Verleidelijk spannend met de BH en String Set van Ladykiller.nl

De Verleidelijke BH en String Set is de perfecte uitrusting voor avontuurlijke avondjes. Met de set kun je je lichaam op verschillende manieren laten zien en geven je veel ruimte om te variëren. Of je nu zweemnig gaat met een lieflijke charme of een mysterieuze aantrekkingskracht wilt, de set maakt het mogelijk. Daarnaast worden met de Verleidelijke BH en String Set oogverblindende looks gecreëerd en heeft het maximaal comfort.

De voordelen van de Verleidelijke BH en String Set

Met de Verleidelijke BH en String Set pak je goed voor de dag hoe je je ook voelt. De string is gemaakt van een zachte stof die zorgt voor extra comfort. De bh heeft een goede pasvorm vanwege de flexibele ondersteuning. Met slechts een paar makkelijk aan te passen sluitingen creëer je je eigen stijlvolle look.

De Verleidelijke BH en String Set is zowel sexy als modieus. De string is decoratieve afgebeeld met strass-elementen en met de bh maak je een verleidelijke impressie. De set is samengesteld uit een zacht kanten stof waardoor je optimaal geniet van het comfort.

Overzicht: Specificaties Verleidelijke BH en String Set

  • Verleidelijk design met strass-elementen
  • Decoratief afbeeldingen op de string
  • Privacy-openingen aan achterzijde van de bh
  • Aanpasbare sluitingen op de schouderbanden en bretels
  • BH is volledige gevoerd voor extra comfort
  • Zacht en comfortabel materiaal voor maximaal comfort

BH en String Set – wat is het?

Met de Verleidelijke BH en String Set maak je een knappe look en imponeer je met een carrousel aan stijl omtrenden. De BH en String Set van Ladykiller.nl is samengesteld uit de beste materialen om zo een combinatie te maken van kantermotief en een echtfele look.

De Verleidelijke BH en String Set bestaat uit een verfijnde bh, verrijkt met een strass-motief aan de voorzijde en privacy-openingen aan de achterzijde. De bh is gevuld met een zachte stof en bevat op de schouderbanden en zijde sluitingen om voor een perfecte pasvorm te zorgen. De string is gemaakt van decoratieve kant waarmee je het Drukwerk maakt en is voorzien van discreete kleuren.

Hoe gebruik je de Verleidelijke BH en String Set?

De Verleidelijke BH en String Set is ontworpen om te laten zingen en dansen. Door de speciale sluitingen en decoratieve afbeeldingen kun je de variëren voor verschillende looks. De bh heeft aanpassbare schouderbanden en sluitingen om een pasvorm te garanderen. Je kunt de Verleidelijke BH en String Set ook samen met accessoires zoals oorbellen, of armbanden combineren.

Voor welke mensen is de Verleidelijke BH en String Set geschikt?

De Verleidelijke BH en String Set is geschikt voor iedereen die uit wil gaan pakken met hun look. Het is ontworpen voor mensen die zich willen uiten en daarom is het ideaal voor iedereen die op zoek is naar een stijlvol concept om hun outfit af te maken. Daarnaast is de Verleidelijke BH en String Set geschikt voor lingerieliefhebbers die vlot kunnen variëren met hun stijl.

Hoe kan de Verleidelijke BH en String Set je leven verbeteren?

De Verleidelijke BH en String Set is perfect om je look te laten spreken. Door de veelzijdigheid van de accessoires creëer je verschillende looks. Je kunt het opbouwen, afbreken en vernieuwen naar gelang je wensen. Het maakt het gemakkelijk om tussen avonden met volle kracht je look te veranderen.

Daarnaast kun je de Verleidelijke BH en String Set combineren met andere speeltjes bij Ladykiller.nl, waarmee je helemaal los kunt gaan. Met haar elektronische speeltjes en bodypainting-kits maakt Ladykiller.nl het spannender om door de slaapkamer te dansen. Wat nog belangrijker is, Ladykiller.nl heeft ook speeltjes voor hygiëne, waarvan veel reperaturen en sinds kort ook een UV-lamp, perfect voor heerlijk schone speelsessies.

Hoe reinig je de Verleidelijke BH en String Set?

Het is belangrijk om de Verleidelijke BH en String Set na elke sessie goed te reinigen. De string en bh moeten in lauw water worden gewassen met milde zeep. Gebruik absoluut geen bleekmiddelen, omdat deze de stof kunnen beschadigen. Droog de BH en String Set aan de lucht of gebruik een katoenen handdoek. Pas als het kledingstuk helemaal droog is, kun je de Verleidelijke BH en String Set weer ophangen.

Probeer het zelf en koop nu bij Ladykiller.nl!

Als je op zoek bent naar een accessoire die je look het finetuning-laagje geeft en waarmee je je kunt uiten zoals jij wilt, dan is de Verleidelijke BH en String Set van Ladykiller.nl een ideaal concept. Ben jij op zoek naar een manier om je liefdesverhalen nog spannender te maken? Kijk dan bij onze veelzijdige selectie speeltjes. Ladykiller.nl heeft als doel om je een dynamische manier aan te reiken om je verhaal te ervaren. Daarom hebben we vibrerende speeltjes, -accessoires, -painting-kits, fetishkleding en vele andere dingen om aan je kledingcollectie toe te voegen. Probeer het zelf en koop nu bij Ladykiller.nl!

Kledingmaat

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

5901688253137