verhogen je libido, verbeteren je orgasmebeleving en verhogen de intensiteit van je orgasme. De Ring is erg gemakkelijk in het gebruik en zorgt ervoor dat je je verwent en geniet van je seksuele ervaring.

Met welke andere seksspeeltjes en toys kan je de Vibe Ring – 45 mm gebruiken?

Als je de Vibe Ring – 45 mm gebruikt als een hulpmiddel, is het zeker aan te raden om ook andere seksspeeltjes en toys te gebruiken. Bijvoorbeeld een stimulator of koppel speeltjes zoals cockrings, of andersom, de vibe ring voor een penis.

Hoe kan je de Vibe Ring – 45 mm reinigen?

Als je klaar bent met je masturbatie met de Vibe Ring – 45 mm, of als je klaar bent met de seksuele ervaring met je partner, is het belangrijk om de Ring goed te reinigen. Hiervoor kun je antibacteriële zeep en lauw water gebruiken. Na het reinigen, droog je de Ring met een schone doek voor een correcte hygiëne. De vibrator heeft de hoogste standaardmateriaalcertificering, dus wees je ervan bewust dat het 100% waterdicht en hygiënisch is.

Waarom raden wij aan om de Vibe Ring – 45 mm te proberen en te kopen bij Ladykiller.nl?

Als professioneel ecommerce expert en sextoy blogger raden wij aan om de Vibe Ring – 45 mm te kopen bij Ladykiller.nl. Bij Ladykiller.nl vind je een brede selectie seksspeeltjes en toys, waaronder ook de Vibe Ring – 45 mm. Ladykiller.nl heeft de beste prijzen, een uitstekende klantenservice en een discreet verzendproces van je seksspeeltjes. Koop je de Vibe Ring – 45 mm bij Ladykiller.nl dan ervaar je het hoogste niveau van seksueel plezier.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060140201434