Kom erop vooruit met de Venise Geborduurde Bh & String Set. Deze sextoy set is opgezet om mensen een ultieme seksuele ervaring te voorzien. De bh en string set is gemaakt van ademend katoen m met decoratieve geborduurde bloemenpatronen. Dit geeft je een subtiele look met een beetje glans. De set heeft een perfecte pasvorm waardoor deze comfortabel is om te dragen. Zowel de bh als string zijn voorzien van zachte cups en randen, waardoor je het gevoel hebt dat je in een wolk zweeft en je man tegen het vuur in de slaapkamer weet te krijgen.

Eigenschappen van Venise Geborduurde Bh & String Set:
• Gemaakt van ademend katoen
• Decoratieve geborduurde bloemenpatronen
• Subtiele look met een beetje glans
• Perfecte pasvorm
• Zachte cups en randen

Wat is de Venise Geborduurde Bh & String Set?

De Venise Geborduurde Bh & String Set is een sexy en unieke manier om je seksleven de boost te geven die het nodig heeft. De set is gemaakt van ademend katoen om je ligcomfort te optimaliseren, terwijl de decoratieve geborduurde bloemenpatronen je een subtiele look met een beetje glans geven. Je kan voor een perfecte pasvorm kiezen, met zachte cups en randen om je het gevoel te geven dat je in een wolk zweeft.

Hoe gebruik je de Venise Geborduurde Bh & String Set?

Het gebruik van de Venise Geborduurde Bh & String Set is eenvoudig en je kan er verschillende dingen mee doen. Gebruik je de set als ondergoed of en wil je je lief extra verwennen? Dan is dit een optie. Maar je kan ook kiezen voor het dragen van de Venise Geborduurde Bh & String Set voor je seksuele sessies. De set kan je helpen je band met je partner te versterken, terwijl je elkaars erotische fantasieën ontdekt.

Voor wie is de Venise Geborduurde Bh & String Set bedoeld?

De Venise Geborduurde Bh & String Set is ontworpen voor iedereen die vercharmed is door schattige lingerie met een beetje glans. Of je nou een ervaren seksuele avonturier bent of net begint met seksuele uitdagingen, de Venise Geborduurde Bh & String Set heeft iets te bieden voor iedereen. De set is een perfecte manier om je seksleven op te vrolijken met zuna sextoy set.

Hoe kan de Venise Geborduurde Bh & String Set je seksleven verbeteren?

De Venise Geborduurde Bh & String Set is een perfecte manier om je seksleven op te vrolijken en te verbeteren. Je kan er voor kiezen om de set als ondergoed of nachtkleding te dragen bij je seksspeeltjes of je seksuele sessies. De set zorgt ervoor dat je je band met je partner versterkt en dat je elkaars erotische fantasieën verkent.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Venise Geborduurde Bh & String Set gebruiken?

De Venise Geborduurde Bh & String Set is perfect te combineren met andere sextoys. Voor het ultieme genot, combineer de set met allerlei andere sextoys, zoals 's, , anale speeltjes, speeltjes of een klassiek liefdeskussen. Je kan de set ook combineren met massagemiddelen, zoals en massageoliën om je erotische avontuur te verrijken.

Hoe moeten de Venise Geborduurde Bh & String Set gereinigd worden?

Het reinigen van de Venise Geborduurde Bh & String Set is een eenvoudig proces. De beste manier om de set te reinigen is om de voorschriften op de verpakking te volgen. Gebruik daarnaast milde zeep en lauwwarm water. Spoel de set goed af met water en laat deze aan de lucht drogen voordat je deze opbergt.

Probeer de Venise Geborduurde Bh & String Set en koop deze in onze seksshop Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een unieke manier om je seksleven te verbeteren, kies dan voor de Venise Geborduurde Bh & String Set. Met deze prachtige set kan je je lief verrassen of kies je ervoor je seksuele sessies te verrijken met andere speeltjes en toys. Koop de Venise Geborduurde Bh & String Set en voel de seksuele transformatie in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

,

Verpakking in cm

Kledingmaat

, , ,

Kleur

Barcode

888368305414, 888368305421, 888368305438, 888368305445