Vespers – Stockings – 20 Den is een uniek paar . Dit speciale paar kousen is gemaakt van 20 denier nylon en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Ze zitten erg comfortabel door het stretchbare materiaal en zullen je poezelige lange benen een prachtige look geven. Ze zijn geschikt voor dagelijks gebruik of als finish tijdens een speciale avond met je partner. Ze geven je een extra klasse uitstraling en versterken de sensuele aantrekkingskracht tussen jou en je partner.

De eigenschappen van Vespers – Stockings – 20 den:
-Gemiddelde gezicht encomfortabel stretch
-20 denier nylon voor een satijnen glans
-Reep-vrij
-Beschikbaar in verschillende maten en kleuren
-Kan dagelijks gebruikt worden of voor speciale gelegenheden

Wat is de Vespers – Stockings – 20 den?

De Vespers – Stockings – 20 den is een prachtig paar kousen gemaakt van 20 denier nylon. Het materiaal is rechts geretoucheerd, zodat het niet zal scheuren of rekken. Bovendien is het materiaal ademend, zodat je voeten ook op warme avonden cool en droog zullen blijven. De kousen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en zullen aan uw benen een charmante en elegante uitsraling geven.

Hoe kun je de Vespers – Stockings – 20 den gebruiken?

Deze kousen zijn prachtig en comfortabel genoeg om dagelijks gedragen te worden met of zonder bovenkleding. Je kunt ze echter ook gebruiken voor speciale gelegenheden, zoals seksuele ontmoetingen of sexy parties. Met de Vespers – Stockings – 20 den aan en de juiste outfit zal je erom bewonderd worden en heerlijk oneffen voelen.

Voor wie is de Vespers – Stockings – 20 Den bedoeld?

De Vespers – Stockings – 20 Den is bedoeld voor iedereen die er verfijnd uit wil zien en zich graag sexy voelt. Ze zijn bedoeld voor elke man of vrouw en voor elke maat en kleur. Ze zijn door hun flexibiliteit geschikt voor iedereen, of je nu dun of dik bent.

Hoe zal de Vespers – Stockings – 20 Den je seksleven verbeteren?

De Vespers – Stockings – 20 Den geeft je een klassieke, elegante uitstraling. Door ze te dragen zal je je sexy voelen en meer zelfvertrouwen hebben. Ook kan het dragen ervan je partner aantrekkelijker en sensueler maken, wat je seksleven zeker ten goede zal komen.

Met welke andere speeltjes en toys kunt je de Vespers – Stockings – 20 Den gebruiken?

Je kunt de Vespers – Stockings – 20 Den gebruiken met verschillende sextoys en andere speeltjes. Denk bijvoorbeeld aan , 's, kunstpenissen, tunnels, liefdesballen, peniskooien, , verwarmende oliën en klit-bommetjes. Ze zijn ook perfect in combinatie met erotische bodystocking en lingerie. Al deze sextoys en speeltjes zijn verkrijgbaar bij Ladykiller.nl en zullen je seksleven een boost geven.

Hoe moet je de Vespers – Stockings – 20 Den reinigen?

De Vespers – Stockings – 20 Den kan met de hand gewassen worden met een milde shampoo en vervolgens met koud water afgespoeld worden. Droog je ze vervolgens op een donkere en koele plek. Gebruik geen wasmachine voor het wassen, omdat dit de kousen beschadigen.

Aanrading om de Vespers – Stockings – 20 Den te proberen en te kopen bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een charmant, elegant en sexy paar kousen, zijn de Vespers – Stockings – 20 Den exact wat je zoekt. De kousen zijn perfect om te dragen tijdens je seksueel avontuur met je partner of je dagelijkse ritueel. Probeer deze verleidelijke kousen en geniet van de verfijnde uitstraling die je tegenkomt. Bestel ze nu bij Ladykiller.nl en ervaar de sensuele aantrekkingskracht en heerlijke comfort tijdens je seksuele reis.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Specificaties

Kledingmaat

, ,

Kleur

Barcode

1740210010022, 1740210010039, 1740210010046