Vibe Edge – Cockring en Bullet, een revolutionaire, multi-functie voorbeeld van de modernste sextoy technieken. Met de unieke combinatie van een cockring met een , deze flirt met jouw andere seksspeeltjes en garandeert een unieke ervaring, voor elke man en vrouw. Vibe Edge – Cockring en Bullet is zo ontworpen dat het doelgericht en comfortabel in gebruik is. Het stimuleert jouw lichaam en garandeert een betere prestaties en sensatie.

De eigenschappen en technische details van de Vibe Edge – Cockring en Bullet omvatten:

  • Gebruikt de modernste sextoy technologie
  • Gemaakt met duurzame, medische siliconen
  • Komt met een Power Bullet
  • Is verstelbaar en past zich aan het lichaam aan
  • Waterproof en makkelijk in gebruik

Wat is Vibe Edge – Cockring en Bullet?

Vibe Edge – Cockring en Bullet is een revolutionaire sextoy die de modernste technieken verbindt met comfortabel vrijveeld en effectiviteit. Deze unieke combinatie van een cockring met een bullet vibrator geeft je de perfecte combinatie van een langdurig erectietoestand en een die maakt dat je een ongelooflijke sensatie ervaart. Met de verstelbare cockring zou je meer controle kunnen hebben over je prestaties en is daardoor ideaal voor elke man en vrouw. Door het gemakkelijke te gebruiken design zou je nooit problemen ondervinden met Vibe Edge – Cockring en Bullet.

Hoe gebruik je de Vibe Edge – Cockring en Bullet?

Vibe Edge – Cockring en Bullet is gemaakt voor het verhogen van het plezier tijdens de seks. Door de cockring te gebruiken heb je een langere tijd van erectie, waardoor je meer comfortabel en verzekerd bent. In combinatie met de krachtige bullet vibrator garandeert het je rillingen en een maximale prestatie die je anders nooit zou hebben ervaren.

Het gebruik van Vibe Edge – Cockring en Bullet is eenvoudig en veilig. Door de medische siliconen kun je gerust de sextoy met water reinigen. Het elektrische oplaadbare model van de Power Bullet vibrator geeft je de gaafste ervaring.

Voor wie is de Vibe Edge – Cockring en Bullet bedoeld?

Vibe Edge – Cockring en Bullet is elk seksueel avontuushart perfect voor. Het is speciaal bedoeld voor mannen, maar ook vrouwen kunnen er veel voordeel uit halen. Deze multifunctionele sextoy met de combinatie van een cockring en bulletvibrator geeft je maximale stimulatie en rillingen. Bij normaal gebruik zul je versteld staan van de resultaten die je kan behalen. Het is zowel bedoeld voor gebruik met een partner als voor alleen. Bij het gebruik met je partner zul je beide extreme prestaties krijgen.

Hoe kan de Vibe Edge – Cockring en Bullet je seksleven verbeteren?

Met Vibe Edge – Cockring en Bullet kun je de in je bed naar het volgende niveau tillen. De krachtige vibrator maakt het je gemakkelijk om het hoogste niveau van stimulatie te bereiken. De cockring garandeert je een langere erectie, waardoor je partner nog meer bereikt met het stimuleren. Met een langere erectie ervaar je meer genot en verkrijg je een betere prestaties. Je zou ook genieten van een betere controle over je orgasmes.

Met welke andere sextoys en speeltjes je kunt gebruiken met Vibe Edge – Cockring en Bullet?

Vibe Edge – Cockring en Bullet kun je gebruiken in combinatie met vele sextoys van Ladykiller.nl. Door het weerbestendige materiaal kun je er waterdichte toys bij combineren. Zoals stimulatoren of anal toys.

Deze multifunctionele sextoy is perfect voor alle seksspeeltjes met korte actuatieradius. Je kunt ook experimenteren met andere sextoys om jouw ervaringen een extra dimensie te geven. Door het bekende merk wand te combineren krijg je een maximale stimulatie.

Hoe moet je de Vibe Edge – Cockring en Bullet reinigen?

Het is belangrijk om alle sextoys regelmatig te reinigen om het risico van infecties te verminderen. Vibe Edge – Cockring en Bullet moet je reinigen voor en na elk gebruik. Gebruik een vloeistof dat geschikt is voor het materiaal. Vermijd het gebruik van agressieve middelen.

Spoel de sextoy af met warm water. Zorg er vervolgens voor dat je deze volledig droog maakt met een schone doek. Als je de Power Bullet vibrator hebt gebruikt, dien je er ook voor te zorgen dat deze volledig opgeladen is voordat je hem opbergt.

Probeer de Vibe Edge – Cockring en Bullet nu bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar de ultieme seksuele prestatie, kijk dan niet verder dan de Vibe Edge – Cockring en Bullet. Door de unieke combinatie van een cockring met een bullet vibrator krijg je een maximale stimulatie die je seksleven op de proef zet. Met Ladykiller.nl krijg je de garantie van kwaliteit en koop je de beste sextoys voor scherpe prijzen. Bij Ladykiller.nl kun je met grote voordelen de Vibe Edge – Cockring en Bullet nu al kopen, dus waarom wacht je nog? Ga nu naar onze seksshop en beleef een revolutie cadeau met de Vibe Edge – Cockring en Bullet.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060140201465