Vegan is een populair glijmiddel dat vaak wordt gebruikt bij het spelen met sextoys en tijdens intieme seksuele momenten. Het is vegan, gemaakt van waterbasis en bevat geen dierlijke producten. Het is verkrijgbaar in verschillende versies, zoals geparfumeerd of ongeparfumeerd, sensueel of warmtegevend. Hieronder volgen de eigenschappen van Vegan Glijmiddel op Waterbasis:

– Gemaakt van waterbasis
– Veganistisch en dierproefvrij
– Naturlijke ingrediënten
– Hypoallergeen
– Geparfumeerd of ongeparfumeerd
– Beschikbaar in verschillende vormen en soorten
– Beschikbaar in verschillende sterktes
– Geschikt voor gebruik met alle soorten sextoys

Wat is Vegan Glijmiddel op Waterbasis?

Vegan Glijmiddel op Waterbasis is een glijmiddel dat veel wordt gebruikt voor het verbeteren van intieme seksuele momenten en om het gebruik van sextoys te vergemakkelijken. Het is gemaakt van een waterbasis en bevat geen dierlijke producten. Daarom is het geschikt voor veganisten.

Vegan Glijmiddel op Waterbasis bevat alleen natuurlijke ingrediënten die hypoallergeen zijn. Het is beschikbaar in verschillende versies, zoals geparfumeerd of ongeparfumeerd, of warmtegevend effect, en in verschillende sterktes.

Hoe gebruik je Vegan Glijmiddel op Waterbasis?

Vegan Glijmiddel op Waterbasis is eenvoudig toe te passen. Ten eerste is het belangrijk om een geschikte hoeveelheid op je handen of het playtoy oppervlak te plaatsen. Vervolgens is het afhankelijk van het playtoy dat je gebruikt, om het glijmiddel rondom het oppervlak van het speeltje te verspreiden of op het gebied waar je het playtoy wilt gebruiken. Het is belangrijk om het glijmiddel voldoende te verdelen voor een optimaal resultaat.

Voor wie is Vegan Glijmiddel op Waterbasis bedoeld?

Vegan Glijmiddel op Waterbasis is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een veganistisch glijmiddel dat naast waterbasis, ook hypoallergeen is. Het maakt seksuele momenten comfortabeler en verhoogt de seksuele beleving. Dit glijmiddel is geschikt voor elke leeftijdscategorie; van jong tot oud.

Hoe helpt Vegan Glijmiddel op Waterbasis je seksleven te verbeteren?

Vegan Glijmiddel op Waterbasis helpt om de seksuele beleving te verbeteren. Door het glijmiddel te gebruiken tijdens het spelen met sextoys en intieme seksuele momenten, wordt er een aangename ervaring gecreëerd. Het is ook geschikt voor het verminderen van irritatie, oppervlakkige beschadigingen aan huid en slijmvliezen en als bescherming tegen ongemak tijdens seksueel contact. Daarnaast helpt het de hoeveelheid speeltijd te verhogen.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Vegan Glijmiddel op Waterbasis gebruiken?

Vegan Glijmiddel op Waterbasis kan je gebruiken met alle soorten sextoys, zoals , 's, speeltjes, prostate toys, butt plugs, kunstvagina's en andere toyproducten. Het glijmiddel is ook geschikt voor , vaginaal contact en penis-in-vagina seks. Voor het beste resultaat, is het aan te raden om te testen met het glijmiddel of je speeltje vóór elk gebruik.

Hoe moet je Vegan Glijmiddel op Waterbasis op een hygiënische manier reinigen?

Na gebruik van het glijmiddel, is het aan te raden om het oppervlak van je speeltje of intieme lichaamsdeel met zoet water te wassen. Na het spoelen, droog je het oppervlak af met een schone, zachte doek. Daarna is het beter om je speelgoed op een hygiënische plek te plaatsen.

Waarom zou je Vegan Glijmiddel op Waterbasis moeten proberen en kopen bij Ladykiller.nl?

Vegan Glijmiddel op Waterbasis is een watervrij glijmiddel dat je seksleven verbetert en comfortabeler maakt. Het is verkrijgbaar in verschillende versies voor verschillende behoeften. Ladykiller.nl biedt een ruim aanbod aan watervrije , waaronder de Vegan Glijmiddel op Waterbasis. Dit glijmiddel heeft een aangename geur en heeft geen bijwerkingen. Daarom raden wij je aan om de Vegan Glijmiddel op Waterbasis eens te proberen en te kopen bij Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

8714273544049