Klaar voor een spannend avontuur? Verken dan de sensationele VARIOring – Cockring. Deze multifunctionele cockring is ontworpen om mannen meer controle te bieden tijdens seks, hun erecties harder te maken en meer plezier te creëren.

Eigenschappen van de VARIOring – Cockring:

– Gemaakt van hoogwaardig materiaal en vormvast
– Flexibel, comfortabel en aanpasbaar
– Met ketting aan te passen naar persoonlijk gebruik
– Effectieve stijfheid geven voor langere seks
– Bevordert intens en uitgebreid orgasme
– Verlengt stoten in vaginale en seks
– Verbeterd genot voor beide seksen

Wat is de VARIOring – Cockring?

VARIOring – Cockring is een revolutionaire cockring met een flexibele, comfortabele en aanpasbare instelling. Het is ontworpen om een effectieve stijfheid te geven en mannen meer controle te geven tijdens seks. Het combineert de voordelen van klassieke met geavanceerde technologie, waardoor het draagcomfort voor langere seks verbetert. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat vormvast is en aanpasbaar is met de ketting.

Hoe gebruik je de VARIOring – Cockring?

VARIOring – Cockring is gemakkelijk te gebruiken. Plaats eenvoudig de ring rond de fijne penis en laat de ketting los om de juiste maat te verstellen, afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Pas de breedte aan door de ketting te verstellen of los te maken. De ring zorgt voor meer prestaties tijdens seks omdat hij het bloed terugstuwt naar het lichaam, waardoor het orgasme intenser en langer wordt.

Voor wie is de VARIOring – Cockring?

VARIOring – Cockring is ideaal voor elke man die wil genieten van het verruimde orgasme en meer controle tijdens seks wil krijgen. Het is aanpasbaar aan elke penis en helpt de seksuele prestaties te verbeteren door het verhogen van stamcellen, sensatie en zelfs de grootte.

Hoe kan de VARIOring – Cockring je seksleven verbeteren?

De VARIOring – Cockring staat bekend om seksuele prestatieverhoging en het verlengen van orgasme waardoor je door seks langer veel meer plezier kunt beleven. De cockring zorgt voor een betere stijfheid voor langere stimulerende stoten in beide vaginaal en anaal seks, waardoor je de mogelijkheid hebt om meer genot te ervaren.

Met welke andere toys kan de VARIOring – Cockring gebruikt worden?

De VARIOring – Cockring kan met veel andere sekstoys worden gebruikt. De cockring is ideaal om samen met 's, anale pluggen of vibrerende penisringen te gebruiken voor een veel beter klimaat voor stimulatie. Met de cockring kun je er zeker van zijn dat je langer aangenaam geniet van het seksuele avontuur.

Hoe moet de VARIOring – Cockring gereinigd worden?

Om de VARIOring – Cockring goed te reinigen, vermijd heet water en gebruik liever warm water met milde zeep. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen en vermijd ook alcohol of olie die het materiaal kunnen beschadigen. Na het reinigen, laat je de cockring drogen bij kamertemperatuur zonder direct zonlicht.

Probeer VARIOring – Cockring bij Ladykiller.nl

VARIOring – Cockring van Ladykiller.nl is je perfecte partner om je seksleven op te fleuren. Of je nu alleen wilt spelen of samen erotisch wilt experimenteren, de VARIOring – Cockring biedt je altijd het ultieme genot door het verlengen van stoten, beter orgasme en seksuele controle. Geniet van een verfijnd seksavontuur en breng je seksleven naar een hoger niveau door de VARIOring – Cockring te proberen. Bestel in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4028403156212